Liikunnat vko 2, 2015

maanantaina, tammikuuta 12, 2015

Se olis taas maanantai ja iskihän se jälleen kerran vasten kasvoja kuin märkä rätti. Olen ollut hereillä jo puoli neljästä. Niksulla on rytmi vähän sekaisin, se kun teki pari yövuoroa ja sitten minä herkkäunisena herään kun hän herää. Ne silmätikut tulee tänään todellakin tarpeeseen. Onneksi päivä on jo yli puolen ja mä olen vielä hereillä :D

Noniin, nyt olis kuulkaas taas lääkärissä pyöritty, testejä otettu ja tuloksia kuultu. Olin viime viikon maanantain ja tiistain parin eri lääkärin vastaanotolla ja musta otettiin niin verikokeita, pissinäytteitä kuin ultraääntäkin. Kaikki arvot oli oikein hyviä, niiden mukaan mitään vakavampaa ei ole. Alavatsakivun johtuvat mitä luultavimmin puhjenneesta kystakasvaimesta tai sitten ne ovat vain olleet kovia kuukautiskipuja, vaikka mulla ei sellaisia oikeastaan koskaan ole ollutkaan. Mutta nyt ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä testien tulokset olivat kaikki kunnossa. Mutta käsi otti vähän itseensä huonosta verikokeen pistosta ja monen putken vajeesta. Vai mitä sanotte? Tällä hetkellä käsi on vielä karumpi, kun nuo lilat alkaa vihertymään :DLääkäri antoi luvan aloittaa liikunnat oman voinnin mukaan. Eli jos kipuja ilmenee, sitten lepoa, mutta muuten ei rajoituksia. No, mehän äidin kanssa mentiin heti keskiviikkona tekemään Kaylan treeni. Testattiin vähän miltä tuntuu ja huih, olihan se taas niin rankkaa pitkän tauon jälkeen. Perjantaina se sitten iski, ihan järkyttävän kamala lihaskipu. Tiesipähän taas tehneensä. Pelkkä istuminen sani hikikarpalot nousemaan otsalle, kun sattui reisiin niin paljon :D Jalat alkaa olla nyt kunnossa, mutta tällä hetkellä kädet, rintalihakset ja vatsalihakset on niin herkät :D Tänään otetaan vielä rauhassa, vaikka alkuun suunniteltiinkin, että aloitetaan Kaylan-treeni tänään alusta asti. Piti siirtää huomiselle äidin menojen takia, mutta siis huomenna alkaa Kaylan 12 viikon treeni alusta ja nyt sitten se vedetään toivon mukaan loppuun asti kunnialla. Ajattelin ottaa nyt myös ne aloituskuvat, katsotaan miten käy.


MA: - (kipeänä)
TI: - (kipeänä)
KE: Kayla-treeni 40min
TO: Kävelylenkki 45min 4,3km
PE: -
LA: Kayla-treeni 40min
SU: lumitöitä 2hEilen sitten hutkin lumitöitä menemään. Ei muuten mitään ihan kevyttä hommaa ollut. Valmiiksi vähän hellänä olleet kädet ottivat siitä vielä lisää itseensä :D Mutta tästä on hyvä jatkaa. Pakko sanoa, että tuli niin hyvä fiilis taas kerran salille palattua. Vaikka olenkin ollut ihan tuusan nuuskana ja väsynyt, niin tekee kyllä hyvää :)
Nyt alkoi todellinen tsemppi! Ruokailut on parannettu myös. Palaillaan näihin taas :)

Mukavaa alkanutta viikkoa muruset ♥

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kiva mustelma juu :S Onneksi muuten sait terveen paperit :) On kyllä jo vähän ikävä sitä että ois lihakset liikunnasta kipeenä. Mut jahka joskus jumpalle asti pääsen ni sit varmaan oonkin koko piiiitkän tauon eestä ihan tohjona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi ei löytynyt mitään vakavampaa.
   Sit kun joskus menet, niin aloita varovasti, ettet ihan rikki mene :)

   Poista
 2. Hyvä ettei mitään vakavampaa löytynyt! <3

  VastaaPoista
 3. Härtsy mikä mustelma! Tosi ilkeän näköinen. Vaan onneksi ei sen isommasta ole kyse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kipeäkin vielä oli :D Vieläkin on jäljet, mutta haalentuneet ihan kivasti. Onneksi ei tosiaan ollut mistään pahasta kyse :)

   Poista