Goodiebag from Joe Blasco

perjantaina, lokakuuta 23, 2015

Onneksi viikonloppu taas alkoi. On muuten heti hieman helpottavampi olo, kun tietää ettei pariin päivän ole pakko nousta ennen kukonlaulua. Arjen 4:45 herätykset ottaa oman osansa ja vaikka olevinaan menee nukkumaan ajoissa, tulee unta aivan liian vähän. Viikonloppu, sellainen vielä ettei mulla ole oikeastaan mitään suunnitelmia. Niksu menee vielä yövuoroon huomenna, joten mitä luultavimmin käperryn sohvannurkkaan ja tuijotan hömppää telkkarista ja heitän aivot narikkaan. Tekee tälle stressierkille hyvää.

Eilisen ajatuksenjuoksuisen, hieman syvemmän postauksen vastapainoksi tänään vähän kevyempää juttua. Mitäs muutakaan kun mun yksi lempiaiheista, eli meikkejä. Kirjoitinkin teille, että pääsin käymään Joe Blascon tilaisuudessa ja sieltä ei tarvinnut poistua tyhjin käsin.


Olin todella ihan haltioissani siellä liikkeen hyllyjen välissä ja tutkin purkkeja suurella intohimolla. Kun kuulin, että meillä kaikilla olisi mahdollisuus valita kolme tuotetta kotiinviemisiksi, meinasin todella tipahtaa polvilleni. Siis saisinko todella ihan itse valita, mitä tuotteita valitsisin omaan goodiebagiin. Siinä sitä sit oltiin. Toljotin hyllyjen tarjontaa haavi auki enkä todellakaan osannut päättää, että mitä tuotteita tahtoisin. Aivan liian vaikea päätös.


Goodiebagistä löytyi jo valmiiksi Naturalium suihkusaippua. Apua miten hyvälle tuo tuoksuu! Niin herkullinen, että tekisi mieli kaataa kurkusta alas. Saippua saa tosin hetken odottaa käyttöön pääsyä, sillä mulla on muutama muukin puteli odottamassa käyttöä ja tätä herkullista yksilöä tahdon todella säästää.

Toinen tuote joka oli bägissä valmiina, oli Joe Blascon uutuus BB-voide. Tai se oli saatu vihdoin Suomen markkinoille. Erittäin kiinnostava tuote, mutta harmillisesti mulla oli silloin sen verran päivettynyt iho, että sain voiteesta medium sävyn. Tällä hetkellä aivan liian tumma mun hipiälle. Pitänee odottaa ensi kesään, että saan testattua tuotetta kunnolla. Auringonsäteiden painuessa nopeammin puiden taakse, katosi munkin rusketus hetkessä. Tällä hetkellä kalmanvalkea iho alkaa taas palautumaan. Mutta mitä tuotetta testasin, se tuntuu erittäin ihanalta!


Mutta ne tuotteet, mitä sitten lopulta valitsin. Tuotteet, joiden valitsemisessa meni pieni ikuisuus. Ensimmäisenä valitsin Blascon Yellow P Touch keltaisen puuterimaisen korostustuotteen. Tuotetta laitettiin silmieni alle antamaan valoa ja olin ihan myyty! Tummat sinertävät silmänaluset todella häivyttyivät tämän alle ja ilme kirkastui todella paljon. Ei tarvinnut toista kertaa miettiä, että haluanko tämän.

Mä olen todella heikkona värikosmetiikkaan ja poskipunat hyllyssä huusivat nimeäni. Tosin niin huusi luomiväritkin, mutta yksi poskipunista erottui edukseen niin paljon, että se oli lopulta valintani. Ihana pinkki Puff oli näin ollen toinen valintani.

Viimeistä tuotetta mietin pitkään, todella pitkään. Kaikista mieluiten olisin halunnut päästä testaamaan Joe Blascon kuuluisia meikkipohjia, mutta kute kerroin, oli mulla sen verran ruskettunut hipiä, ettei sopivaa sävyä olisi pystynyt valitsemaan. Nyt vähän harmittaa, sillä tälle näppyiholle tarvitaan todella peittävää, mutta samalla kevyttä meikkipohjaa ja uskoisin Blascon olevan juuri sitä. Mutta toinen mitä ehdottomasti halusin myös testata, oli heidän huulipunat. Moni, todella moni niitä kehuu ja sitten alkoikin sävyn valinta. Eikä sekään muuten ollut helppo valinta. Coral Ecstasy (Velvet) puhutteli kaikista eniten kirkkaalla hemaisevalla sävyllään ja se oli pakko ottaa. Mietin tämän ja erään arkipunaksi sopivan välillä, mutta tämä hemaisevaisuudellaan voitti lopulta.


Tuotteissa on äärimmäisen hyvä pigmentti ja nämä nousivatkin lempituotteissani ihan kärkisijoille. Eipä Blascoa turhaan kehuta. Nyt vain kovaa käyttöä tuotteille.

Mutta nyt mä sigahdan saunaan ja nauttimaan alkaneesta viikonlopusta. Ihanaa sellaista teillekin <3

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita valitsit, varsinkin tuon huulipunan sävy on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Pitää laittaa kuvaa vielä ihan huulilla :)

      Poista
  2. Oooh mikä goodie bag!! Mulla on kohta loppu se Blascon meikkivoide! On ollut kyllä tosi hyvä :)

    VastaaPoista
  3. Blascoa on tullut käytettyä kohta 30-vuotta ja kuuluu ikuisesti meikkirutiineihin ja suosikkeihin. Pari asiaa on, joista en luovu ja toinen niistä on Blasco.

    Tuo suihkugeeli on aivan ihana, siitäkin tullut suosikki ja kohta on loppu... Täytyy löytää Cittari mistä niitä saa ja testailla jokaista tuoksua. :)

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blasco on kyllä huikea merkki!
      Mä en vieläkään ole raaskinut ottaa käyttöön tuota suihkugeeliä :D Ensin vanhat ja huonot pois :D

      Poista