Isadora kesä 2016 - Tropical Paradise

perjantaina, toukokuuta 27, 2016

No vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille yhden tämän kesän ihanimmista kokoelmista. Isadora Tropical Paradise imaisee herkullisilla väreillään mukaansa ja näihin sävyihin tekee mieli tarttua joka päivä. Tropical Paradise on saanut innostuksensa topiikin lämmöstä ja väriloistosta. Siniset laguunit, vihreät sademetsät ja upeat koralliriutat.


Tropical Paradise kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, kolme huulipunakynää, kaksi kajalia. ripsiväri ja neljä herkullista kynsilakkaa. Silmät saavat loistaa sini-vihreän sävyissä, kun huulet ja kynnet yhtä sävyä lukuunottamatta sitten saa lämmön koralliriutoista ja tropiikin lämmöstä. Mielettömän herkullinen kokonaisuus, joka todella siivittää mielen täysin topiikin ihmeelliseen maailmaan.

528 Papaya // 526 Paradise Punch // 527 Tropical Fuchsia // 732 Papagayo Blue
kaikki sävyt kausituotteita
Suositushinta 8,90€


Kynsilakat ovat tuttua Isadora laatua. Sivellin on ihanan leveä, jolla saa parilla vetäisyllä peitettyä koko kynnen. Testasin jokaista kynsilakkaa yhden kerroksen ja peittävintä jälkeä antaa punaiset. Lakat ovat melko ohutta, joten kaksi kerrosta tarvitaan vähintään kunnon peittoon. Sininen on sävyistä ainut, joka sisältää ihanaa shimmeriä. Lilahtavaa shimmeriä, joka säkenöi upeasti auringossa.

40 Peachy Pink // 42 Tropical Fuchsia // 41 Paradise Punch
kaikki sävyt kausituotteita
Suositushinta 14,50€

Ihanan herkulliset huulipunakynät tulee mulle varmasti ihan tajuttoman kovaan käyttöön kesän aikana. Kevyet, suloisesti vaniljalle tuoksuvat huulipunakynät antavat sävyä juuri täydellisen verran kesähuulia ajatellen. Ei täysin peittävät, ihanasti kuultavat, joista ei ensimmäisiä kulumisia näe kovinkaan tarkasti. Näiden levittäminen on todlela helppoa ilman peiliäkin, mikä meille kesäheinille on ehdottoman tärkeää ;)

Luomiväripaletti 07 Tropical Garden
kausisävy
Suositushinta 16,90€
Perfect Contour Kajal 62 Tropical Blue // 63 Tropical Green
kausisävyt
Suositushinta 10,90€

Luomiväri paletti muistuttaa kovin paljon viime kesän palettia, joskin tänä vuonna sävyt ovat ihan hitusen tummemmat kuin edelliset. Isadora yllätti jälleen paletin sävyjen pigmenttisyydellä. En oikeastaan ymmärrä, miksi mä aina yllätyn markettimerkkien pigmenteistä. Ehkä sitä jotenkin kuvittelee, että eihän ne nyt niin laadukkaita halvan hintansa vuoksi voi olla. Miten väärässä sitä voikaan olla. Katsokaa nyt näitä! Yksi sipaisu jokaista sävyä kämmenelle.


Yksi sipaisu ja sävyä jää vaikka muille jakaa, Paletin sävyistä sininen oli pigmentiltään heikoin, mutta ei siitäkään silti mitään pahaa sanottavaa. Silti sävyä tulee mielettömän paljon. Pakko myöntää, että silti menin ja rakastuin paletin ruskeisiin. Ne ne vaan vetoaa muhun paletista toiseen.

Kajaleita löytyy tästä kokoelmasta kaksin kappalein, vihreä ja sinisävyiset nekin. Tai ennemmin turkoosi. Nämä ihanuudet ovat kaikenlisäksi vedenkestäviä ja testattu on, ne todella kestää vesipesua. Eipä lähtenyt kämmenselältä saippuapesun jälkeenkään.


Villien vesipetojen ei tarvitse pelätä meikin häviämistä järviveteen. Nämä tosiaan kestää vähän rankemmakin menon. Ja pelkkä kajalin veto silmiin tuo jo niin paljon meikkiin eloa, ettei muuta tarvitakaan.

Build-Up Extra Volume Waterproof mascara 20 Black // 25 Ocean Blue
jälkimmäinen kausituote
Suositushinta 15,90€

Viimeisenä vielä kokoelman ripsivärit, joista toinen kuuluukin normaaliin valikoimaan, mutta sähäkkä sininen kannattaa käydä hommaamassa omaan meikkipussiin pikaisesti, sillä se on saatavilla vain tietyn ajan. Mielettämön hyvät ripsivärit, jotka myös kestää vettä. Omat rasvoittuvat luomet hissukseen sulattaa kyllä ripsiväriä, mutta en silti pelkää sukeltaa veden alle :D


Kuten näkyy. päivän aikana kaikki muu meikki mulla on jo sulanut hyvin pitkälti, mutta ripsari on vielä siellä missä pitääkin. Meikki ollut siis jo 13 tuntia kasvoilla ja ripsiväri on suttaantunut todella vähän.

Tämä kokoelma todella vei mut mennessään ihan täysin ja tulee varmasti käyttöön kesän aikana useammankin kerran.
Mikä teihin vetoaa eniten tässä kokoelmassa?

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Isadora teki sen taas! :) Tollanen sininen liner on pakko käydä ostamassa, kontrasti ruskeiden silmien ja punaisten hiusten kanssa voi olla melko jännä! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti, uskon että piristää lookkia ihan pienellä sipaisulla :) Isadora on kyllä aika mahtis :)

   Poista
 2. Vitsit miten ihana kokoelma :) tuo sininen ripsiväri on jännä! Muutenkin kaikki ovat niin herrrrkullisia, huulimeikkikynät ovat ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin :) Sininen ripsari on jännä, mutta antaa kyllä ilmettä yksistään ihan hirmuisesti :) Ja nuo huulimeikit, ihanan mehukkaita :)

   Poista
 3. Ehdottomasti huulikynät, niissä on kaksi sellaista sävyä jotka kotiuttaisin heti, toinen niistä multa jo löytyykin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan superihanat ja herkulliset. Kiva, että sulla on jo ;)

   Poista
 4. Tuo sininen ripsari on kyllä pakko saada :D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Se on ihan huippu! Suosittelen jos yhtään sävy innostaa :)

   Poista