Ensimmäiset syksykynnet

torstaina, syyskuuta 08, 2016

Töttöröö! Mä uuvahdin sitten ihan totaalisesti kun pyrstöni sohvalle istutin. Se oli sekuntti ja uni tuli silmään. Niksu lähti yövuoroon ja mä aloitin unet heti paikalla. Onneksi havahduin puolen tunnin päästä siihen, että ei tähän voi jäädä nukkumaan. Kävin Taren kanssa iltapissalla, söin iltapalaa ja tein iltahommat. Nyt sitten köllinkin jo sängyssä läppärin kanssa ja ajattelin uhan just käydä nukkumaan. Silmät ei pysy millään auki. Tänään on ollut jotenkin super rankka päivä. Mulla on aamusta asti ollut kamalasti rytmihäiriöitä sydämessä tai sellaisia muljahduksia mitkä tuntuvat epämiellyttäviltä. Huomaan, että kroppa käskee levolle. En ole näistä huolissani, sillä mulla on tullut näytä kautta aikain, niin kauan kuin jaksan edes muistaa. Lääkäri totesi ne aikoinaan vaarattomiksi ja sama vissiin kulkee suvussa. Äitikin niistä meinaan monesti puhuu.

Tänään oli ensimmäinen päivä, kun näin meidän tiitisen potkut mahan läpi. Aamulla töissä otin tuolissa vähän rennomman asennon, kun kaveri alkoi pitää kamalaa jumppatuokiota ja katselin vaan masua ajatuksissani. Sitten tajusin, että herrandyydeli miten mun maha liikkuu :D Nyt on sitten virallisesti nähty ulospäinkin ne liikkeet. Olin ihan sydän sykkyrällä. Tänäänhän meille tuli täyteen 24+0 ja ihana päivä muistettavaksi. Mua pelotti alkuun ihan hirmuisesti, että kun alan tuntemaan liikkeet, mulle tulisi ihan hirmuiset alien vibat. Tiiättehän te sen kohtauksen, jossa alien on muninut isännän vatsaan ja se örkki tulee sieltä vatsan läpi. Joo, mulla on vilkas mielikuvitus, ollut aina. Onneksi olen ehkä ihan vähän aikuistunut, sillä nämä liikkeet ja niiden näkeminen ei olekaan saanut mulle kauheita alienkuvia päähäni. Arvatkaa vaan, mitä unia katson ensi yönä.... Ei ois pitänyt kirjoittaa asiasta :D

Syksy on korkattu, kynsille nimittäin. Kaivelin viime vuoden Essien syksykokoelman kynsilakat esille, koska viime syksynä kokoelman sävyt puhutteli mua. Niin ne teki edelleen. Aivan mielettömän ihana kokoelma ja ärsyttää, että multa jäi viime vuonna siitä teille kokonaan postaamatta. No, tuleepahan nyt ainakin tälleen yks kerrallaan näytille, jos ei muuta.


Essie Bell Bottom Blues on ihana sininen lakka, joka ttuo mieleen keskiyön tunnelman. Shimmeriä sisältävä lakka taittaa mielestäni tietyssä valossa vähän vihertävään, vaikka pullossa näyttääkin puhtaasti tumman siniseltä. Lakka on täysi unelma. Kaksi kerrosta tekee täydellisen peiton ja tämä kestää kynsillä kuin tauti. Ei lohkeillut, kärjistä pientä kulumaa tällaisella tietokonenäpytettyllä mitä mä harrastan, mutta muuten ihan mieletön kesto! Mikäli sävy puhuttelee, niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan.


Jokos teillä on syksykynnet korkattu?

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Yritin punaista kynsii, mutta ei ollutkaan hyvät. Sun syyskynnet on ihanat <3

    VastaaPoista
  2. Itseltänikin löytyy juuri nyt kynsiltäni melko saman sävyinen lakka; Picture Polishin Blue Dog :D

    VastaaPoista