Kärkkäisen ostokset..

tiistaina, marraskuuta 30, 2010

Näin suloisesti se meijän hauva nukkuu. Aamuisin joudun oikein hakemaan sen tuolta vällyjen välistä ulos, kun ei se tule vaikka kuinka huutelee. Iltaisin on sitten taas ihan eri meininki. Kaikkee pitäs leikkii ja tehdä. Nähtävästi hauva on antanut apinallekkin peittoa. Unikaverin pöllinyt itselleen(apina on siis mieheni). Muuten niin virkeä ja reipas kohta 8-vuotias poika, mutta aamu-uninen :)

Tässä ne ostokset sieltä Kärkkäiseltä. Valkoinen graffitikynsilakka ja mustat uugerot. Molemmat heti käyttöön. Uuget on tosi mukavat ja lämpimät jalassa. Mun työtoimisto on ihan kauhean kylmä niin nää lämmittää mukavasti.Osaisikohan joku kertoa mulle, että onko jotain väliä mitä lakkaa tuon graffitin alle laittaa..? Tämä minun pinkki aluslakka levisi aika tehokkaasti kun laittoi tuota graffittia päälle. Lähes tunnin kuluttua ekan lakan laittoa lisäsin tuon ja tulos ei ollut ihan mieleinen. Pinkki sulautui valkoiseen ja sitä liukeni lakan joukkoon jonkin verran. Ensi kerralla kokeiluun joku toinen aluslakka.
Kuvat: Janet

Eipä muuta ihmeellistä. Huomenna aamulla heti talleilemaan :) Ensimmäistä kertaa yksin, hiukka jännittää. Eiköhän tuo mene ihan hyvin kun on kuitenkin tullut havosteltua tämä pieni ikä :) Ainiin, mieheni perhe tekee huomenna yllätyshyökkäyksen meille. Tänään ilmoittivat, että olisivat tulossa. Harvoin näemme pitkän välimatkan takia ja oikein kiva, että tulevat kylään, mutta pidempi varoitusaika olisi ollut ihan kiva :D Yhdessä päivässä piti kaikki järjestelyt hoitaa ja harmikseni olen iltavuorossa töissä niin heidän kanssa viettämäni aika jää lyhyeen. Ei mee aina nallekarkit tasan.

Mukavaa illanjatkoa :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meilläkin tuo vanhempi koira on aamuisin sellainen, että kun ulos kutsuu niin kaivautuu vain syvemmälle peiton alle :D Sieltä se sitten pitää hakea jos aikoo esim ajoissa töihin päästä lähtemään.. Ihania otuksia <3

    VastaaPoista
  2. On nää kyllä niin ihania otuksia :) Ajattelin tässä lähipäivinä pistää hauvasta enempi kuvia :)

    VastaaPoista