Liikunnat vko 10

maanantaina, maaliskuuta 09, 2015

Mikä sää tänään oli! Aurinko armas vihdoin mollotti täydeltä taivaalta ja lämpötilakin kohosi kymmeneen asteeseen. Paiste piristi niin mieltä kuin olotilaa suunnattoman paljon, että muutaman tunnin yöunet eivät tuntuneetkaan enää painavan niin paljoa. Auringonpaiste tuntui vaikuttavan meidän koko perheeseen tänään. Meillä oli Niksun kanssa suunnitelmissa mennä salille ennen hänen yövuoroansa, mutta me emme vain yksinkertaisesti voineet mennä sisätiloihin kelin takia. Käytiinkin sitten kävelemässä ja miten hyvää se tekikään! Voi aurinko, saisit paistella enemmänkin. Mutta kuten sanoin, vaikutti mollukka koko perheeseen. Meidän karvalapset kilpailivat vierashuoneen sängyn aurinkokohdasta, eiväthän ne siihen samaan aikaan sopineet tänään :D


Aurinkoa on kyllä kaivattu niin paljon. Se tuo ihan erilaista energiaa lisää. Tällaisia päivä vaan lisää ja jaksaminen on tapissa. Harmillisesti sain tehtyä kelistä itselleni myös pienet paineet. Mitä aurinko tuo mieleen? No kesän. Ja kesäksihän mun piti saada kroppa hyvään kuntoon. Aika, se vaan alkaa niin totaalisesti loppumaan kesken. Mutta hetken ahdistelun jälkeen kuitenkin koputin itseäni päähän, vielä tässä ehtii tehdä vaikka mitä. Viime viikkokaan kun ei mennyt treenien osalta ihan niinkuin olisin toivonut. Mulle iski tiistai iltana joku ihme vatsapöpö ja sen kanssa sain ihmetellä sunnutaihin asti. En onneksi joutunut kertaakaan oksentamaan, mutta etova olo on ollut vahvasti läsnä. Tänään en onneksi huomannut enää mitään. Viime viikkokin oli siis kohtuu kevyttä meininkiä, mutta paremmin kuin ei mitään.


MA: Kävely 30min, kotitreeni (vatsat, rinta, kyykyt) 30min
TI: Salilla aerobinen 40min
KE: - (vatsapöpö)
TO: Kävelylenkki 1h 6km
PE: -
LA: -
SU: Kävelyä 30min, kotireeni (pakarat) 20min


Tästä siis jatketaan. Mites, vaikuttiko aurinko teihin positiivisesti?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Eilinen oli kyllä niin luksusta, niin ihana aurinkoinen ja lämmin ilma! :) Tuntui keväälle, mutta tänään palaattiinkin sitten taas kaikessa harmaudessa hetkeksi maanpinnalle ;) Mutta kyllä se kevät sieltä tulee. Hyvä, että oot päässyt vatsapöpöstä eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu, nyt me taidetaan saada nauttia auringosta koko loppuviikko :) Ihanaa! Ehkä se harmaus jä kohta taakse.
   Kiitos Stella ihana <3 pus <3

   Poista