Uudet kumisaappaat

keskiviikkona, tammikuuta 28, 2015

Mulle tuli eilen Hennesin paketti. Tilasin uusia urheiluvaatteita sekä muutamia juttuja aleista. Suurin osa jälleen kerran menee palautukseen, kuten yleensä aina. Eniten mua harmittaa neljä tilaamaani hametta, jotka pitää palauttaa. Ne ei sitten istu meikälle, ei sitten mitenkään. Olen ihan kade teille, joille hameet istuu niin kauniisti. Vaikka miten yritin katsoa kulmasta jos toisesta, ei ne hameet näyttäneet hyvältä päällä. Mutta nyt mulla on vielä yksi tuote, jota pähkäilen. Pitää vaiko palauttaa? Apuja?

H&M kumisaappaat 20€

Hintahan ei näissä todellakaan päätä huumaa, joten sen puolesta ei haittaa vaikka jäisivät käyttämättä tai vähäiselle käytölle. Mulla on ennestään kirkkaanpunaiset kumpparit. Tykkään niistä kovin, mutta hitsit soikoon kun on aavistuksen liian pienet. Mulla on 37-38 jalka ja ne on 37. Mahtuu mutta rutistaa hieman. Ei toivoakaan, että saisin villasukat väliin lämmittämään. Näihin uusiin mahtuisi.
Äärimmäisen kivoja yksityiskohtia. Vetoketjulla saa saappaat kokonaan auki. Voisiko vesi tulla siitä pahastikin läpi? Eihän näissä laatu varmasti päätä huimaa, mutta kaippa ne käytössä kestää sen mitä tarvitsee. Toivottavasti ei mitään ikuisia vesisadekelejä ole tiedossa.

Mä tykästyin noihin kovasti, mutta mitä sanotte te? Pitääkö vaiko palauttaa?

You Might Also Like

19 kommenttia

 1. Tosi makeet! Sanoisin että pidät ehdottomasti. :) Ennen kun luin että nää on hennesiltä, niin luulin että nää ois jostain muualta kun näyttää paljon paljon arvokkaammilta kuin parikymppiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllähän mä nyt ne pidän. On ne aikas päheet. En mäkään meinannut uskoa, kun henkkamaukan sivuilla näin, että ovat siellä myynnissä. On ne niin kivat :)

   Poista
 2. Wau, aika stylet!! Itse en osaisi käyttää, mutta hienot on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kyllä nää musta sopisi sullekin niin kivasti :)

   Poista
 3. Nämä on niin tyylikkäät, että pidä ehdottomasti ne! Tekisi itsekin mieli tilata tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä taisinkin tehdä :D Kyllä nää vaan on niin kivat. Onkohan siellä enää, mees äkkiä katsomaan jos haluat omat :)

   Poista
 4. Noi on hienot <3 keep it.
  -Skeit-

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. No siihen mä päädyin, kyllä mä pidän :D

   Poista
 6. Oi ihanat, minäki pitäisin!! :) Ja niinkuin Sanna-Emilia tuossa sanoi yllä, niin en ois itekkä arvannu et Henkalta enne ku mainitsit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä mä pidän. On nää sen verran kivat :) Ja ei kyllä ole hinnalla pilattu. Ja samaa mieltä, ei mullekaan ekana Henkkamaukka tulis mieleen x)

   Poista
 7. Mä veikkaan, että tohon hintaan ja laatuun vetskari ei kestä vaikka tosi hienot ovatkin. Ja jos vielä vähän pienet, annan siis soraäönen ja palauttaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans vähän pelkään, että vetskari ei välttämättä kestä.
   Mutta siis nämä eivät ole pienet vaan ne vanhat ovat vähän naftit :D
   Saatoin silti päätyä pitämiseen ;D

   Poista
 8. Nuo on mielettömän upeet! Pidä ihmeessä jos ne istuvat hyvin jalkaan, upealta ne ainakin näyttävät! :)

  Itselläni on pelkkää hyvää sanottavaa H&M:n kengistä, yhdet talvisaappaatkin ovat olleet mulla käytössä jo nelisen vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, istuivat tosi kivasti jalkaan. Jopa hämmästelin miten hyvin. Pakkohan ne oli pitää ;)

   Joo, mullakin on Hennesin kengistä yleisesti pelkkää hyvää sanottavaa, kyllä ne on kestäneet ihan hyvin käytössä :)

   Poista
 9. I say keep'em jos vaan koko on hyvä. :)

  VastaaPoista