Harakka mikä harakka

torstaina, maaliskuuta 26, 2015

Minkä sitä harakka itselleen voi? Mun tapauksessa ei ainakaan mitään. Hullaannun monesti kauppojen koruhyllyillä ja saatan uppoutua toviksi tutkimaan niistä löytyvää tarjontaa. Lähes joka kerta mukaani olisi tarttumassa vaikka mitä ihanuuksia, mutta onneksi olen osannut hillitä itseäni. Ei omena kauas puusta putoa-lausahdus taitaa todella pitää paikkansa. Mun kohdalla se on todettu jo vaikka kuinka monta kertaa. Viimeisin toteamus tuli Skeitiltä. Hänen ja veljeni tytär, nuorimmainen kummilapseni, on myös ihan hullaantunut koruihin. Kuulemma saa aina olla hätyyttelemässä pois räpeltämästä. Voi arvatkaa vaan, kun me yhdessä päästään joskus niille hyllyille. Eihän sinne taida sitten enää jäädä mitään.

Kävin parisen viikkoa sitten perjantaina työkaverin kanssa pikaisesti Jumbossa pyörähtämässä töiden jälkeen. Suunnitelmissa oli hakea Niksun syntymäpäivälahja (onnea rakas synttäreiden johdosta <3), sillä niitä vietettiin tänään. Yllätys yllätys, en mä sielä myöskään lähtenyt tyhjin käsin. Onneksi lahja löytyi, mutta samalla jotain pientä kivaa itsellenkin.


Gina Tricotissa oli vaikka mitä ihania koruja ja iskin silmäni myös tuohon nättiin mustaan meikkipussukkaan. En vain pystynyt jättämään niitä kauppaan. Vaikka en mä mitään meikkipussukoitakaan tarvitse, niitäkin on jo ihan tarpeeksi entuudestaan. Tuo nyt vain vetosi harakkaan.


Samoin nämä korut. Ne vain iski niin kovaa, että pakko oli ostaa :D Onneksi ei ole kyse mistään kalliista tuotteista. Oliskohan korut olleet reippaan 5€ kappaleelta ja meikkipussi 7,95€.


Niin harakka oli taas tyytyväinen saaliiseensa. :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Heh, tuttu tunne useinkin! Kauniita on silti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kauneus mut sinne luokse aina johdattaa :D

   Poista
 2. Heyyy Janet! Mun blogissa on sulle Parasta just nyt -haaste ;) http://nude.costume.fi/2015/03/29/parasta-just-nyt/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen haasteesta, pitääkin pian tarttua siihen :)

   Poista