Liikunnat vko 25, arkeen taas palattu

maanantaina, kesäkuuta 24, 2013

Heipsan ihanaiset, I´m back ;)

Voi apua, pitihän sen maanantain taas tulla. Ei kyllä yllättänyt yhtään, sillä tuleehan se himskatti aina. Niin, täällä siis taas, ainakin lähes täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Keho ilmeisesti kerkesi todellakin siirtyä lomavaihteelle, sillä työpäivän aikana mulle kehittyi taaaaas päänsärky. Koko päivä menii muutenkin Juhannuskiireiden purkaessa pienessä stressissä ja iltapäivällä silmät ja ohimot alkoivatkin ilmoitella itsestään melko kovalla jomotuksella. Ruokakaupan kautta kotiin....päikkäreille. Siinä hujahti sit reippaat kaks tuntia. Hups! Kipu on kyllä edelleen ja samalla pelottaa, että näinköhän uni tulee illalla. Nää päikkärit ei niin enää sovi mulle. Joskua vetelin niitä harvase päivä. Mutta se siis tästä päivästä. Juhannuksesta selvitty ja oikeasti sehän meni niin leppoisissa tunnelmissa.

Höh, hokasin juuri, että mullahan oli just viimeksi torstaina kauhia päänsärky. Pelkäsin koko ajan, että saan viettää sängynpohjalla koko Juhannuksen, mutta onneksi se helpotti torstaina illalla jo...päikkäreiden jälkeen :D Torstai meni siis sekin sohvalla viltin alla. Perjantai valkeni ihanalla auringonpaisteella ja mulla oli todella paljon energiaa. Tuikkasin siis lenkkitossut jalkoihin ja lähdin tunnin reippaalle aamulenkille. Tare nautti. Oli lämmintä, mutta ei vielä liian kuumaa. Kyllä se vaan niin on, että noista aamuliikunnoista saa ihan mielettömät energiat koko loppupäiväksi. Päivästä tulikin todella kuuma, joten oloa piti jossain vaiheessa helpottaa. Suihku pelkästään ei riittänyt ja Tare kun ei pesulla käynnistä tykkää, mutta uimisesta sitäkin enemmän, vei tiemme uimarannalle. Tai veneranta se kyllä oli, kun siinä saa uittaa koiriakin. Niin me huimapäät, äitin ja Niksun kanssa, käytiin heittämässä talviturkkimme pois. Vesi tuntui alkuun henkeäsalpaavan kylmältä, mutta voi miten ihana olo tulikaan hetken uinnin jälkeen. Nyt lupaan itsellenki kautta kiven ja kannon, että tätä kesänä käyn uimassa useammankin kerran. Viime kesänä kun en käynyt kertaakaan. Uinnin jälkeen me lähdettiin vielä reippailemaan ja pyöräiltiin noin seitsemän kilsan päässä polettavaa kokkoa katsomaan ja meillä oli kyllä ihana ilta kaiken kaikkiaan. Naureskeltiin isäpuolelleni, joka väitti pyörän olevan niin raskas polkea. Kunto on varmasti kyllä hyvä ;) Tarekin pääsi mukaan, mutta eihän toista voi laittaa juoksemaan noin pitkää matkaa, niin se hoiti hommaa taas reppureissaajana :) Ihmiset hymyilivät ihan hirmuisesti aina, kun hoksasivat repussa matkaavan koiran :D


Lauantai aamu ei valjenutkaan niin valoisana kuin edeltäjänsä. Sade piiskasi kattoa, mutta en antanut sen haitata mielialaa silti yhtään. Kävin pienellä aamukävelyllä, Tare kun ei voi sietää vesisadetta. Sitten olikin kodin pientä siistimistä ja ihan vaan oleskelua. Ihanaa kun ei ollut kiire mihinkään. Iltapäivästä soitettiinkin äiti ja isäpuoli meille grillailemaan ja voi apua miten hyvä pöperöt tuli tehtyä. Siis vieläkin herahtaa vesi kielelle kun ajattelen. Vedettiin navat niin täyteen uusia pottuja, herkku naudanpihvejä, possun ribsejä, silliä, salaattia, makkaraa ja mitä vielä. Järisyttävän herkullista oli! Siine hetken mahaa lasketeltuamme, sirryimme äidin tykö jälkiruoalle. Ahtaa nyt vielä täyttä mahaa täydemmäksi :D Oli vaan niin hyviä herkkuja, että pakkohan niitäkin oli maistella. Melkein jäiset tuulihatut jäivät vieläkin himottamaan. Illasta pilvetkin suostuivat västymään, mutta meillä olikin suuntana Juhannussauna. Ei mitään grumeluureja normaalista arjesta poiketen, mitä nyt kuorin meidät molemmat kauttaaltaan. Tuli todella puhdas olo. Loppu ilta nautiskeltiinkin vaan olosta ja lopulta siirryttiin taas pelikonsolin ääreen. Se peli vaan koukuttaa kerta kerralta enemmän ;D Kuin kunnon kauhuelokuvaa kattelis.


Eilinen aamu oli taas todella aurinkoinen, ainakin hetken. Heti kun sain levitettyä takapihalle viltin ja siirryin sinne bikinit päällä köllimään, tuli jotain mahti isoja pilviä koko ajan auringon eteen. Koeta siinä nyt aurinkoa ottaa, pilven otoksiahan se meni. Kiitos ei, keksin kyllä parempaakin tekemistä siinä vaiheessa. Ja ninhän se tuo makuuhuone odotti tapettien repijöitä. Nyt voin hyvällä omallatunnolla sanoa, homma hoidettu! Tapetit saatiin alas seinästä ihmetökötin ja sisun avulla. Niksi kerkesi eilen illalla seiniä jo kitatakin, joten täähän vaikuttaa siltä, että homma saadaan tehtyä kohta jo valmiiksikin asti. Maalikin on jo ostettu :) Tästä sit taas lisää omassa postauksessaan. Eilen sitten herkuteltiin omatekemillä pizzoilla ja illalla olikin ihana pötkähtää sänkyyn. Erilainen, mutta silti kovin ihana Juhannus. Mieli kyllä kerkesi noina kolmena päivänä siirtymään täysin lomatunnelmaan ja onneksi mulla on enää kaksi viikkoa jäljellä. Tai tarkemmin sanottuna yhdeksän herätystä :) Jee jee jee! Suurin juttu, mikä mua tästä Juhannuksesta jäi harmittamaan oli erään ihanaakin ihanamman kapistuksen unohdus. Tuolla se hyllyn päällä tälläkin hetkellä nököttää yksinäisyyttään. Miten saatoinkaan unohtaa? Mur vaan itselleni ja laholle päälleni. Kuvia tuli meinaan otettua pyöreä nolla! Tyhmä minä! Taresta reppureissaajana olisi saanut taas monta hyvää kuvaa. No, nyt kävi näin. Taidan liimata kameran käteeni, että muistan jatkossa ottaa enemmän kuvia.

Ja heitetääs sit taas nuo viime viikon liikunnatkin tässä ohimennen esille. Pyöräily on ollut kivaa ja peppukin tuntuu juuri siltä :D


Ma: Pyöräily 30min
Ti: Kävelylenkki 1h
Ke: Kävely 30min
To: - (päänsärky)
Pe: Aamulenkki 1h, pyöräily 1h
La: -
Su: Pyöräily 40min, kävely 30min


Näin siis viime viikko, näin meni Juhannus ja tänäänkin tällaista. Mites teillä? Onko Juhannuksesta selvitty ehjinnahoin ja miten se teillä meni? Mukavaa Juhannuksen jälkeistä elämää ja ei muuta kun odottamaan ensi Juhannusta :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanaa että muutkin on syöneet vähän enemmän kun tarvitsee, mä nimittäin ainakin olen :D On se vaan kiva välillä heittää ihan vapaalle ja mussutella kaikki maailman herkut napaan ja nauttia vaan elämästä. Juhannus on kyllä ehdottomasti mun lemppari juhlia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannus on myös täällä yksi lemppareimmista juhlista, joulun kanssa :)

      Poista