Aina vaan ostoksia

torstaina, toukokuuta 24, 2012

Olen vakavasti miettinyt ostolakkoa. Ihan oikeesti olen! Mutta taidan vielä miettiä vähän lisää. Olen pitäytynyt hyvin poissa niin kaupoista kuin nettikaupoistakin. Sähköpostiin tupsahtelee tasaisin väliajoin todella kivoja tarjouksia ja tietoja uutuuksista, mutta poissa olen pysynyt. Hyvä itsekuri? Nooot :D Tässä nyt kuitenkin viimeisimmät ostokset mitä en ole kerennyt esitellä. Kolme ensimmäistä vaatetta on tilattu Hennesiltä ja kaksi viimestä ostettu Jumbon Hennesiltä :D Hennes addikti kenties?

H&M.com vaaleanpunainen neule tarjouksessa -50% 7,45€

H&M.com nude toppi tarjouksessa -50%  7,45€

H&M.com farkkucaprit tarjouksessa -50% 9,95€

H&M Valkoinen läpikuultava toppi 4,95€

H&M Raita t-paita 4,95€

Eihän nuo nyt mitää kauheen kalliitakaan ollut. En siis köyhtyny kauheen radikaalisti. Mut Hennesin valikoimaan olen ollut tosi tyytyväinen jo pidemmän aikaa. Jossain vaiheessa tuntui, etten löytänyt sieltä mitään päälle laitettavaa, mut nyt on asia todellakin toisin. Tekisi mieli ostaa vaikka ja vallan mitä, mut onneks järki kuitenkin pistää vastaan. Mut osasyy myös siihen, et sieltä löytyy kaikkee kivaa, voi olla se et mun makukin on pikkasen muuttunut tässä viime aikoina. Mulla on koko ajan menossa "vaatekaapin unelmasisällön" hankkiminen. Hiljaa hyvä tulee.

Sokos Emotion Escada Rockin Rio -15%(alelappu) 33,90€
kuvat: Janet

Kun viime reissulla kävin Jumbosta ostamassa sen kulmakynän, sain tarjouslappusen, jolla sai hajuvesistä -15%. Enhän mä voinut jättää sitä käyttämättä. Olen himoinnut jo Escadan kesätuoksujen julkaisu päivänä saavani yhden niistä. Harmillisesti juurikin se mun lempparituoksu oli jäljellä vain tuossa 30ml pullossa. Pitää käyttää tosi säästeliäästi tai saatan panostaa isompaan pulloon jossain vaiheessa. Kaikki Escadan tuoksut oli hyviä, mutta tämä siveli eniten mun hajuhermoja :)

Tällaisia ostoksia siis on tullut tehtyä, oliko teistä mitään kivaa?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Toi valkonen toppi ♥ Mulle kans! Muutama vapaa edessä ja varmaan kaupoille tulee lähdettyä, ei oo vaikee arvata mistä kaupasta mut löytää :D Muutkin kivoja vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä ostaa, toi on oikeesti tosi ihana toppi, eikä tosiaan hinnalla pilattu :) Äitikin nappas samanmoisen itselleen :)
      Ihanaa shoppailua sulle :) Mä taidan kävästä tänään myös töitten jälkeen ;)

      Poista
  2. Musta taas tuntuu että tällä hetkelle hennesillä ei ole mitään mulle :( Paitsi toi valkoinen toppi on kyllä todella ihana, just tulin itseasiassa himaan hennesin kautta mutta ei siellä tuollaista näkynyt :o Mul on huono tsägä näissä toppiasioissa näköjään ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, miten kummassa sulla nyt on noin huono tuuri? Näitä oli Jumbossa vinopino tai siis rekillinen. Näitä oli myös sinisenä ja nudena. Toivotaan, et sun tuuri kääntyy :)

      Poista