Senku kiristyy

tiistaina, helmikuuta 15, 2011

Ihan kaameeta tää kova pakkanen. Mua paleltaa ihan koko ajan ja voisin olla vuorautuneena toppavaatteisiin ja peitoon 24/7. Kuulemma pakkasta riittää ensi viikon puoleen väliin asti ainakin.

Mähän herään aamulla jo 4.45. Tänään pakkasmittari näytti -28 astetta. Hyrrr! Vuorasin koiran mahdollisimman lämpimiin vaateisiin ja leikattu sukka päähän. Toiselta meinasi paleltua eilis aamuna korvat totaalisesti. Eihän se siitä sukasta tykkää, mutta terveys ennen kaikkea. Nyt oli ulkonakin paljon kivempaa kun ei paleltunut. Eipä tälläisillä pakkasilla käydä muuta kuin pikaiset tarpeet tekemässä ja sekin näyttää olevan haastavaa :D

Auto ei oikeen tykkää näistä kovista pakkasista. Kyllä mulla onneksi on se käyntiin lähtenyt, mutta kovin on kohmeinen eikä lämpene kunnolla. Tänään olisi vuorossa katsastus. Joka vuosi yhtä ärsyttävä homma. Mua jotenki ahdistaa ja pelottaa, että katsastusmies/nainen sanoo, ettei auto pääse enään leimaan. Vaikka turhaan mä varmasti tuollasia mietun, sillä onhan mulla maailman ihanin mies, joka osaa korjata ihan mitä vaan. Ja toisekseen mua ketuttaa se katsastuksen hinta. Pikkasen vajaa sata euroa mä olen yleensä siitä pulittanut, mutta nyt onneksi löytyi netin kautta halvempi paikka, kun maksoi suoraan nettipankin kautta (57€). Eli tämmöstä olisi tänään tiedossa.


Eilen oli tarkoitus lähteä tallilla käynnin jälkeen salille, mutta mulle tuli taas, ah niin ihana, migreeni. Luulen, että sen laukaisi taas tämä koneella istuminen pitkästä aikaa. Viikon sai silmät levätä, mutta taas alkoi tämä "rääkki".
Hevosia oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa. Enpä ole aikaisemmin nähnyt hevosia, jotka tulevat sisään ihan onneissaan. Pääsivät toiset lämmittelemään. Ei sinne tarennut lähteä ratsastamaan. Eli lämpimiä kelejä odotellessa.

kuvat:google

Toivottavasti tänään riittää energia ja aika salille menemiseen. Mä olen nyt ihan inlöööv salilla käymiseen ja harmittaa, että viimeksi olen käynyt lauantaina. Ja salille on mukava mennä, kun oma rakas tulee samaan aikaan. Saa ihan erilaista energiaa siellä käymiseen, mutta suurin innoittaja on kiinteytyminen ja toivonmukaan laihtuminen. Jos pääsisi jonkinlaiseen kesäkuntoon :D

Novalla uutisoidaan, että tänään on pankeilla jotain ongelmia palkanmaksujen suhteen. PRKL.. Toivon mukaan mulle on tullut rahat tilille tai muuten revin pelihousuni.

Nonni, jos nyt taas tässä olis tämän päivän höpinät. Mulla olis kuvattavana mun uusia treeni kamppeita. Katotaan missä välissä senkin ehtisi tehdä. Saiskos muutaman tunnin lisää vuorokauteen. Tai sitä lomaa lisää, Kiitos!

You Might Also Like

0 kommenttia