VVV - Viikonloppu vaan vilahti

sunnuntaina, kesäkuuta 30, 2013

Viimeinen hengähdys ennen yöunille menoa ja uuden viikon alkua. Miten tää taas vaan vilahti niin nopeasti? Kai se suurimmaksi osaksi johtuu ihan vaan siitä, kun koko ajan on tehnyt jotain. Joskus se menee niinkin, kun tapahtumaa on paljon, että aikakin tuntuu pidemmältä. Tänä viikonloppuna kuitenkin näin ja nyt pikainen purku taitaa olla paikallaan. Suurimmaksi osaksi tähän viikonloppuun on kuulunut makuuhuone ja migreeni. Makkari on vieläkin kuin pommin jäljiltä, mutta pää sentäs suoriutui kivusta yllättävän nopeasti. Samperin maali loppui tänään kesken, eikä täällä meidän kyläpahasessa tietysti nuo liikkeet, josta maalia olisi saanut, olleet enää auki. Homma siis tyssähti lopulta siihen. Mä olen siivonnut täällä hikipäissäni, kun Niksu on hoitanut tota maalaamista. Ehkä helpompi niin. Migreeni verotti tuota remontin tekoa myös lauantailta aika paljon, kun mä vetelin sikeitä sit puolille päivin. Senkin jälkeen olin pitkään melko toimitakyvytön. Lopulta kun siitä sitten tokeni, oli kellokin niin paljon, ettei hommaa enää saanut pitkään tehtyä.

Perjantai ilta oli kuitenkin niin kiva, kuten teille kerkesin käydä vinkkaamassa, että ei tuo migreeni nyt kovasti haitannut. Veikkaan kovin, että migreeni sai kimmokkeen perjantain tekemisestä. Me oltiin tyttöporukalla meinaan Puisto Blueseissa hengailemassa ja kuuntelemassa musiikkia. Kannoin melko raskasta laukkua olalla monta tuntia, musiikki soi kovalla ja syömiset oli vähän mitä oli. Sama se, sillä niin kivaa oli. Kerrankin siis sain kannettua kameraa mukana ja tässä nyt pikkasen kuvamateriaalia sieltä :)





Mun mielestä tää kuva on vaan niin hauska. Iskeekö teihin? :D






Hirmuisen paljon oli ihania kojuja, mistä ostaa vaikka mitä kivaa. Metrilakuja tuli maisteltua muutama, makkaraperunat söin Taren kanssa, se veti makkarat ja mä perunat :D Sain maistettua myös jotain niin hyvää, että sitä on tänä kesänä ehdottomasti saatava lisää. Nimittäin Kolmen kaverin jäätelöä! Voi apua kun se oli hyvää!


Blueseissa oli tarjolla kolmea erilaista jäätelöä. Se jota minä halusin maistaa oli vadelma&valkosuklaa ja viimein kun mun vuoro oli, sanoin miesmyyjälle, että haluaisin yhden vadelmasuudelman. xD Mies vaan tokaisi siihen, että hän nyt hämmentyi niin pahasti, ettei saa sanaa suusta :D Voi mun kanssa! Sit vaan osottelin sitä jädeä ja sanoin, että onnistuin hämmentämään itsenikin. Viimein jäätelöä maistellessa, voin kyllä sanoa sen olleen melkoinen suudelma, niiin hyvää se oli!!!


Kolmen kaverin jäätelöt ovat tuoreista marjoista valmistettu ja siltä kyllä maistui. Niin herkullista, että vei kielen mennessään. Näitä yritän bongailla nyt ehdottomasti joka paikasta, että sais tuonne omaankin pakkaseen. Oikeasti, maistakaa jos on mahdollisuus!


Hirmuisen mukava ilta meillä oli tyttöjen kesken ja ajomatka kotiin vierähtikin hirmuisen nopeasti. Meillä oli autossa kunnon bileet :D Kuunneltiin musaa, hoilattiin kilpaa ja tutustuttelin heille uusia biisejä. Kaikille jäi ihan  bile fiilis päälle ja sovittiinkin, että pitää ottaa joku kerta illanistujaiset ydessä :)

Mutta nyt on pakko lähteä nukkumaan, johan tuo kello on taas ihan liian paljon. Tulee taas niin lyhkäset yöunet. Mut eipä se haittaa, sillä nyt lähti lähtölaskenta käyntiin. Enää viis herätystä, VIIS!!! Mun loma on ihan nurkan takana. Jeee!!!

Ihanaa alkavaa viikkoa teillekin! <3

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Hah, kaksi siis KAKSi herätystä enääääää x)♡
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko loma nyt alkoi? :o Vai vieläkö meet huomenna ke?
      Täältä kuitenkin tullaan perässä hyvää tahtia! Onko lettukestit vielä voimassa viikonlopulle? <3

      Poista
    2. Huomenna soittaa kello viimeisen kerran 5.15 tässä kuussa:) eli torstaina alkaa ....... ah niin odotettu, hartaasti toivottu LOMA, jei. Jos ei sada niin lettikset viikonloppuna:D
      -Skeit-

      Poista
    3. Jes ihanaa! Nauti siis huomisaamusta kovasti ;)
      Palataan siis astialle puhelimitse lähempänä lettiksistä <3

      Poista
  2. Heiiii sitä on herkuteltu meidän lähijädellä :) Noi on kyllä ihan omassa luokassa makunsa kanssa, niin hyviä ! Ja kyllä on loistava se hodarikuva :D

    Viisi herätystä menee ihan siivillä. Melkeen tuntuu että parasta aikaa on juuri toi aika hieman ennen lomaa. Se loma kun menee niin nopeasti ettei tajuakkaan :( Mäkin oon ollut jo viikon lomalla ja onneksi on vielä 5 jäljellä. Jos olis perus €:n viikonloma niin mua ahdistaisi jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo jäde jäi mun mieleen sun postauksen ansiosta ja onneksi tuli maistettua. Muuten olisin varmasti kävellyt vaan sen kojun ohi, mutta sun ylistyssanojen myötä onneksi maistoin itsekin. Ihan julmetun hyvää. Lisää on saatava! :D Eikö ollutkin hauska kuva. Naureskelin hommalle vasta kotona, kun tajusin millainen räpsy oli tullut otettua :D

      Joo, nää herätykset on tosiaan menneet ihan siivillä, KELPAA! :) Mä en edes halua ajatella sitä, miten nopeasti loma tosiaan hurahtaakin ohi. :/ Se ei oo kivaa. Sinä onnekas pitkn loman omaaja :)

      Poista