MAC - In Extreme Dimension Lash Mascara

sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2015

Olen äärimmäisen iloinen siitä, että mun MAC kokoelma kasvaa koko ajan. Hitaasti mutta varmasti tuotteet lisääntyy. Vihdoin ja viimein raaskin kuitenkin ottaa käyttöön talven aikana ostastani setistä ripsivärin. En tahtonut sille käyvän samoin kuin eräälle Lumenen ripsarille. Se kun kuivahti avaamattomana tuubiinsa. En nyt ole ihan sata varma ripsarin virallisesta nimestä, mutta googgeli auttoi sen verran, että löysin In Extreme Dimension Lash Mascaran 2014 collectionista (nyt en saa päähän mikä tälle olisi hyvä suomenkielen vastine :D). En ole siis ihan varma on ripsiväri juurikin kyseinen, sillä pakkauksessa ei lue. Enkä muuten tiedä sitäkään, että saako näitä ihan normaalista valikoimasta. Mutta mun oli silti pakko näyttää teille tämä. Pidän siitä, millaiseksi se tekee ripset.


Olin jo melkein varma, etten ikinä tulisi löytämään yhtä ihanaa ripsaria kuin Oriflamen The One on. Onneksi olinkin vain melkein varma, sillä erittäin hyvä kilpailija sille löytyi. Painivathan nämä ehdottomasti eri hintaluokissa, joten sen puoleen varmasti kääntyisin Oriflameen.


Tässä on muovinen harjasosa ja mä olenkin tainnut nyt tykästyäkin niihin paljon enemmän kuin tavallisiin harjaksiin. Mielestäni näillä saa ehdottomasti erotellummat ripset. Tässä MACin ripsarissa on muutamassa kohdassa pidemmät harjakset ja toisissa kohti taas ei harjaksia juuri lain. Jokainen kohta tekee hieman erilaista jälkeä ripsiin. Viimeisenä vedän aina pisimmillä harjaksilla, jolloin ripset ovat lopuksi hyvin erotellut.
Hyvin ripsiä pidentävä ja saa tälkä hieman tuuheuttakin. Viimeisimmässä videossa mulla oli myös ripset laitettu tällä. Eli jos tahdot nähdä liikkuvaa kuvaa, niin kurkkaa viimeisin Livbox-postaus :)

Nyt kiinnostaisikin tietää, että onkohan tämä perusvalikoimaan kuuluva ripsiväri. Pitääkin ehkä ottaa asiasta selvää.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Mun mielestä tuo kuuluu ihan normivalikoimaan ja nimikin taisi osua ihan oikeaan :) Katselin tuota just eilen MACillä, kun mietin että haluaisin ostaa siitä jonkun ripsarin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jes! Hyvä tietää, voi ostaa siis toistamiseen :) Tää on kyllä hyvä :)

   Poista
 2. Kunnon tähtisilmä! Jättää kyllä upeaa jälkeä, mutta kysymys kuuluukin, että onko vedenkestävä? Muuten ei meikäläisen ripset pysy kurissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vedenkestävä, mutta hitsin hyvin kuitenkin pysyy kuule! Ei oo haitanna parit kyyneleet tahi vesisade :)

   Poista
 3. Upeat räpsyttimet! Tämän voisin ostaa seuraavaksi itselleni kokeiluun :) Tykkään MAC:in meikeistä tosi paljon, mutta ripsaria en vielä olekaan kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Stella muru ♥ Suosittelen kokeilemaan, tää on ihana. Ja hei MAC, voisin jauhaa tykkäämisestäni ehkä tovin :D

   Poista