Mustan kimaltavat kynnet

torstaina, joulukuuta 04, 2014

Tein I Love Me-messuilla kyllä ihan huikeita kynsilakkalöytöjä. Halvalla kun lähti, niin olihan se pakko ostaa kerralla useampikin. Skeit oli myös hyvin tyytyväinen minun hänelle valitsemiin kynsilakkoihin.

Ensimmäisenä mulla lähti testiin L'oréal 840 Black Diamond. Ajattelin tämän olevan tavallinen musta lakka hopeisilla glittereillä, mutta lakkaus paljasti joitain ihan muuta!

Miten ihmeessä saan elvytettyä mun kynsinauhat? :o

Äärimmäisen kaunis hiekkalakka! Olipa hauska lakata, kun ei yhtään tiennyt mitä tuleman piti. Mielestäni tämä on järisyttävän kaunis lakka. Kauempaa katsottuna mustamatta jossa hopeisia glittereitä. Hiekkapinta on hillitty eikä pinta ole lainkaan liian karhea. Tämä oli myös todella helppo levittää. Pidän näistä Color Richen sudeista, ne ovat kivan isot ja helppo lakata. Kahdella kerroksella tarpeeksi peittävä. Kuivuvuus ei ollut ihan niin huippuluokkaa kuin muissa hiekkalakoissa olen tottunut, mutta kyllä tämäkin kuivui kohtuu nopeasti.


Tämä oli myös äärimmäisen kestävä lakka! Reilun viikon kesti melkein täydellisenä, nämä kuvat otettu neljä päivää lakkauksen jälkeen ja vain kärjissä näkyy pientä kulumaa. Mä kun naputtelen tätä näppäimistöä ihan kamalaa tahtia päivittäin :D Ja sitten kun kärkiin tuli pahat lovet, heitin hätäpäissäni kunnon kerroksen lakkaa lisää, kesti lakkaus vielä muutamat päivät hyvänä.

Kaunis lakka ja olen hyvin iloinen, että tämän bongasin. Mitäs raati tykkää lakasta?

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Kauniit!! Voi kuinka kauniit kynnet sulla onkaan...näkisit mun! eheh!

    ps. kiitos kivoista kommenteista <3 <3

    VastaaPoista
  2. Ompa upea lakka! Melkein tekis mieli itekin ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suosittelen! Ja nää ei edes ole kalliita!

      Poista
    2. Mä oon kieltänyt iteltäni kynsilakkojen himoitsemisen kun kuitenkin aina on geelit kynsissä, niin en tartte yhtään lakkaa :)

      Poista
  3. Tosi kaunis lopputulos, wau! Miten helposti tuollaisen hiekkalakan saa poistettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :)
      Onhan se hieman haastavampaa kuin tavallisen lakan. Itse teen niin, että pidän kynsilakanpoistoaineella kostutettua vanulappua kynnen päällä normaalia pidemmän tovin (tai tujuimmilla lakoilla laitan foliot päälle ja annan vaikuttaa pidemmän tovin). Kun se poistoaine saa olla siinä päällä hetken aikaa, poisto on helpompaa :) Se imeytyy siihen lakkaan ja sulattaa pois. Eli kyllä mä ainakin olen sitä mieltä, että nyt vaan testaamaan hiekkalakkaa :)

      Poista
  4. Uuh tässä lakka minun makuuni <3 tosi kivan näköinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan mahti. Eihän nyt ihan vedä vertoja esim sille Zoyan mustalle, mutta on tämäkin kiva :)

      Poista
  5. Oo ompa ihana! Oon kanssa tätä lakkaa hyllyssä kurkistellut, mutta täysi yllätys että se onkin hiekkalakka! :D ps. eilen tuli Postin saapumisilmoitus siittä arvontapaketista, jeejee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans yllätyin tuosta hiekkaosuudesta :D Mutta ihana on :)
      Jee, kiva kuulla. Jokos olet testaillut? :)

      Poista
    2. Juu oon testaillut ja aah niin tykkään!! Ihan huipputuotteita kaikki ♥ :)

      Poista
  6. Kivalta näyttää! Tommonen hiekkalakka ois varmaan aika metka, pystyisinköhän olemaan koko ajan hipelöimättä sitä johonkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, hipelöin kyllä vähäsen. Mutta siihen tottuu :D

      Poista