Remonttia, remonttia

sunnuntaina, marraskuuta 14, 2010

Viikonloppu on hyvin pitkälti kulunut remontoidessa. On maalattu ja revitty tapetteja. Rakkaani asennellut valoja ja samalla yritetty muutenkin siivoilla. Ihanaa saada oma koti oman maun mukaiseksi. Tämä asunto oli aika järkky kun tähän muutettiin. Ensimmäinen järkytys oli asunnon haju. Edelliset asukkaat olivat tupakoineet sisällä ja haju oli tarttunut joka paikkaan. Muutamassa päivässä kumminkin saatiin haju suht hyvin pois kaikilla hajusteilla ja katon maalauksella. Eli ostimme mieheni kanssa rivitalo kaksion saunalla. Täällä asuminen on paljon rauhallisempaa kuin kerrostalossa. Siellä meillä oli ihan kamalia naapureita ja saatiin soitella poliiseja ja muutenkin rauhaisa elämä oli kaukana. Nyt on ihanan hiljaista ja kaikista ihaninta on se, että saat tehdä ihan mitä haluat, koska tämä on oma. Tämä asunnon laitto on kyllä varmasti aika ikuisuus projekti, että tästä saa juuri sellaisen kuin haluaa ja sitten kun on saanut, niin kumminkin keksii taas jotain uutta ja kivaa.


Tässä asuntoa ensimmäisenä iltana. Ei yhtään meidän näköinen asunto näin, mutta nyt ollaan jo laitettu aika paljon. Eli heti ensimmäiseksi tuli maalattua katto valkoiseksi. Tuo puukatto pienenti ja teki muutenkin asunnosta synkän.


Tässä vähän tämän päivän tuotosta. Eli keittiömme päätyseinä ja väliseinää maalattiin harmaaksi, sointumaan keittiön kaappeihimme. Pikkasen pilkottaa kuvasta myös uusi lattia. Mutta sitten joku päivä kun on saanut asuntoa siivottua ja enemmän laitettua niin tulee parempaa kuvaa. Ja harmillisesti remontin yhteydessä sain poltettua tuon yhden lampun kun kalautin pääni kauhean kovaa siihen. Remontoidessa sattuu ja tapahtuu. Tällä hetkellä yksi seinä on revitty tapeteista ja odottaa maalausta. Ja rakkaani meinasi hakea ensi viikolla uuden lieden meille :) Kokonaan remonttia kaipaa sauna ja kylpyhuone sekä vessa. Tällä hetkellä vihaan meidän vessaa ihan tajuttoman paljon, mutta rakkaani on jo suunnitellut mitä upeimman vessan. Nyt vain rahan keruuta niin saadaan kaikki laitettua. 


Tässä kauhistuksesta kuva. Kimalle lattiaa odotellessa.


Tässä näitä rakkaani asentamia valoja, edelleen tuo elämäni mies niitä tuossa asentelee ja minä vaan istuskelen sohvalla.(pitää vielä kyllä siivota) Taustalla näkyy mitä hirveimmät seinälaatat. Edellinen asukas oli mieluummin turvautunut laattojen maalamiseen kuin uusien laittoon. Me laitetaan tuohon mahdollisimman pian uudet laatat.

Kaikki kuvat: Janet


Tässä meidän ihanaa lattiaa. Se mosaiikki parketti oli mitä kamalin, ainakin meidän mielestä.

Taidan tästä lähteä vielä siivoilemaan ja rauhoittumaan. Pitää aloittaa henkinen valmistautuminen taas uuteen työviikkoon. Eipä kiinnostaisi yhtään, mutta tienaamaan sitä rahaa, että remontti etenee. Mukavaa viikonalkua kaikille.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tulinpa samantien vastavierailulle ja kurkistamaan miltä se teidän kääkkä näyttää :) Komia on herra :) Onnea remonttiprojektiin, se todellakin välillä saattaa tuntua ikuisuusprojektilta mutta on se sen arvoista!
    Ja onnea myös uudelle blogille ;) Innolla nyt odottelen jatkoa :)

    VastaaPoista