Viikko 35

maanantaina, syyskuuta 05, 2016

Kaktuskurkku, se vaivasi viime viikon lopulla oikein urkalla. Eikä se taida vieläkään ihan kokonaan kadonnut mun kurkusta. Taitaa olla aika paljon liikkeellä nyt kaikenlaista flunssaa. Tai pöpöjä muutenkin. Syksy ja koulujen alku, mikä pöpjöjen valtakunta alkoikaan. Toivon kyllä kovasti, että selviäisin niistä pahimmista oloista, tää pelkkä kurkkukipukin kun vei musta ihan kokonaan mehut. Loppuviikon saikin ihan suosiolla viettää viltin alla lämpimässä, lämmintä kaakaota juoden. Viime viikko hurahti lopulta ihan kamalan nopeasti, varmaan senkin takia, että päikkäreitä tuli vedettyä kipeilyn takia.

Tänään tuli päätös Kelalta, äitiyspakkaus myönnetty. Parin viikon päästä saan sen hyppysiini. Iih! En malta odottaa. Ja tekään etten kyllä tule välttymään siltä, esittelen sen kyllä ihan ehdottomasti. Onneksi teistä ihanista osa onkin sitä jo pyytänytkin sitten näytille. Ja ymmärrän kyllä, jos mamma-vauvajutut ei kiinnosta, ne kannattaa skipata ihan suosiolla :D Tää on kuitenkin meille tällä hetkellä aika hirmuisen iso asia ja jättimäinen muutos elämässä. Mun tekisi mieli joka päivä kirjoittaa aiheesta tännekin, sellaista muisteloa odotusajasta, mutta päätin etten kiusaa teitä sellaisella höpinällä nyt ihan joka päivä kuitenkaan ;) Välillä mietin jo pelkän mammablogin pystyyn laittamista, mutta aika ei kyllä riitä kaikkeen. Enkä mä halua tätä mun armasta sekametelisoppa blogia jättää yhtään unholaan. Tännehän ne kaikki jutut kuitenkin mahtuu :D Minähän se kuitenkin lopunkaiken päätän, mitä kaikkea tänne löpisen. Kaikki asiat, mitkä itseä innostaa. Siitä on Fantazya tehty. Siitä, mitä omasta päästä ja sydämestä pulppuaa. ;)


Nyt on sitten selvää, koska mun äitiysloma alkaa. Virallisesti 30 arkipäivää ennen laskettua aikaa, eli 22.11. olisi mun aika jäädä kotiin. Onneksi mulla on kevyt työ, joten toivon voivani jatkaa hommia ihan loppuun asti. En mitenkään malttaisi jäädä töistä pois ja ollaankin jo puhuttu Niksun kanssa, että jos palaisin töihin heti äitiysloman jälkeen. Me saataisi kuitenkin sumplittua Niksun kanssa työvuorot melko hyvin ja mulla olisi sitten etäpäiviä silloin, kun meillä osuisi samaan aikaan työpäivät. Hänellä kun on tuo vuorotyö sellaista, että tuntuu olevan koko ajan kotona :D Sitä ne yövuorot teettää, pitkiä vapaita meinaan. Asiasta olen jo töissäkin puhunut, siellä eivät vain tunnu ottavan kovinkaan tosissaan mun paluuta. Kuulemma mieli muuttuu ja haluan jäädä hoitovapaalle koko siksi ajaksi mitä saa. Toki, voihan se mieli muuttua, mutta tällä hetkellä mun näkemys on tämä. Toki pitää esimiesten kanssa vielä puhua, että sopisiko moinen järjestely heille. Mä saisin meinaan apua etäpäivinä äidiltä, joka tulisi avittamaan pienokaisen kanssa. Kovat on puheet tällä hetkellä, mutta katsotaan nyt kuitenkin sitten, kun aika on oikeasti lähellä. Meidän taloushallinnon ihanat naiset ovat kyllä sanoneet, että mun pitäisi jäädä kotiin :DViime viikon ehdoton kohokohta oli kuumailmapallolento. Vieläkin muistellaan lentoa ilolla ja vitsi kun pääsisi pian uudestaan. Varmasti mennään kyllä uudestaan jossain vaiheessa. Oli se niin upea kokemus. Olisi kyllä kiva päästä pidfemmällekin lennolle. Tunti hurahti kuitenkin ihan tajuttoman nopeasti, ei sitä edes ehtinyt tajuamaan. Kaikista parasta oli tietysti jakaa tämä hetki rakkaiden kanssa. Edelleen, en voi muuta kuin suositella lämpimästi :)


Tulevana viikonloppuna on Habitare messut. Onkos kukaan teistä mahdollisesti tulossa? Minä olen menossa sinne tutkailemaan kaikkea ihanaa. Mikäli joku  on tulossa, niin hihkaistaa. Olisi kiva törmätä :)

Nyt mä lähden iltapesuhommiin. Ramaisee jo niin kovin, että voi uni tulla silmän hetkenä minä hyvänsä :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Mahtavaa, että sää sitten suosi kuumailmapallolennolla! JEE!

    VastaaPoista
  2. Minulla aina silmät nauliintuvat teidän koiraan:) Minullakin oli aiemmin kaksi kääpiöpinseriä, jotka olivat valloittavia tapauksia ja kumpikin ihania persoonallisuuksia<3 Jos elämäntilanne soisi, ottaisin välittömästi koiran. Koirat ovat mitä parhaimpia ja uskollisimpia ystäviä.

    VastaaPoista
  3. Haha, samaistun tuohon raskausajan fiilistelemiseen! Munkin tekis joka päivä mieli kirjotella blogiin raskaus- ja vauvajuttuja, mutta täytyy yrittää hillitä itseä. :D

    VastaaPoista