Manicure monday

maanantaina, tammikuuta 12, 2015

Manikyyrimaanantai, se on tänään se. Mulla oli pitkän aikaa totaalinen kynsiähky menossa, enkä jaksanut panostaa kynsiini sitten millään lailla. Sitten huomasin kuivahtaneet kynsiauhani ja aloin niitä hoitamaan iltaisin paksuilla rasvoilla. Kynnet oli taas päässeet kamalaan kuntoon, joten saksia ja viilaa vaan kehiin. Pätkäisin oikein kunnolla, kun osa oli pitkää ja toiset pätkää mallia. Samalla innostuin sitten kokeilemaan lakkausta pitkästä aikaa. Ja voi! Se teki taas niin paljon :)


Kyllä kädet näyttää vaan niin paljon huollitelluimmilta lakattuna. Mun pitää tässä petrata ehdottomasti. Omistan lakkoja jo yli sata kappaletta ja käytän kovin harvakseen. Kovin fiksua...? No ei todellakaan. Mua himotti päästä testaamaan Skin Perfection palkinnoksi tulleita kynsilakkoja ja ihan vielä en kokenut pinkkiä sopivaksi vuodenaikaan, joten valkoinen pääsi testiin.


Valkoinen on muuten todella raikas sävy kynsissä. Mä pidän siitä todella paljon. Kuitenkin halusin jotain muutakin pelkän valkoisen kaveriksi ja mustavalkea täplälakka oli kiva lisä mielestäni :) Nyt on pakko sanoa, että joku kynsilakoista enemmän tietävä voisi valaista, miksi noita "glittereitä" sanotaan? Eihän nuo valkeat ja mustat täplät glittereitä ole, mitä ne on?


Valkoinen 001 Snow in me vaati kaksi kerrosta kunnon peittoon. Sopivan nopeasti kuivuva lakka ja erittäin miellyttävä levittää. 916 Confettis täplälakkaa laitoin kaksi kerrosta myös ja näin mielestäni sai sopivasti noita pallukoita kynsille. Hyvin kuivui sekin, vaikka kohtuu paksu kerros sitä lopulta tulikin. Näihin Lorkun kynsilakkojen laatuun olen ollut todella tyytyväinen. Näitähän mulla oli jo ennestäänkin. Kiva suti ja hyvin kuivuvat. Lakkapullokin on mielestäni sopivan kokoinen. Ei pelota, että lakka ehtisi mennä vanhaksi.


Mitäs sanotte mun dalmatialais-kynsistä? :D

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Haha, mulla oli jokusen viikkoa sitten toi täsmälleen sama setti kynsissä - vieläpä just samoissa kynsissä tuota konfetti-lakkaa : D tykkään kyllä noista dalmatialaiskynsistä, vaikka joku sanokin mulle että se on enempi niinku joku viiriäisen muna :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, viiriäisen muna on kyllä osuvampi :D Hih, olipas meillä yhteensattuma :)

   Poista
 2. Onpas kiva idea. Tommonen koristelu joka onnistuisi tämmöiseltä rähmäkäpälältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siksi mäkin käytän näitä helppoja koristeluja, kun en oikein hallitse vaikeimpia :D

   Poista
 3. Tosi nätit ♡ itse sanon ihan vaan glittereiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ♥ Nää ei kyllä ole mitään verrattuna sun kynsiin :) Okei, ehkä mäkin sit sanon :D

   Poista
 4. Ihanat! Pitäisi itsekin kaivella toi Confettis-lakka taas pitkästä aikaa käyttöön, on se niin ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi muru ♥ Tuo konfetti on kyllä vinkeän kiva :)

   Poista
 5. Kauniit :)) Mä niin haaveilen kauniista kynsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mutta sulla varmasti on :) Lakkaat vain :)

   Poista