Postin ja Seppälän kautta kotiin

keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2012

Niin siinä taas kävi. Eksyin viime viikolla Hennesin aleihin ja klikkailin ostoskoriin vaikka mitä. Kassalla oli pakko karsia aika rankallakin kädellä tai ostokset olis tehnyt kolmisen sataa... Joo, jos ei nyt kuitenkaan ihan niin paljon. Harmillisesti tilaamani farkut olivatkin liian isot, joten ne lähti palautukseen ja kokeilen onnea, mikäli yhtä kokoa pienempää vielä löytyisi. Nii, tuli mulle eilen postiluukkuunkin Hennesin paketti. Huhtikuussa tilaamani topitkin vihdoin saapuivat, joten tässä nekin.

H&M sandaalit 7,45€ / tennarit 4,95€ / ballerinat 6,45€

H&M toppi 8,95€ / tuubitoppi 4,95€

Ja koska meidän posti ja Seppälä on tosiaan samassa talossa, niin aina postissa (yleensä paketteja hakien :D) käydessä on myös Seppälässä piipahdettava. Tänäänkin sieltä löytyi kiva paita. Oikeastaan käyn aina vaan kurkkimassa "last chance"-rekit ja alennukset ja sieltä tämäkin paita tuli bomgattua.

Seppälä huppari 11,95€
kuvat: Janet

Tällaisia ostoksia vaihteeksi Eipä ainakaan kalliita ollut. Mitäs tykkäsitte? Mites teitin shoppailurintamalla? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tosi kivoja ostoksia, erityisesti toi huppari :) Just ihan äsken katselin Bershkan sivuilta Lontoo aiheisia vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykästyin toho hupparii heti ku näin sen. Eihän sitä enää kauppaan voinut jättää :D
      Saako Bershkan sivuilta tilattua Suomeenkin? Kaikki hirmuisesti hehkuttaa sitä, mut ikinä en ole missään koko kauppaa edes nähnyt :D

      Poista
  2. Vähän kyllä taas harmittaa ku piti heti silloin tilata noi tennarit, ku nyt ois saanu halvalla. Vissiin kerran niitä tässä ehtiny käyttää, et ihan hyvin ois voinu malttaa mielensä, jälleen kerran :D Eihän ne kyllä kalliita ollu normihinnassakaan, paitsi et mulle tuli niitä kolmet :D Kivoja ostoksia muutkin! Hurjan kauan sait odotella noita toppeja!

    Shoppailurintamalla mulle on tullu joku kumma kosmetiikkavimma, eilen taas hain yvesin paketin postista ja dermotilausta on taas kohta menossa.. Hain kyllä Elloksenkin paketin eilen postista, mutta kaikki menee palautukseen. Hennesin pakettia tässä vielä odotellaan :)

    Vähän kyllä tekisi mieli käydä kaupoilla pyörähtämässä taas vapaapäivinä. Saisinkohan kerrankin hillittyä itseni.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut toisaalta, jos ei olis sillon tilannut noita tennareita, nii mitä suurimmalla todennäköisyydellä olis ne kuitenki loppuunmyyty tai jotain. Kyl mä yleensä tilaan ne tuotteet normaalihinnoissa, jos on jotain mitä todella haluan. Sit voi vähän ketuttaa ku menee alennuksiin, mut voin olla iloinen, et sain ainakin satavarmasti. Vieläkin mua harmittaa, ku en Hennesiltä kevään alkaessa ostanut yhtä läpikuultavaa paitaa, vielä halpa oli, ja se myytiin loppuun alta aikayksikön. Kiva, et säkin tykkäät ostoksista :) ja meinnasin kyllä jo turhautua noiden toppien odotteluun!

      Tiäkkö, mulla on kans joku ihme kosmetiikan shoppailuvimma :D Olen kovasti yrittänyt hillitä itseäni siinä, mut kaikkee kyllä tekis mieli ostaa :D

      Pitäähän sitä kaupoilla käydä ihan vaan varmuuden vuoksi, jos tekeekin jotain mahtavia löytöjä ;) Toisaalta, jos lompakko huutaa tyhjyyttään, nii kannattaa edes kirppiksille mennä ;) :D

      Poista