Liikunnat vko 1, 2015

maanantaina, tammikuuta 05, 2015

Mukavaa vuoden ensimmäistä maanantaita. Mulla alkoi tämä maanantai kohtuu helposti, mutta inhottavan kivuliaasti. Olen kärsinyt tässä viimeiset kuusi päivää erinäisistä naistenvaiva kivuista ja eilen illalla päätin, että kyllä sitä nyt varmaan on lääkäriin mentävä, kun vatsaan vaan sattuu. Nyt siis olen kotona etäpäivällä ja lääkäriin hurautan yhden maissa. Toivottavasti syy kivuille löytyy, minen meinaan näitä enää jaksa. Tämän kivun takia meni sitten viime viikon "hissuksiin liikunnan pariin" suunnitelmatkin ihan plörinäksi. Tällä viikolla todella on palattava liikunnan pariin ja kunhan saan tietää mikä kipuja aiheuttaa, aloitan Kaylan treenin kokonaan alusta. Sovittiin äidin kanssa, että lääkärikäynnin vuoksi siirretään Kaylan aloitus huomiselle. Mikäli siis mulla ei ole mitään vakavaa vaaraa masussa. Ei kai, tai en ainakaan haluaisi. Katotaan mitä se lääkäri sitten sanoo.MA: -
TI: Kävelylenkki 50min 5km, lumitöitä 1,5h
KE: -
TO: -
PE: -
LA: -
SU: -Mä rohkaisin eilen taas mieleni ja uskaltauduin vaa'an päälle. Odottelin vähintään 10kg ylimääräistä, sillä musta tuntuu, että olen paisunut kuin pullataikina. Jännitti ehkä eniten paljon, että mikä lukema siihen näytölle ilmestyy. 71,6kg. Siis häh?!? Eihän tuohon ole tullut juuri mitään muutosta. Se, että pääsin kerran jo alle 70kg, on mulla paino silti koko ajan huidellut näissä lukemissa. Onko mun lihakset vaan jo niin paljon surkastuneet, että painon suhteen on tullut +-0 sen takia? Mahaan on meinaan tullut takaisin löysää, sen mä tunnen ja huomaan kyllä. Vaatteet meinaan eivät istu niin hyvin päälle. Mutta silti, ei tuo lukema onneksi saanut pyörtymään. Tästä on ehkä ihan hyvä jatkaa :)


Kuvissa meidän ihanaiset karvapallerot ja Taren joululahjaksi saama uusi peitto. Se on molempien mieleen. Köllöättelevät yhdessä sen päällä joka päivä :)

Mites teidän viikko lähti käytiin? :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Täällä vaivaa niskajumi. Pää ei käänny mihinkään (taas!!), oli tarkoitus mennä lekuriin mutta nukuin sitten lihasrelaksantin voimin niin hyvin etten ehtinyt soittaa tk:hon...
  Paranemistsempit sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei murunen, sun pitää käydä näyttää siellä lekurissa sitä. Jotain sille pitää pystyä tekemään. Tsempit myös sinne ♥

   Poista
 2. Teidän elukat on kyllä ihania <3 kyllä minustakin tuntuu nyt vähän joulun jäljiltä että mahassa on löysää mutta kyllä se siitä. Jooga on auttanut mulla ihan hirveesti, maha on litistynyt kun sen aloitin. Ja noihin naistenvaivoihin...itsekin yhden viikonlopun päivystyksessä ja hulluna pitivät kun eivät mitään löytäneet ja vaan valitin. Sellainen kannattaa tutkituttaa kuin endometrioosi jos ne vaivat on tiettyyn aikaan kuusta ja ihan helvetillisiä. Tästä voin jutella yv:llä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset karvapalleromuruset ♥ Vai joogaa, hmm. Onkohan meidän salilla. Voisin käydä testaamassa ihan mielenkiinnosta.
   Nyt on testeissä käyty ja odottellaan vastauksia. Toistaiseksi kaikki näyttää olevan ihan kunnossa, voi olla puhjennut kysta.

   Poista
 3. Voi harmi, toivottavasti ei oo mitään kurjempaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt kaikki vaikuttaa olevan ihan ok. Vielä viimeisien testien tuloksia odotellaan, mutta voi olla itsekseen puhjennut kysta.

   Poista