LivBox - kesäkuu

tiistaina, kesäkuuta 11, 2013

Onko vähän hassua tämän ikäisenä innostua joka kerta ihan sairaan kovaa uudesta LivBoxista? Kai se vähän on... Mutta hällä väliä, se boxi saa meinaan aina hymyn huulille ja joka ikinen kerta tuo musta mysteeriboxi antaa jotain ihasteltavaa. Joka ikisestä boxista olen ollut niin iloinen ja varmasti tulen jatkossakin olemaan. Mä en ole kertaakaan niin pahasti pettynyt, että olisin miettinyt tilauksen lopettamista. Päinvastoin. Pistin taas tilin tuulemaan ja jatkoin tilausta seuraavat kolme kuukautta. En mä halua tästä ihanaisesta boxista mitenkään luopua :)  Ja jos joku tuote ei vaan ota osuakseen itseeni, niin varmasti niille aina uusi koti löytyy :)


Äiti lähti eilen migreenipotilaan tueksi postimatkalle, että sain kesäkuun boxin noudettua itselleni. Äitikin tuntuu olevan kovin kiinnostunut boxin sisällöistä, kun aina mielenkiinnolla tulee katsomaan ;) Mitäs siis kesäkuun boxista paljastui..?


Iih, mikä ihastus heti avaushetkellä :) LivBox-tiimin jäsenet kyselivät Instagramin puolella väriehdotuksia boxiin ja itse ehdotin oranssia, sehän on ihanan raikas väri. Ja mikäs sieltä boxista paljastui? Ihana kirkas oranssa nauha ja silkkipaperi. Olin kovin iloinen. Sama se, oliko boxin väri tuo omasta ehdotuksestani, mutta iloiseksi siitä kyllä tulin. Mä meinaan keräilen noita silkkipapereita askaretua varten ja ihanaa, kun saa paljon eri värejä. No joo, taas sepustelua, joten mennääs siihen sisältöön.

Ensimmäinen silmiin osunut tuote oli boxin suurin tuote. Sebamedin After Sun voide täytti melkein puolet boxin sisällöstä ja yllätyin ihan suunnattomasti tuotteen koosta. Ehdottomasti yksi isoimmista tuotteista, mitä Livboxista on vielä koskaan tullut :) Ja veikkaan, että tuo voide olisi itselleni oikeastikin oiva tuote. Mä tuppaan olemaan melkoinen sahara jopa kesällä, joten lisäkosteutus auringossa olon jälkeen on varmasti hyvä asia. Toivottavasti aurinko tulisi taas pian noiden sadepilvien takaa esiin, että pääsen testailemaan rasvaa.

ACO Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SK 15 on hieman kyseenalainen tällä hetkellä minulle. Nimestä päätellen sen pitäisi olla hyvä suoja kasvoille auringolta, mutta suojakerroin on silti vain 15. Eihän tuo kovin riittävä ole, jos todella miettii. Useissa meikkivoiteissakin SK on tuota luokkaa ja jopa enemmän. Kuitenkin se suojaa ihoa myös ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja tää neiti kolmeakymppiä lähenevä kyllä alkaa pikkuhiljaa kaivata tietoa kunnon ryppyvoiteista ;) Kokeiluun pääsee siis tämänkin ihan ehdottomasti.

Olay Total Effects - päivävoide aiheutti Clinidermille vielä isomman kyseenalaistamisen. Jos jo "tavan" päivävoiteessä on suojakerroin 15, niin miksi eritoten (ainakin nimen perusteella) kavoille suunatussa aurinkosuojassa on SK saman verran? Saanen ihmetellä? Vai olisiko tuo Clinidermkin vaan päivävoide? Olay lupailee myös kaikkea hyvää, ikääntymisen häivyttämistä, kosteutusta ja heleytystä. Kokeilua vaan siis tällekin tuotteelle :)

Ehkä boxin ihastuttavin tuote oli pieni suloinen Clarinsin Instant Light Lip Perfector - huulivoide. Siis oih ja voih! Suloisen koon puolesta pääsee varmasti vakiasukiksi laukkuun, vaikka pelkään jo nyt ennen kokeiluakin sen ennenaikasita loppumista. :D Kurkkastin korkin alle sen verran, että millainen aplikaattori tuossa on ja se on sellainen söpö karvainen möllykkä. Parempaa kuvaa sitten arvostelu postauksessa. Värin veikkaisin olevan jotain pakkaukseen viittaavaa, mutta en vielä raaskinut korkata tuota. Toisaalta en malta odottaa. Se voi olla, että noita pitää sitten hamstrata täysikokoisina ;)

Toinen ihastus oli Dependin kynsilakka. No tiedättehän mut, kynsilakkoihin hurahtaneen. Dependin lakkojakin olen monesti miettinyt ostavani, mutta vaikka halpa hintakin on hooukutellut, niin kummallisesti ne ovat silti jääneet kauppaan odottamaan seuraavaa kertaa. No nyt ainakin pääsen testaamaan. :) Väri ihanan  hempeä vaaleanpunainen. Passaa varmasti hyvin päivettyneelle iholle.

Viimosena sitten Clarinsin Skin Perfecting Cream BB - voide. Mä tykkään ihan hirmuisesti testailla erilaisia meikkipohjia, kun mun iho on sen verran monimutkainen. Finnit ja rasvaisuus kun hallitsee suurinta osaa kasvoja, kun samalla psori yrittää tunkea kuivimpiin kohtiin kuten poskipäihin. Ei ole helppoa elää tällaisen naaman kanssa. Se ensinnäkin ottaa itseensä niin herkästi mistä vaan ja pukkaa tuhatkunnan finnejä tai sit vetäisee itsensä sellaiseksi korpuksi, ettei se Saharakaan pysty kilpailemaan sen kanssa. Kesällä mahdollisimman kevyellä peitolla on tietysti hyvä kuljeskella, että kasvot saavat parhaan mahdollisen hengityksen, mutta samalla kaipaisin peittoa paljon punottavalle naappelille. Tästä siis taas tesiin yksi BB-voide. Harmillisesti sävynä tuli medium, josta olen lukenut, että se on todella tumma. Kuulemma sävy lightkin on suomalaiselle hipiälle tumma, mutta testiin tämä nyt pääsee joka tapauksessa.

Kokonaisuudessaan olin boxiin todella tyytyväinen taas kerran. Ihania tuotteita tuli, vaikka muista blogeista olen kyllä kerennyt tänään bongailemaan mitä toiset ovat saaneet. Toiset saivat poskipunan tai huulikiillon MSCHICiltä. Poskipuna näytti ainakin todella herkulliselta, mutta eipä tässä omassakaan boxissa ole mitään valittamista. Tykkään siis :) Miltäs teidän boxinne näyttivät? Olitteko te tyytyväisiä?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Täälläkin oltiin samaiseen boxin sisältöön tosi tyytyväisiä :P Minullekin iski jo heti pelko tuon huulivoiteen loppumisesta ja kun se normaalikokoisena on aika hintavakin tuollaiseksi tuotteeksi :/ Tuoksu ja koostumus siinä on jotain niin ihanaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, sä olet jo kokeillutkin sitä :) Mä en ole raaskinut :D Mut arvasin, että se on ihanaa. Pitäs käyttää säästellen. Mutta jos se on oikeasti niin hyvää kuin epäilen, niin pakkohan sitä on sit varmaan ostaa täyskokoinen :D

      Poista
  2. Noi Dependin lakat on ihania, Tiia oli saanut ihanan violetin lakan: http://d-oris.blogspot.fi/2013/06/livbox-kesakuu.html. Mun lemppari (jota ei kai enää saa) on limenvihreä. Jotkut sanoo, että Dependin lakat on vaikea levittää ja ainakin itsellä on pari hankalaa tullut vastaan, mutta jotkut on ollut taas tosi hyviä.

    Yritin katsell LivBoxin sivuilta uutta boksia, mutta ei ainakaan vielä ollut tullut sitä mitä tossa uudessa boksissa on. Yleensä ne on tullut jo heti samana päivänä kun boksit on kotiin tulleet. Saa nähdä jos jossain vaiheessa alkaisi taas boksia tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä kans huomasin Tiian postauksen. Toisaalta kiva, etten saanut sitä lilaa, kun mulla melkein vastaava on Gina Tricotilta ostettua. Ei sillä, onhan mulla noita vaaleanpunaisiakin :D Limenvihreä kuulostaa kyllä herkulta. Olisi kiva kokeilla sellaista itsekin. Harmi jos se on lopetettu.

      Nyt näytti olevan livboxin sivuilla boxien tuotteet. Muuten kaikilla sama, mutta toiset saivat mschicin poskipunan tai huulikiillon tai pizz buinin voiteen. Kyllä nekin mulle olisi kelvannut :D

      Poista