Vapaa tunnelmissa

torstaina, huhtikuuta 05, 2012

Ihanaa, voi kuinka näitä vapaita onkaan odotettu! Vielä kun jaksais muutaman tunnin pusertaa niin sitten pääsee ansaituille vapaille. Seuraavat neljä vapaapäivää tulevat kyllä niin tarpeeseen. Olen ollut niin uupunut tästä työmäärästä ja muista huolista, et aivojen nollaaminen vois olla aika kova juttu. Joskin onhan meillä paljon touhuttavaakin vapaille. Sunnuntaina mennään sinne heppavaellukselle (jeejeejee :D) ja maanantaina on sitten ne PartyLitet. Tänään mennään Melin kanssa talleillemaan ja huomenna vaan möllötetään. Huominen otetaan kyllä niin rennosti ettei rennommin voi ottaa! Lauantaina kuitenkin tiedossa kauppareissua, pitäähän ne tarjottavat ostaa, joten sit pitää taas kunnostautua laiskottelun osalta. Mut ihanaa! Vapaata!

kuva: weheartit.com

Kai tekin saatte viettää neljä kokonaista vapaapäivää? Ja mitäs kivaa teillä on tiedossa?

Tosi ihanaa ja rauhallista sekä munarikasta ;) pääsiäistä!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Ensin viikon saikku + 4 vapaata tottakai, joten kyllä jo tää pieni loma taitaa olla :) Ja me lähdemme Helsinkiin pienelle rentoutus/shoppailu -lomalle :) Oikein mukavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen tämän pääsiäisen ihan täysin vapaalla, viime vuonna vietin yövuoroissa! Aika luksusta, vaikken pääsiäistä erikoisemmin vietäkkään, mutta kivat vapaat kuitenkin ja vieläpä niin, että monilla muillakin on samaan aikaan :)
  Hauskaa pääsiäisenaikaa sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. Minä saan viettää yhden vapaan sunnuntaina, möh. Mutta ei voi minkään, välillä menee näin.
  Ihanaa pääsiäistä ja vapaapäiviä sulle! Nauti ja rentoudu :)

  VastaaPoista