#iltanonnulassa

sunnuntaina, toukokuuta 22, 2016

Tällä hetkellä on onnellinen ja iloinen olo, vaikka kaktus kurkussa yrittää kovasti nujertaa mun olotilaa. Se on kiukutellut mulle koko tämän päivän ja mä olenkin sen takia ottanut ihan iisisti koko päivän. Mitä nyt elukoiden kanssa hengailtiin pihalla, mutta päikkäreitä on taas tullut otettua pariin kertaan. Veikkaan tämän pirulaisen muuttaneen mun kurkkuun eilisen automatkan jäljiltä. Eilen tuli meinaan matkattua jälleen Turkuun ja autossa tuli istuttua sen 500km päivän aikana. Suosittelen olemaan varovainen näillä keleillä ilmastoinnin kanssa. Se on kiva kaveri viilenykseen, mutta pitkällä matkalla myös petollinen. Tässä se taas nähdään.


Mutta miksi eilen matkasin Turkuun jälleen? Olin saanut kutsun osallistua ihanaisen Nonnulan Jonnan illan istujaisiin. Jonnalla on tulossa synttärin piakkoin ja halusi kutsua meitä blogikavereita juhlistamaan vähän niitä ja pitämään vain kiva ilta yhdessä. Ja sellainen se kyllä oli, kiva ilta. Siis ihan mahtava toisin sanoen. Mahtava seura tekee aina niin hyvää ja niin se teki eilenkin! Nonnulan Jonna tarjosi meille niin ihanat oltavat kauniissa kodissaan, että kyllä sitä nyt mielellään kärsii vähän huonosta olosta.Meitä kokoontui paikalle lopulta kuusi kosmetiikkahullua naista ja Jonna todella täytti meidän jokaisen päivittäisen kosmetiikkatarpeen sata-nolla. Jonna oli niin ihana, että oli laitannut omat käyttämättä jääneet meikitkin meille jakoon ja noita tutkittiinkin ihan innolla.Jonnan koti oli niin ihastuttava! Siellä riitti ihasteltavaa ja se oli kuin sisustuslehdestä konsanaan. Ihanan Mimpen lastenhuone jäi kuvaamatta, mutta se se vasta ihastusta herätti. Niin nätisti tytön huone oli laitettu, että ihan kateeksi kävi.

Sisustusta olisi voinut ihastella vaikka minkä tovin, mutta hyvä ruoka ja mahtava seura toki oli ne pääjutut ;) Jonna oli laittanut meille pystyyn hajuvesibaarin, jonne pääsimme tuoksuttelemaan ihania tuoksuja. Itse pääruoka jäi kuvaamatta kamalan nälän vuoksi. Jonna tarjosi meille mielettömän hyvää kasvispastaa, jota oli ihan pakko santsata. Piti pummia jopa resepti, että saa kotona tehtyä myös. Mutta pakko myöntää, että jälkiruoka oli se, joka lopulta kielen varasti ihan totaalisesti. Jonna oli hommannut meille mielettömän ihanat kuppikakut Pink Vanilla Dessertsistä. Tuo amerikkalainen herkkukeidas sijaitsee Turun keskustassa ja heiltä voi tehdä tilauksen jopa kakuista. Suosittelen käymään syömässä edes yksi kuppikakkunen, sillä nuo oli ihan mielettömän hyviä!


Kiitos tuhannesti Jonnalle vielä kutsusta ja ihanasta illasta <3 Näillä fiiliksillä onkin kiva aloittaa uusi viikko. Josko vain tämä kaktus suostuisi katoamaan yön aikana.
Ihanaa alkavaa viikkoa muruset!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Jonna on niin ihana <3
  Toivottavasti se kaktus lähtee yön aikana pois sieltä kurkusta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos mieltä nostattavasta seurasta! <3 Oli kiva jutella automatkalla kaikesta :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana ilta teillä on ollut :) Kaikki näyttää niin mahtavalta sisustuksesta ruokiin ja tietysti meikkeihin :D

  VastaaPoista