Ihan merkki arskat

keskiviikkona, maaliskuuta 25, 2015

Kuten te tiedättekin, on mulla jo melko monet aurinkolasit hyllykössä. Ja arvatkaa, määrä on vain lisääntynyt. Olen ostanut tässä vähän aika sitten tuttavalta yhdet lasit pois nurkista pyörimästä ja nyt viimeisin hamstraus tuli members.comista. Moni ihana kanssabloggaajani on hehkuttanut Le Specsin aurinkolaseja ja minäpä sitten päädyin tilaamaan parit sellaiset, kun erittäin hyvässä alessa olivat. Päädyin kuitenkin pitämään tilatuista laseista vain toiset, vaikka toisetkin olivat ihanat. Mun päähän tosin aivan liian isot, kun puoli päätä peittyi.


Vaika kuinka mieleni teki pitää punasankaiset, erittäin isot, hieman kissamaiset peilipintaiset lasit, oli pakko vaan myöntää niiden olevan aivan liian suuret mun päähän. Ei enää näyttänyt hyvältä, kun otsa peittyi melkein kokonaan. Onneksi toiset sentäs oli oikein ihanat ja sopivat. En olisi ikinä uskonut, että tykästyisin näin kissamaisiin ja erittäin naisellisiin laseihin, mutta niinpäs vaan kävi.


Normaalihinta näillä näytti olevan 70€ kieppeillä, mutta alennuksen jälkeen maksettavaksi jäi 23,50€ mikä ei todellakaan ole paha laadukkaista laseista. Ja laadun muuten huomaa, kun on aina pitänyt pelkkiä halpislaseja päässä. Nämä ovat paljon jämäkämmät ja linssien UV suoja tuntuu vain paljon pitävämmältä. Ei häikäise valo yhtään niin kovin.

members.com Le Specs 23,50€

Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Nämä ovatkin jo päässeet käyttöön aika monta kertaa. Näinköhän ne mun halpis lasit jää nyt kokonaan käyttämättä?

Mitäs sanotte uusista laseista?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kurnau, ihanat, just sun näköiset <3 Ja elä huoli, kyllä lupaan ulkoiluttaa niitä sun halpis laseja, tulen jo heti pääsiäisenä;)
  ♡ ihanaista torstaita♡
  -(Väsy) Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi kivat kyllä :)
   Etkä ees ulkoiluttanut :D

   Poista
 2. Mulla onkin Specsit tämän päivän asukuvissa vaihteeksi päässä, ne tais juurtua mun naamaan, on niin kivat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, nääkin taitaa juurtua kesän aikana mun nenään :D

   Poista
 3. Kylläpäs onkin kivan näköiset! Ihan melkein klikkailin itsenikin sivustolle lasien perässä mutta sain hillittyä itseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Mutta pakko sanoa, että kyllä on oikeasti laadukkaan oloset :)

   Poista
 4. No miauu! Mullekin kelpais. On kyllä naiselliset kissimirrilasit. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miu vaan itsellesi, nää sopis kyllä sulle <3

   Poista