Loppuneet tuotteet - kesä-syyskuu 2015

torstaina, lokakuuta 01, 2015

Hups... Muistatteko milloin olisitte viimeksi lukeneet multa loppuneet tuotteet postausta? No joo, munkin piti tarkistaa ihan, että kuinka kauan mä olen nyt ehtinyt noita tyhjiä puteleita kerätä tuonne kaapin perukoille. Toukokuun loppuneet olen viimeksi julkaissut. Nyt on jo lokakuu, hurjaa vai mitä? Nyt ajattelin olla ajoissa ja heti ensimmäisenä päivänä tykittää muutaman kuukauden kerätyt putelit tänne. Niitä olikin muutama, vaikka oikeastaan heinä-elokuu meni todella vähällä kosmetiikan käytöllä. Lomalla käytin vain muutamaa tuotetta ja pari kertaa vain meikkasinkin. 



31 tyhjentynyttä putelia, tuubia, kauneustuotetta. Alkoi ärsyttämään jo näiden säilyttäminen ja muutaman kerran olinkin jo vähällä viskata nämä käpälämäkeen. Sitkeästi kuitenkin säilytin, kun niitä olin niin tunnollisesti kaapiin kerännytkin. Näitä kun on nyt niin paljon, niin en ala sen kummemmin niitä jokaista arvostelemaan, mutta vähän lähempää tarkastelua.


Näytteitä ja matkakokoisia tuoteita oli yhteensä 13 ja niitä mä taidan saada kaikista helpoiten loppuun asti kulutettua. Kaikki oikein hyviä tuotteita, mutta se mitä haluan ehdottomasti nostaa näistä esille, on nuo Kloranen kuivashampoot. Tuo tuli Livboxissa ja toisen noista sain veljen vaimolta, hän kun ei kuivashampoita käytä. Mä tykästyin tuohon ihan hirmuisesti! Se todella saa hiukset näyttämään puhtaammilta. Hiuksiin ei tule liian paksua tekstuuria vaan se vain tuntuu puhdistavan. Tämä siis sopii sellaiselle käyttäjälle, joka ei tahdo hirmuisesti tuuheutta vaan pelkkää puhdistamista. 


Oral-B white luxe on ollut meillä nyt todella pitkään käytössä. Kohta on pakko vaihtaa merkkia ja tahnaa kun alkaa kyllästyttämään. Kolmas tuubi on paraikaa menossa. Nuo oli jossain tarjouksessa ja sieltä sitten hamstrasin. Yvesim käsisaippua oli viime joulun kokoelmasta ja nyt vasta raaskin ottaa sen käyttöön. Niin herkullisen tuoksuinen! Näitä ei vissiin vain enää saa :( Botanical käsisaippuan ostin Cittarista paljoustarjouksesta ja olishan se pitänyt arvata, ettei se kovin hyvää ole. Vaahtoavuus on olematonta, tuoksua ei juuri ole ja tuo ei tunnu pesevän kovin hyvin.


Clarisonic kasvoharja on mulla todella kovassa käytössä ja kaksi harjaa olenkin jo kuluttanut. Näitä suositellaan vaihtavan suunnilleen kolmen kuukauden välein. ACO Oil-free mattifying kasvovoide oli ihanan kevyttä ja sopivasti kosteuttavaa. Tämän uskoisin olevan nuorelle iholle parasta, omani, hiljaksiin rypistyvä kun ei tästä tuntunut enää kovasti innostuvan. Sampar oli ihana ja täältä voit käydä lukemassa siitä kunnon arvostelun. Lorkun misellivesi on oikein hyvä :)


I Love... saippuat tuoksuu niin hekumallisen hyville, että suihkussa löträsin näillä ihan huolella. Ihanan raikas oli tämä Mango-papaya. Dermosilin Active saippua oli jännä, sillä se jätti jälkeensä viileän tunteen. Minttua olettaisin siinä olevan. Lopussa mulla alkoi tuoksu tökkimään kovasti. Yveshin kiiltoshampoo vaahtosi todella hyvin ja pesutulos oli hyvä. Kiiltoakin jäi kivasti :) Four Reasons syväpuhdistava shampoo on todella tymäkkää tavaraa ja pesee todellakin hiukset natisevan puhtaiksi. Aina silloin tällöin tavallisen shampoon kaverina käytettynä puteli kestää pienen ikuisuuden.


Lumenen dippikynsilakanpoistoaine on ihana! Glitterlakkojen poisto oli paljon helpompaa, kun annoita sormen hetken aikaa muhia tuolla. Harmi vaan ,että glitterit jää tuonne sitten pyörimään. Mulla tuo toimisi vieläkin, mutta kun tummia lakkoja olen poistanut, jää sormiin ne värit. Puhdas+ aurinkokapselit auttoivat varmasti mun kesällä saamaani rusketukseen, En muista milloin olisin ollut niin ruskea ja mähän en siis ehtinyt ottamaan aurinkoa. Loma kun meni remontoidessa, mutta siis pihalla. Aurinko tarttui ihan huomaamatta ja pidin kovasti päivettyneestä sävystäni. Mulle jäi sellainen kutina, että haluan ensi kesänäkin syödä näitä. En meinaan palanut pahasti, mikä mulle on kyllä niin tyypillistä.

Mutta huh, sainpas tyhjennettyä kaapin ja alan taas keräämään tyhjiä puhtaalta pöydältä. Josko nyt muistaisin joka kuun päätyttyä käydä nämä läpi ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kiva määrän muutamassa kuukaudessa, toukokuusta tosiaan tuntuu olleen aikaa pieni ikuisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toukokuusta on todellakin ikuisuus. Olisin toivonut parempaa määrää ;)

      Poista
  2. Paljon löytyy sellaisia tuotteita, joista itsekin todella paljon tykkään :). Esimerkiksi nuo I love...-suihkugeelit ovat aivan ihanan tuoksuisia ja hinta ei niissä ole ollenkaan paha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi suihkugeelit tuoksuu kyllä niin syötävän hyvälle! :D

      Poista