Parasta just nyt

torstaina, huhtikuuta 09, 2015

Sain ihanalta Erikalta Nude-blogista haasteen, jossa pitää listata 10 parasta asiaa elämässä just nyt. Otin haasteen erittäin mielelläni vastaan. Enpä olekaan hetkeen tällaisia edes miettinyt. Tässä siis mun tämän hetkiset 10 parasta asiaa.


1. PERHE
Perheestä olen joka ikinen päivä niin kovin kiitollinen. Mulle on suotu ihana sellainen ja arvostan sitä maasta kuuhun ja takaisin. Mutta just nyt vielä näin pääsiäisen jälkeen kun veljen perhe oli meillä, on perheen merkitys todella mielessä.

2. TARE & CATA
Nuo mun rakkaat karvalapset. Päivieni ilostuttajat. Ihan sama millainen päivä on takana, nämä karvapyllyt saavat hymyn nousemaan korviin. Joko mä nauran niiden leikeille tai sitten nautin niiden antamasta hellyydestä. Tänään taas huomasin, miten ihania nuo vaan ovat. Etäpäivälle jääminen aiheuttaa niissä sellaisen rauhallisen fiiliksen. Ne tietää, ettei mamma lähdekään mihinkään ja voi rauhassa nukkua. Ja sitten kohta alkaakin hirmuinen riehuminen. On se vaan sellaisia höpsöjä


3. BLOGI
Tämä mun ihana harrastus muuttuu koko ajan vain tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi. On ihanaa kirjoitella kaikesta ja kuvailla mitä sattuu. Tässä yhdistyy siis monta itselle tärkeää asiaa. Blogi taitaa olla mielessä vähän koko ajan. Mistä sitä seuraavaksi kirjoittaisi? Mistähän lukijat tykkäisi? (postaustoiveita ja parannusehdotuksia otetaan aina vastaan <3) Tästä on tullut mulle ehkä yksi rakkammista harrastuksista ikinä :)

4. SERKKUTYTÖT VIERAILEE
Huomenna on mun serkkutytöt Minttu ja Jenna tulossa meille viikonloppuvierailulle. Ihan mahtavaa saada viettää aikaa heidän kanssaan ja meillä on tiedossa kiva päivä lauantaina, kun ollaan lähdössä mekon metsästys retkelle :D

5. KEVÄT JA LÄMMENNYT ILMA
Okei, tartteeko tätä selitellä yhtään sen enempää. Pieni takatalvi näyttää nujerretulta ja kukkapenkki alkaa paljastamaan uusia kukkia. Ulkoilu tekee todella hyvää niin mielelle kuin keholle ja sitä on tässä taas harrastettu.


6. TULEVAT PIRSKEET
Mulla on tiedossa tälle keväälle ja kesälle vielä muutamia pirskeitä mitä odotan todella suurella innolla. On ihanaa päästä juhlimaan, mutta sitä kamalaa asukriisia en todella odota innolla. :D Tulevan lauantain mekkometsästys liittyy myös tuleviin juhliin.

7. LOUNASTREFFIT ÄIDIN JA YSTÄVÄN KANSSA
Etäpäivät töistä ovat aina ihania. Tällä kertaa sain myös tavata ihanaa ystävääni ja äitiäni lounaan merkeissä. Herkulliset salaatit maistuivat varmasti tuhat kertaa paremmilta mahtavassa seurassa.

8. LENKKI JA KUPILLINEN TEETÄ
Kuten sanoin, ulkoilu on nyt näin lämmenneiden kelien takia taas ihanaa ja heti työt lopetettuani lähdettiinkin äidin kanssa lenkille. Ihana kevättuuli puhalsi. Hiki virtasi lämmöstä ja siitä tietää, että on lämmin keli, kun Tare alkaa läähättämään. Ja hikilenkin päätteeksi nauttimaan kupillinen teetä. Ihan parasta :)


9. SAUNA
Vaikka tuo meidän saunanrötiskö ei kokenut kuin pienen piristeen, teki se mun mielestä tunnelmalle ihan järjettömän paljon. Enpä olisi kuvitellut, että odotan omaan saunaan menoa näin innolla. Niksun tekemä Spalaite (eli se musiikkisysteemi) tekee saunalle sellaisen silauksen, että siellä on ihana antaa paineiden vieriä pois olkapäiltä ja tyhjentää mieli täysin. Tänään taas pääsee nauttimaan. Mutta sitä täydellistä remonttia odotellessa. Niksu sanoi, että sitten tulee TODELLINEN Spalaite :D Ja remontti nyt muutenkin koko tälle kodille. Lottovoitto, sinua odotellaan.

10. EMMERDALE
Okei, tää nyt on ehkä vähän tyhmä, mutta mä olen niin koukussa tuohon sarjaan. Siis joka päivä kello kuus olen kärppänä töllön edessä ja katson mitä ihmettä siellä tapahtuu. Tällä hetkellä vähän ärsyttää kun siinä junnataan, mutta silti, onneksi kello on kohta kuusi :D


Ja haaste lähtee eteenpäin Girly Style Anna, Perhosia masussa maisamiisa ja Stella hearts life Stella. Mitkä ovat teidän Parasta just nyt kymmenikkö?

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Ihania "parasta just nyt" -jutskii! Mä niin tiedän --> oma blogi on rakas <3

  VastaaPoista
 2. Tätä onkin kiva päästä tekemään, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ihanainen, kiva päästä lukemaan sun :)♥

   Poista
 3. Mä myös katson kuumeisesti Emmerdalea, yleensä seuraavana päivänä tallennukselta kahvia juoden ja voileipiä syöden :D Nyt taas tapahtuu onneksi! Pitkään junnasi siinä Rhona jutussa ja mua alkoi jo kyllästyttää. Kirjoititko muuten jossain vaiheessa Ysl ripsiväristä, vai muistanko väärin? Olen lukenut niin paljon kerralla sun juttuja etten enää muista oliko sen sinun teksti. :)
  Kintsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vihdoin on kunnon äksönii ;D Muakin alkoi ärsyttää se Rhonan tilanne.
   Juu, olen kirjoittanut YSLn ripsarista. :) esim täällä: http://my-fantazya.blogspot.fi/2013/04/ysl-shocking.html

   Poista
  2. Niin tosiaan muistelinkin. Se on tosiaan minunkin ripsilleni paras, etenkin vedenkestävänä. Olen pitäytynyt jonkin aikaa Max Factorin Falce Lash Effectissä, mutta se on niin märkää vaikka monta viikkoa käytin, ettei lopputuloksesta vaan tullut hyvää. Ysl on vaan just se huono puoli, kun kuivuu niin nopeasti. Nyt kuitenkin taas ostin sen ja olin jo unohtanut sen ihanan tuoksun <3
   Kintsu

   Poista