Kermainen mokka

perjantaina, huhtikuuta 27, 2012

Pitkästä aikaa vähän kynsijuttuja. Eipä näissä aiemmin olis edes ollut mitää esiteltävää sitten viime kerran, sillä pahasti laiminlöin niiden hoidon...taas. Nyt kuitenkin oli salavaivihkaa päässeet pikkasen kasvamaan tuhansien katkeilujen jälkeen, joten ei muuta ku viila heilumaan ja vähän nätimpää muotoa niille. Kirppikseltä ostamani meikkipussukan sisältö himotti niin kovin, että pakko oli päästä kokeilemaan minulle niin kovin vierasta sävyä. En ole koskaan tykännyt ruskean sävyistä, mut taisimpa muuttaa mieleni, ainakin tämän kohdalla.Mun mielestä tää sävy näyttää hurjan kivalta ja ennenkaikkea siistiltä ja kenties jopa tyylikkäältä. Saan kynsistä jotenkin aikuismaisia viboja :D Mutten tosiaan voinut kuvitella, että tykästyisin tämmöiseen sävyyn näin kovin. Levittyvyys oli hyvä ja samoin peittävyys. Yhdellä kerroksella tuli jo melko peittävää, mutta halusin kuitenkin vielä peittävämmän. Samalla huomastin hassun jutun.
kuvat: Janet

Kuva on valitettavasti huono ja sumea, mutta koettakaa katsoa kynsien värieroa (oli muuten hankalaa kuvata itse ilman käsiä :D) Vasemman puolen kynsissä on kaksi kerrosta lakkaa ja oikein puolimmaisissa vain yksi kerros. Näettekö saman kuin minä? Yhdellä kerroksella väri jäi paljon lämpimämmäksi entä kahdella kerroksella. Mä tykkään ehdottomasti enemmän tuosta vasemmasta eli kylmemmästä ruskeasta, eli tulen lakkaamaan tällä aina sen kaksi kerrosta. Kuivuvuus oli ihan ok tai no, olishan voinut vähän nopeamminkin kuivua. Mut kyllä mä ihastuin tähän :)


Ihanaa kun on taas perjantai! Tänään olisikin tarkoitus töitten jälkeen mennä pyörimään Jumboon siksi aikaa, kunnes Niksu ukkosein (oli pakko ottaa yks hänen monista lempinimistä käyttöön, ku N tuntuu tyhmältä) pääsee töistä. Tarkoitus olisi käydä pyörähtämässä ainakin yhdessä moottoripyörä liikkeessä, kun on kesäkauden avajaistarjouksia sekä tarkoitus olisi käydä ostamassa huomenna alkavaan projektiin vähän juttuja. Odotan ihan hirmuisella innolla ja toivotaan, että saatais projekti tehtyä viikonloppuna. Juttua projektista on kyllä luvassa :)

Ihanaa perjantaita teille ihanuuksille!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanan värinen lakkka, todella kiva. Mä tykkään paljonkin juuri tollasista sävyistä kaiken super kirkkaan lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon jotenki aina vierastanu, mut nyt kyllä tykästyin. Mä oon kirkkaitten lakkojen suurfani ;D

      Poista