Mekkotaivaassa

perjantaina, huhtikuuta 17, 2015

Muksaa perjantai iltaa ihanat! Mä en eilen ehtinyt teille bloggailla, sillä pääsin käymään ihan mahtavassa kosmetiikkatapahtumassa. Tänäänkin meinasi bloggailu jäädä, sillä olen kärsinyt sitten migreenistä kivasti koko päivän. Aamulla oli kiva herätä siihen, kun pää tuntuu räjähtävän joka liikkeestä. Sen siitä saa, pää protestoi heti jos on ollut liian kivaa. Tänään olenkin sitten nukkunut muutamat päikkärit ja nyt vihdoin pää antaa mun olla tässä koneella ihan rauhassa. 


Palataas nyt kuitenkin viime lauantaihin. Päivään ja tapahtumaan, jolle yritin keksi hyvää syytä miksi pääsisin paikalle. Onneksi hälytyskellot soi pikaisesti ja onnistuin keksimään hitsikseen hyvän syyn, miksi mennä juhlamekkojen outlet-myyntiin Helsinkiin Wanhalle ylioppilastalolle. Mun rakas serkkutyttö Minttu pääsee ripille nyt kesällä ja hän oli metsästänyt täydellistä juhlamekkoa jo hyvän tovin. Ei siis muuta kuin tyttö meille (tai tässä tapauksessa niitä ihania serkkuja tuli sitten kaksin kappalein<3) ja mekkoja sovittamaan.

Mintulla oli selkeä visio, millainen mekon täytyisi olla. Minä olin myös reippaasti pörrännyt nettikaupoissa sitä täydellistä etsien ja kuvia hänelle lähetellen, mutta yksikään ei sitten kuitenkaan iskenyt tarpeeksi kovaa. Mekko-outletissa oli paljon mekkoja rekeissä, joskin uhkaavasti olivat kyllä huvenneet meidän paikalle saapuessa. Me kaikki kolme hyökättiin sinne rekkien väliin ja napattiin kaikki vähänkään sopivat mekot sovitukseen. Sitten vain sermin taakse muiden tyttöjen kanssa ja itse asiaan.


Mallina Minttu tahtoi tuollaisen olkaimettoman yläosan ja erittäin ilmavan alaosan. Toiveessa oli myös timantteja, mutta harmillisesti timantteja tuntui olevan vain tiukoissa mekoissa. Tässä ensimmäisessä mekossa oli väri kohdillaan, mutta harmillisesti alaosan materiaali oli herkästi sähköistyvää ja tarttui jalkoihin kiinni. Ei siis ollut ihan niin ilmava enää.


Tämä toinen mekko oli jo malliltaan ja materiaaliltaan ihan huippu, mutta hieman tylsä Mintun mielestä. Niitä timantteja olisi kaivannut. Ehdotin, että mustaan vyöhön voisi niitä toki ommella, mutta Minttu ei tainnut nähdä sitä ihan niin hyvin sielunsa silmin kuin minä.


Kolmas mekko olikin sitten jo vähän kimmeltävämpi, mutta se ei istunut päälle hyvin. Alaosa oli myös hieman lörttö.


Tämän mekon malliin Minttu tykästyi todella kovasti ja alaosa olisi ollut juuri sellainen mitä hän oli suunnitellut. Mekko myös istui päälle kuin hansikas. Harmillisesti vain väri ei ehkä olisi ollut niin sopiva kesäiseen juhlaan. Tätä mallia käytiin etsimässä rekeistä vielä uudelleen, josko olisi ollut muissakin sävyissä, mutta harmillisesti ei ollut.


Tämä sinertävä mekko on samalainen kuin ensimmäinen sovitettu ja tämäkin oli päällä hyvä. Alaosa oli parempaa materiaalia kuin ensimmäisessä, mutta väri ei tässä ollut Mintun mielestä niin kiva kuin ensimmäisessä.


Viimeisenä vielä sama mekko keltaisena, mutta sekään ei sitten ollut kuitenkaan kiva.

Muistin nähneeni sisälle saapuessamme timanteilla varustettuja nauhavöitä ja mulla syttyi idealamppu päässä. Kävin nappaamassa muutamat vyöt testiin ja toisiksi paras mekko päälle (se lila siis olisi muuten voittanut ;D) Siihen sitten sovittelin niitä vöitä ja voi tiedättekö sitä voiton tunnetta, kun sain tytön kasvoille leveän hymyn. Mekkorakkaus oli syttynyt :)


Mekko numero kaksi timanttisella vyöllä oli lopulta se, joka sai Mintun silmät kirkastumaan ja hymyn leviämään korviin. Rippimekko oli löytynyt ja mä saatoin vetää muutamat voitontanssin siihen päälle. Kaikki sovittamat mekot olivat 79€ tai 89€, normaalihinta kun näytti jokaisessa olevan sen 250€. Erittäin hyvä alennus sanoisin.

Käväisimme vielä pitkien mekkojen puolella ja mulle tuli ihan murhe, kun en saanut ostaa jotain ihanaa mekkoa. Ja siinä olisi kyllä tullut ihan kamala valinnanvaikeus. Liikaa upeita mekkoja, joten onni oli, ettei mulla ollut tarvetta. Mahtava tapahtuma kyllä ja jos joskus mekkoa tarvitsisin, menisin mielelläni uudestaan moiseen. Onneksi me lähdettiin hymyillen jatkamaan muita shoppailuja :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Harmi kun oltiin eri aikaan Wanhalla! Mä laitan oman valintani ens la päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, kiva nähdä mitä sulle tarttui matkaan :) Sä taisit olla siellä heti auettua :)

   Poista
 2. En nyt aina luottais noihin normaalihintoihin. Aika sekundan näköisiä mekkoja, että tuskin on 250euron mekkoja. Mutta ihan sievä valinta rippimekoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa... enpä olisi uskonut. Mun mielestä vaikuttivat oikein hyvältä laadulta. Mutta mistä sitä koskaan tietää.
   Mutta eikö olekin sievä :)

   Poista
 3. Ihanaan mekkoon päädyitte ja tosi hyvä idis tuo vyö, hyvä sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Minttu halusi niin kovin blingblingiä ja onneksi huomasin nuo timanttivyöt :)

   Poista