Liikunnat vko 40

maanantaina, lokakuuta 05, 2015

Voihan, vanhuus ei todellakaan tule yksin. Voiko juhlista palautuminen todella kestää näin pitkään? Mä olen tänäänkin vielä ihan tööt. Vai johtuuko tää harjoituksen puutteesta? Mulla kun ei ole tapana ottaa juuri lainkaan tuota miestä väkevämpää, niin meneekä kroppa sen takia ihan pimpelipom? Olen viettänyt täällä etäpäivää silmät ristissä. Aamulla kello herätti 4:45 ja olin lähdössä töihin, mutta kroppa oli vahvasti eri mieltä. Olisin niin varmasti nukahtanut rattiin. Turvallisuussyistä jäin sänkyyn ja tekemään töitä kotiin. Ehdottomasti parempi näin. Mulla kun on vielä aika touhuntäyteinen viikko tulossa, niin tämäkin lepo tuli todellakin tarpeeseen.



Viime viikolla oli hulinaa. Pääsin tiistaina käymään blogin kautta Lushin joulutuotteiden esittelyssä ja sitten tietysti näiden omien synttäreiden järkkäys ja juhlinta. Jos viikkoa miettii liikunnan ja terveydellisyyden kannalta, meni se mulla ihan täysin päin mäntyä. Ja ihan senkin vuoksi, että mulla oli vähän sellainen tunne kuin olisin tulossa kipeäksi. Kurkku tuntui omituiselta ja nenä saattoi alkaa vuotaa ihan yks kaks. Stressikin tuntui olevan aika katossa. Päätin ihan suosiolla antaa itselleni armoa ja vetää viikko pienemmillä tehoilla. Nyt harmittaa, mutta tätähän tää on. Nyt olen alkanut tekemään ajatustyötä sinne salille palaamisen takia. Eihän tästä nyt tule mitään, kun en sinne asti koskaan pääse. En tiedä mikä ihme mulla on nyt sinne esteenä, mutta nyt yritän tutkailla itseäni, koska haluan sinne salille huhkimaan. Joku siinä nyt vain tökkii. Vielä kun saisin keksittyä, että mikä se on.





Samalla kun Lushille olin menossa, kävin pikkuisen kiertelemässä Helsingin kaupoilla. Jotainhan sieltä reissulta tarttui mukaan. En edes kehtaa myöntää mitä. Ei muka ainakaan kosmetiikkaa. Ihan kun mulla ei niitä alkaisi olla jo tarpeeksi. Mutta kun....ne olivat vaan niin ihania tuotteita :D Ja Lushiltakaan ei poistuttu tyhjin käsin, eikä ilman glitteriä. Harakka rakasti :) Mutta kyllä mä teille ne silti näytän.

Ja lokakuukin tuli. Viimeinen neljännes vuodesta käyntiin. Tääkin on jotenkin ihan tajutonta. Tässä kuussa onkin tiedossa kaikenlaista kivaa ja ehkä eniten odotan I Love Me-messuja. Onkos teistä ketä tulossa sinne?


MA: Kävely 50min 5km, koti vatsatreeni
TI: -
KE: Kävely mäkinen 1h5min 6,3km
TO: -
PE: -
LA: -
SU: -





Nyt mä yritän tsempata itseäni, että pääsisin tänään vihdoin edes lenkkipolulle. Karua katsottavaa tuo viime viikko. Eikä muuten ole yhtään morkkis noista synttäriherkuista...eipä niin ei. Mutta hyvää oli! Ja arvatkaa paljonko kaikkea jäi yli. Mihin ihmeeseen mä joudun näiden kanssa. Itse en kehtaisi syödä, lopputuloksen kun tietää ja en halua  paisua enää yhtään. Ehkä mä vien ne töihin tuhottavaksi.

Mitäs teidän viime viikkoon ja liikuntoihin? Voisko joku tulla potaisemaan mua pyllylle, että mä menisin sinne salille...

Ja ainiin, mä olen snapchatissa, nimimerkki janetfantazya. Tervetuloa seuraamaan. Onkos teitä muita? Kertokaan nicki, että pääsen seuraamaan :)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Lauantaina messuilemaan :)
    Lushilla on kyllä ollut värikästä menoa, kun on blogeista katsonut kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, ehkä nähdään messuilla :)
      Lushilla oli ihanan värikästä ja glitteristä :)

      Poista
  2. Hei! Olen uusi lukija, joten hei. :) Ei mitään muistikuvaa mistä tänne eksyin. Ihanan pirteitä kirjoituksia.
    Liikunta kun syystä tai toisesta unohtuu, morkkis siitä seuraa. Itse olin ensin 4 vkoa kipeä, jonka jälkeen väänsi nilkan pahasti = taas 4 vkoa pois pelistä - eikä ole vieläkään kunnossa. Ja ruoka maistuu... Tänään lenkille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan matkaan mukaan, ihanaa! :) Ja kiitos ♥
      Toi onkin muuten paha, jos on kipeä tavalla tai toisella ja liikunnat jää. Itsekin sorrun silloin syömään :D

      Poista
  3. Täältä tulee mielikuvituspotku *potkis* :D No ehheh . Mut toihan on hienoa kun kumminkin saat tehtyä kotonakin vatsatreenit ym :) Välillä on huonompia viikkoja, ei siitä kannata masennuksen alhoon vajota. Ja synttärit on kerran vuodessa vaan niin kuuluuhan niitä juhlia! :) Sä et kuitenkaan jätä kesken vaan palaat siihen rutiiniin taas, sehän se pääasia on <3 Mun tekee liian usein mieli herkkuja arkenakin, niin ei toi nyt mitään jos välillä niitä ottaakin. Kirpakkaa syksykeliä ja treenejä myös salilla ;) Siitä se taas lähtee.

    - Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos potkuista :D♥
      Joo, kotitreenit on hyviä, jos vaan aina tekisikin niitä. Laiskuudessa välillä vaan nekin jää sitten pois kuvioista. Mutta kyllä tää taas tästä :)

      Poista
  4. Myöhästyneet synttäri onnittelut! <3 Mulla tuli viime viikolla vaan 2 varsinaista liikunta kertaa kun loppuviikosta oli kipeä olo. No ei sieltä mitään kunnon flunssaa tullut, eli tavallaan himmailin ihan turhaan, ärsyttävää. Kyllä sä vielä saat jostain kunnon motivaatiobuustin! :)

    Kintsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen ♥
      Toi on kyllä niin ärsyttävää, jos himmailee turhan päiten. Samaa tehnyt itsekin monta kertaa. Tosin, ei sitä voi tietää, josko se himmailu on auttanut siihen, ettei tautia tule pahemmin.
      Toivottavasti buusti tulee jostain :)

      Poista