Liikunnat vko 9

maanantaina, maaliskuuta 02, 2015

Moiks ihanaiset! Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. En vain ehtinyt tahi malttanut tulla koneen ääreen. Mulla oli pari ihanaa talvilomalaista kylässä. Serkkutytöt, tai toinen heistä on vanhin kummilapseni, olivat meillä viettämässä talvilomaa ja tyttöjen kanssa sitten on pyyhälletty pitkin maita ja mantuja. Harmillisesti sitten eilen oli aika jättää taas hyvästit hetkeksi, mutta onneksi ai kauaksi aikaa. Mutta miten nopeasti aika taas meni! Tiistai iltana tytöt saapuivat vanhempiensa kanssa meille ja mä sitten vietin loppuviikon etätöissä. Eilen vielä mietettiin, että mitäs kaikkea me oikein ehdittiinkään viidessä päivässä tehdä ja tuntui kuin olisi ollut vain yksi päivä aikaa. Mutta ihanaa oli :)


Keskiviikkona tyttöjen vanhempien lähdettyä me otettiin ja painettiin ulkoilemaan. Siitä tulikin sitten kunnon lenkki :D Tarvottiin polviin asti syvässä lumessa ja seikkailtiin metsässä. Oli tosi kiva lenkki, seura nyt varsinkin :) Pitääkin muuten useammin mennä metsään kävelemään, sillä kun saa vähän haastetta enemmän. Tehtiin illalla myös vähän kotona vatsalihaksia ja kyykkyjä :D Torstaina käytiin ihan vaan meidän kylän kaupoilla ja harjoiteltiin Mintun kanssa yhdessä soittamaan pianolla Frozen elokuvat Let it go-biisiä. Perjantaina kirppiksillä ja saunottiin. Mä sain myös kummitytöltä ihanan jalkahoidon ♥ Nyt on kuulkaas pehmiät kantapäät :) Lauantaina sitten pyörittiinkin Jumbossa koko iltapäivä ja eilen sitten kyydittiinkin tytöt Kouvolaan, josta vanhemmat noutivat matkalaiset kotiin ja pyörähdettiin samalla Veturissa shoppailemassa. Siitä pikaisesti tiivistetty loppuviikko :)

Mutta liikunnat... ne alkoi maanantaina vielä melko vahvasti, mutta sitten katosivat lähes olemattomiin. Keskiviikkona tyttöjen kanssa ehdittiin ulkoilla, mutta sitten aika hurahtikin ihan muissa jutuissa. Toisaalta ärsyttää, mutta en kyllä olisi halunnut lähteä treenaamaan ilman tyttöjä. No, tällä viikolla sitten todellakin palataan treeneihin.


MA: Salilla aerobinen 40min
TI: -
KE: Kävelylenkki 1h10min, vatsoja ja kyykkyjä
TO: -
PE: -
LA: - (shoppailua 4h)
SU: -


Ja toinen juttu...syömiset. Oh my, mä en edes kehtaa myöntää teille. Nyt on syöty huonosti. Todella huonosti. Riittänee kun sanon, että olin yhtä lomalla kuin tytöt meillä. Pizza, hamppari...muffinsit.. joo. Hävettää. Ja mahassa tuntuu. Nyt potkin kyllä itse itseäni tästä asiasta ja treenaan hullunkiilto silmissä. Terveellisiin syömisiin palasin heti tänään tottakai. Mutta voi mua ja mun kanssa... Nyt ei ole enää varaa lipsumisiin! Herkkupäivät saa luvan vähentyä hurjasti. Ehkä kerran kuussa, jos sitäkään. Tiedossa on tässä kuussa kummitytön synttärit ja sinne olisin sitten lähdössä kuun viimeisenä viikonloppuna. Ehkä silloin suon pari herkkua. Muuten saa kyllä alkaa tiukkalinja. Nolottaa myöntää, mutta myönnän herkuttelun :(

Mutta urheilullista maanantaita! Tästä sitä taas sitten ponnistetaan.

You Might Also Like

0 kommenttia