Pistin lisää ostoskoriin...

maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Pitihän sitä laittaa tilausta kehiin Henkan alesta. Edellinenkään paketti ei ole tullut ja silti mä vaan ostan lisää :D Kiva sitten kun lasku tulee. No soitin rakkaalleni ja hän totesi, että "pitäähän naisella vaatteita olla". Voi että mä rakastan tuota miestä <3 Ihan maailman ihanin.

Niin, matkaan sitten lähti samanlaiset kengät jotka tilasin hetki sitten. Mietin viimeksi pitkään, että kummanväriset ostan (mustat vai konjakit). Nyt oli tilaisuus pistää konjamiinit tilaukseen niiden ollessa alennuksessa. Samaan syssyyn sitten saman värinen laukku. Ei mulla sitten muuta konjakin väria olekkaan. Tästä hyvä aloittaa. Ja housut. Mä pelkään jo nyt, että nuo ei ole sopivat. Se olis jotenki mun tuuria. Löydän oikein ihanan näköiset housut ja ne ei sitten ole oikean kokoiset tai eivät muuten vain sovi mun jalkojen muotoon. Eli peukut pystyyn, että nää sopis kuin nyrkki silmään.

Olen muutenkin nyt tuhlannut kauheasti rahaa. Okei, olen lohduttautunut siihen, että mulle tulee veronpalautuksia (eikös ne kohta tule :)). Niistä rahoista pitää kyllä laittaa suurin osa sivuun tulevia remontteja varten. Kuitenkin vessan ja kylpyhuoneen sekä saunan kokonaan uusiksi teko tulee maksamaan pienen omaisuuden. Niin ja joululahjatkin pitäisi ostaa. Tänä vuonna vain käytännöllisiä lahjoja. Ainakin yritys on kova. Me saimme mieheni kanssa viime jouluna lahjaksi veljeni perheeltä mahtavan lahjan. Vessapaperipaketti, hernekeittoa, suolaa, ruisleipää,rättejä ja saippuaa. Nämä oli ihanassa pinkissä korissa. Tämä lahja oli niin hauska. Kaikki tuli oikein hyvin käyttöön. Veljeni jopa heitti, että tänä vuonna voitaisi paketoida suoraan vaan setelit pakettiin :D Pitäisi varmaan jo alkaa ostamaan lahjoja, ettei taas jää viimetinkaan... Perus mua. Ja moni lahja, jota suunnittelin ostavani rakkaalle, niin hän on nyt mennyt kaikki sitten jo itse ostamaan. Mitä ihmettä mä nyt sitten keksin :D On mulla ollu yks valttikortti takataskussa, mutta sekään ei nyt oikein tunnu enää miltään. Mä olen pulassa. Nyt mietintä myssy päähän ja kaikki aivorattaat surraamaan.

Viikonloppukin sujahti ihan tajuttoman nopeasti taas. Mitään ei edes oikein kerennyt tekemään. Lauantai ihan vaan kotosalla. Sunnutaina sitten ratsastamassa ja käytiin Kärkkäisellä ostoksilla. Mukaan lähti feikkiuggit 10€ ja graffitikynsilakka. Kuvaa sitten myöhemmin. Matka kärkkäiselle oli pääosin juuri noiden Ugsien takia, siis 10!€. Kaikki oikeat koot olivat jo loppuneet, kun me päästiin perille. Mutta mulla kävi säkä kun myyjä toi vielä yhdet kengät. Mähän melkein hyökkäsin sen myyjän kimppuun kysymään kengän kokoa. Tästäkin kiitos rakkaalleni. Meinasin antaa asian olla, mutta hän käski mun kipittää myyjän luo. Ja nyt jalkojani lämmittää mustat uugerot :)

Olipa muuten ihana käydä ratsastamassa pitkästä aikaa. Tänään sitten kärsitäänkin kipeistä jalkalihaksista. Ja istumaluutkin taas löytyivät. Tämä polle ja sen omistaja ovat molemmat niin mahtavia. Ilmaiseksi saa käydä niin paljon kuin jaksaa ja kiinnostaa. Ja akiken huippu on tosiaan se, että talli on ihan kiven heiton päässä kotoa. Keskiviikkona olisi tarkoitus aamusta suunnata tallille. Toivottavasti nää kivut olisi hieman helpottanut keskiviikkoon mennessä. Vai sillä se kipu lähtee millä on tullutkin?

Mutta mukavaa illan jatkoa.

You Might Also Like

0 kommenttia