Keväinen kauneuden puutarha

keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2015

Voi jehna, tästäkin on melkein viikko jo aikaa. Mulla oli suuri ilo ja kunnia päästä osallistumaan Bernerin järjestämään Keväiseen kauneuden puutarhaan. Aloin jännittää tapahtumaa melkein heti, kun sain kutsun. Millainen mahtava tapahtuma mua oikein odottikaan. Olin niin iloinen, kun sain seuralaisekseni upean Mizz Annien. Menimme hänen kanssa kimpassa tapahtumaan. Mun silmät taisivat levähtää sepposen selälleen, kun saavuttiin paikalle. Miten paljon ihanaa kosmetiikkaa ja ihanaakin ihanampia bloggaajakolleegoja :)Paikka oli täynnä monta ihanaa kosmetiikkapistettä ja mä meinasin heti kättelyssä mennä ihan sekaisin. Ehdin moikata muutamat upeat bloggaajat, kunnes uppouduin kosmetiikkaan ihan totaalisesti. Sitä se teettää kun on kunnon fanaatikko. Pahoittelen siis ihanat armaat kolleegani, kun suhailin siellä laput silmillä. Moni ihana jäi kunnolla moikkaamatta, mutta ensi kerralla yritän parantaa tapani :D Pus vielä kaikille <3Paikalla esiteltiin uutuus meikkjä, kynsilakkoja, hiustuotteita yms. kosmetiikkaa. Tilausuudessa oli myös mahdollista päästä meikattavaksi ja hiuksestkin laitettiin. Mähän tottakai luonnollisesti tahdoin mennä jokaiseen mahdolliseen pisteeseen testaamaan kaikkea. Ensimmäisenä mulle tehtiin huulimeikki Rimmelin tuotteilla. Sen jälkeen istahdinkin jo Herbinan pisteellä kampaajan tuoliin.
Erittäin väsynyt ennen viittä herännyt :D

Sain myös oppia Clarinsin pisteellä, mikä on heidän tapansa levittää tuotteet kasvoille oikeaoppisesti. Oli todella mielenkiintoinen oppihetki. Sain myös kuulla monista eri tuotteista ja innokkaana imin itseeni kaiken tiedon mitä siellä kuulin.
Paikalla oli myös mahdollista saada kynsienlakkaus. Mulle tuli ihan jäätävä valinnanvaikeus, mitä sävyä ottaa, joten mätsäsin kynteni asuuni sopivaksi. Sally Hansenin geelilakkaa korallisessa sävyssä, jonka sävyä en tietysti katsonut intopiukeana.Isadoran pisteellä oli mahdollisuus päästä mahtavan meikkitaiteilija Stephan Øienin meikattavaksi. Pyysin häntä vähän freesaamaan naamaani, kun aamu viidestä saakka ollut meikki naamalla alkoi pahasti olla sulanut. Harmillisesti lopputuloksesta ei tullut omaan kameraani onnistunutta otosta, mutta sain todella upeat rajaukset ja ihanat koralliset huulet. Oli todella jännä olla toisen meikattavana, sillä se olen yleensä minä joka meikkaa muita. Tällaiseen olisi niin kiva päästä vielä uudelleenkin :) Stephan oli äärimmäisen mukava ja antoi vinkkejä akneihoni hoitoon. Hänkin totesi, että omaan öljyisen ihon.

Paikalla oli myös paljon ruokaa, joskin minä en intoilussani muistanut syödä. Yhden lasin smoothieta join ja siinä se :D Kosmetiikka todellakin sokaisi mut totaalisesti. Pakko sanoa, että tämä oli niin upea tapahtuma, että mielellään menisin tällaiseen uudelleenkin! Mielellään vaikka heti huomenna :DTapahtumasta sai vielä matkaan mukaan ihan julmetun suuren goodiebagin, mutta tämä tarkastellaan lähemmin toisessa postauksessa.
Kiitos vielä Berner tästä upeasta tilaisuudesta ja siitä, että sain mahdollisuuden osallistua. Ja kaikille bloggaajille vielä iso halitus <3

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Nämä tapahtuvat ovat ihan parhaita ja kivoja kuvia olet ottanut! Innolla odotan mitä goodiebagistä löytyy! Parasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan huippuja tapahtumia :) On ihana käydä tällaisissa :)♥

   Poista
 2. Ihana. :) Mä aina jään tilaisuuksissa suustani kiinni ja puhua pölpötän vaan ja kaikki "järkevä" jää tekemättä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin jään suustani aina kiinni, tällä kertaa vaan niihin itse asiaan ja kavereiden kanssa höpöttely jäi vähemmälle :P

   Poista
 3. Oli kyllä ihana tilaisuus :) <3 Sut oli tosi kiva nähdä vihdoinkin :) Turussa sitten seuraavan kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli :) Niin oli ihanaa nähdä sutkin livenä ♥ Ja Turussa sitten paremmalla ajalla :)

   Poista
 4. Kuulostaa taasen niin ihanalta tapahtumalta :) Ja niin kade siitä goodiebagista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nää on ihania tapahtumia :) Ja kyllähän se goodiebag oli aika hurjan upea :)

   Poista