Liikunnat vko 41

maanantaina, lokakuuta 12, 2015

Oijoijoi. Nyt tuntuu! Pistinkin vähän kuvaa ja videota mun snapchattiin (janetfantazya). Tulin muutama tunti sitten salilta ja mikä olo! Nyt on kaikkensa antanut. Jalat huutaa hoosiannaa ja selkä on väsynyt. Voin kuvitella mikä tärinä huomenna on kinttuloissa, kun vetivät niin maitohapoille tämän päivän treeneissä. Siis hyvä vaan! Tätä oli odotettu. Ja iso hurraa! Kynnys on ylitetty, salille on palattu. Viime viikon sluibailu sai tämän aikaiseksi ja äidin pieni potku pyllylle. Kiitos siis siitä, olo on meinaan huikea! Kyllä sitä vaan osaa olla hölmö. Mikä ihme siinäkin oli, etten voinut salille mennä aiemmin? Ei meinaan mitään hajua. Tarkoitus oli mennä heti huomenna, mutta pakko jatkaa remonttia. Keskiviikkona sitten. Ja tästä en luista! Jos sanani syön, niin mörököllit minut vieköön.

Viime viikko oli oikeasti niin hitsin surkea liikunnan osalta. Siis oikeasti. Vähän jopa hävettää pistää tätä listaa tänne. Yksi virallinen liikunta ja muut sitten tuollaista hyötyliikuntaa. Hiekan ja soran kärräämistä edelleen on saanut harrastaa ja josko me huomenna saataisi viimeinen kriittinen osuus valmiiksi. Nyt on meinaan talon reunat kaikki vihdoin täytetty! VIHDOIN! Ei tässä olekaan menetty kuin muutamat yöunet ja järkikin meinasi kadota. Tämä on jo osa voitto, vaikka hommaa on edelleen vaikka muille jakaa. Tarkempaa talo ja remppapostausta on tulossa kyllä. Vaikka tuo ulkoremonttikin on liikkumista, niin eihän sitä voi verrata kunnon treeniin. Puusavotta oli kyllä kiva vaihtelu hiekan kärräämiselle. Välillä kottikärryissä jotain muuta katseltavaa :D Mutta niin, muuten viime viikko meni ihan penkin alle.


Taren loikoilu kuvaa erittäin hyvin tätä omaa liikkumista...


MA: Kävely 50min 5km
TI: - (remontti)
KE: -
TO: - (puusavotta)
PE: - (remontti)
LA: -
SU: - (siivous)



Tätä ei nyt kuitenkaan jäädä rypemään. Liikunnan pariin mun on paljon helpompi palata, mutta nyt mulla on toinenkin ongelma. Olen sokerikoukussa. Pahassa sellaisessa. Tätä vastaan alan nyt tietoisesti taistella, sillä tää herkuttelu ei todellakaan tee hyvää mun kropalle. Uimarengas nauttii kyllä, minä en. Nyt en oikeastaan muista, mistä mulle jäi tällainen himo makeaan päälle. Tää on kyllä ihan kamalaa. Koko ajan tekisi mieli mussuttaa jotain herkkua. Aina teen päätöksen, että tää päivä on viimeinen ja huomenna en ota enää. Kunnes sitten tulee se päivä ja himo. Se on ihan kamala! Hei, olen Janet, olen makeaholisti. Jossain on mennyt vikaan, kun jokunen aika sitten pystyin vielä pitämään herkut pelkästään lauantain ruokavaliossa ja silloinkin kohtuudella. Nyt voisin vetää joka päivä vaikka millä mitalla ihan sama mitä makeaa. Kaikkea kohtuudella, tähän suunnataan. Mä oon vaan aivan liian heikko sortumaan vaikka mihin. Jossain vaiheessa mun itsekuri oli huippuluokkaa, mutta nyt se on kadonnut teille tietämättömille.
  EI mutta nythän mä sen hokasin! Se oli kesäloma ja remonttistressi. Lohturuoka, sitä se oli! Sieltä se on jäänyt päälle. Olen ennenkin sortunut lohtusyömiseen. Jännä, ettei Foreverin C9 kuurinkaan jälkeen mun makeahimo kadonnut. Tai oikeastaan nyt sekin selvisi, se on tuo lohtu. HAH, nyt mä todellakin tiedän mistä alkaa nitistämään tätäkin.


Mitä muuta viime viikolla? Kävin siellä Avonin tapahtumassa. Siitä olenkin jo postaillut. Ennen Avonin tapahtumaa kävin Sanomatalossa. Vitsit, se on aika magee paikka! En ole aiemmin siellä vieraillut, nytkin ihan vain siinä alatasolla, mutta tosi kivannäköinen paikka. Kävin siellä sopimassa vähän messutöitä. Tulevana viikonloppuna on siis I Love Me-messut ja mä varmaan pyörin siellä jokaisena päivänä. Perjantaina ja sunnuntaina ihan siviilinä, mutta lauantaina olen siellä sitten töissä. Saa tulla toki sanoo heipat, varsinkin siis kun en ole töissä, mutta saa silloinkin tulla nykäisemään hihasta. Olisi kiva nähdä teitä lukijoitakin. :)




Nyt mä menen vähän venyttelemään mun jalkoja, muuten en pääse huomenna liikkeelle.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hitsi toi sokerikoukku on paha... Meinaa mullakin tulla liian helposti. Mutta mä älysin yhden tekijän: liian vähäinen proteiininsaanti! Jos en saa sitä tarpeeksi niin tekee makeaa mieli, oon oikeesti huomannut sen. Auttoi kun tiedosti sen itse ja nyt on helpompi jatkaa. Toki silti joskus tulee otettua muuten vaan herkkuja :D Mutta se tiedostaminen varmaan tärkein juttu, minkä säkin oot jo tehnyt. Tsemppiä liikunnan kanssa <3 Ja makeanhimon taltutuksen kanssa. Äänestän blogiasi, olethan inspannut muakin taas pääsemään hyvään kuntoon! Kiitos siitä :)

    - Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokerikoukku on ihan kamala :( Mä luulen, että mun proteiininsaanti on ihan kunnossa. Tai ainakin jokaiselle aterialle varmistan, että proteiinia on riittämiin :) Luulen, että tiedostaminen auttaa paljon, vaikka himo on ihan jäätävä!
      Ja voi kiitos ihanainen äänestäsi ♥ Kiva kuulla, jos yhtään pystyn jutuillani innostamaan muita :)

      Poista