Blurria ja Utuharsoa

tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Myönnetään, mun pitäisi varmaan rajoitaa tätä mun kosmetiikan ostelua. Mä olen antanut palaa oikein urakalla tässä viime viikkoina. Siis oikein reippaalla kädellä, en huijaa. Mutku...tiedättekö? Tää on mun intohimo ja siihen sitten tuppaa tuhlaamaan omaisuuttaan. Pakkohan tätä on alkaa hillitsemään, kosmetiikkaa pursuaa meinaan niin järkyttävästi yli äyräiden korien. Mutta kaiken maailman kosmetiikka tarjoukset on mulle äärimmäisen heikko kohta. Niin kävi jokunen aika sitten, kun Cittarissa oli kaikki Lumenen meikit -40%. Eipä huikeet alet. Tällä kertaa kävin kuitenkin poimimassa matkaani vain kaksi oikeasti kiinnostavaa tuotetta enkä pistänyt haisemaan ihan kamalasti. Monissa blogeissa esiintynyt uutuus Blur Foundation sekä Gel Effect kynsilakat syksyn sävyissä. Niitä multa löytyi jo yksi, mutta himottamaan jäänyt Utuharso oli pakko vielä napata. Ne kun ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Tyhmää, sillä niin nätit sävyt kävisi hyvin vakiokalustoon.

CITYMARKET Lumene Blur Foundation 10,14€
Lumene Gel Effect 3,54€

Nappasin siis Lumenen Blur Foundation meikkivoiteen sävyssä 1 Kultahiekka ja Gel Effect lakka sävyssä 33 Utuharso. Olen tykästynyt niin kovasti tähän lakkaan! Tekee todella nätit ja siistit kynnet kahdella kerroksella. Pinta jää mattaiseksi.



Tämä ei kyllä ole mattaisin lakka mitä olen testannut. Sopiva mattaisuus ja saa mielestäni kynnet näyttämään kauniilta. Yksi kerros kuivuu todella hyvin, toinen vähän jopa ärsyttävän hitaasti. Ja näissä näkyy kaikki rannut, jos johonkin onnistut tökkäämään. Itse lakkasin ennen nukkumaan menoa. Katsoin hetken aikaa telkkaria ja varovasti laitoin kädet peiton alle. Onneksi pysyivät nätteinä. Kesto oli mielestäni myös todella hyvä. Viikon verran pidin näitä ja sitten oli kärjet lohkeilleet.

Blur meikkivoide näkyi niin monissa blogeissa, että sain siitä itselleni taas yhden obsession :D Se teki monien ihon niin hyvännäköiseksi, että munkin oli päästävä kokeilemaan. Tämä finnipelto tarvisee kyllä kohtuu hyvää peittokykyä meikkivoiteelta, että naama näyttää inhimilliseltä. Tällainen tilanne tällä hetkellä...



Alan menettää toivoani. Enää 20 päivää antibioottia jäljellä :( No, tätä sitten meikkivoiteella peittämään ja tällainen tulos tuli.



Kohtuu peittokyky, vaikka enemmänkin voisi olla. Näissä kuvissa siis vain oikealla puolella meikkivoidetta. Olen todella tyytyväinen meikkivoiteen sävyyn, se tuntuu sulavan omaan väriini todella hyvin. Ihan hieman peittoa olisin toivonut, mutta rakastuin tähän arkimeikkikäytössä.


Tässä vielä meikkivoide yksinään koko kasvoilla. Mun herkästi rasvoittuvalla iholla tämänkään kestävyys ei riitä. Sulaa päivän mittaan kasvoilta. Tällä hetkellä mikään ei tunnu kestävän, joten sen puoleen en kestävyydestä osaa tarkkaan sanoa. Kuten sanoin, niin arkimeikkiin tämä on tullut toiseksi lemppariksi CC-voiteen rinnalle. Siinä on mielestäni parempi peitto, mutta en pidä sen punasävyisyydestä. Itse olen kuitenkin keltapohjainen ja punaisuuden näkee meikkivoiteista helposti. Tämä Kultahiekka tuntuu olevan paremman sävyinen.



Tässä vielä meikkivoide arkimeikki käytössä. Laitan päälle vielä MACin Mineralize Skin Finish Naturalia ja se tekee mielestäni viimeisen silauksen.

Oletteko te kokeilleet Blurria tai noita syksylakkoja? Mitä olette mieltä? 

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Blur on ihana, tykkään siitä silloin, kun omassa ihossa ei ole ihan älyttömästi pintakuivuutta. Ymmärrän, että sulle sen peitto ei ihan riitä. Omalla korppuiholla se pysyy koko päivän kiiltelemättä. Utuharso löytyy myös ja se on ihanin nudelakka vähään aikaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin, että kuivemmalla iholla tämä kestäisi paremmin. Kasvojen reunoilla tämä kestää mulla myös kohtuu hyvin. Utuharso on kyllä niin kauniin sävyinen! <3

      Poista
  2. Mullakin on ollut tarkoituksena ostaa Blurria kokeiluun, kun sitä on hehkutettu niin monessa blogissa :) Sävy on kyllä sulle todella hyvä! Ja erittäin kaunis meikki muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan kuule Stella upeus, että tämä sopisi sullekin niin hyvin :) Hämmästyin itsekin, miten hyvin sävy sulautui omaani :) Ja kiitos ihanuus <3

      Poista
  3. Minäkin ostin Cittarin Lumene alesta Blurin ja Lumenen huurrelakan :) pidän Blurista mutta kyllä se vähän kiiltelee päivän mittaan. Huurrelakka pääsee keväämmällä kynsille.

    Hyvännäköinen viimeistely MAC puuterilla; mulla on se Medium aurinkopuuterina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, olipas meillä samanlaiset ostokset ;D
      Eikö, tuo MACin puuteri tekee kyllä moneen meikkiin ihmeitä :)

      Poista
  4. Lakkoja olen kokeillut, en tosin uusimpia, mutta aikaisempia ja tykkään laadusta. En vaan nidelakoista niin paljon :D Blurria en uskalla kokeilla, ihoni ei tkkää aina Lumenen meikistä ja turhaan ostaminen ei houkuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten ihosi sitten reagoi siihen? Tuleeko näppyjä vai mitä?
      Lumenen lakat ovat kyllä hyviä :)

      Poista
  5. Mä oon tykännyt ihan ok:sti tuosta Blurrista. Tosin mä ostin omani silloin kun jaksoin vielä huoltaa mun itseruskettavaa, ja silloinkin kävi pieni moka ja ostin vahingossa yhden asteen liian tumman sävyn (4), pöh. Mutta oon siis käytellyt sitä CC:n kanssa tuolla kasvojen reunoilla tuomassa kehystystä (koko kasvoilla se sävy näyttää vaan todella hassulta), ja siinä ihan toimiva tuote. :) Vähän houkuttais kyllä käydä ostamassa toinen tälle kalpealle iholle sopiva, niin sais kunnon arvioo tosta, mutta kun oon niin rakastunut siihen Lumenen ceeceeseen nii ei millään viittis vaihtaa..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin sulla tais siinä sun meikkipohjavideolla ollakin, että laitoin blurria kehystämään kasvoja. Tai sitten olen nähnyt unta :D Käy ostaa toinen, onhan se blurrikin hyvä. Mä tykkään vaihdella ja parempina naamapäivinä heitän blurria ja huonompana ceeceetä :D

      Poista