Kynsilakkani ja päivän paketti

tiistaina, marraskuuta 09, 2010

Olipa mukava yllätys tänään, kun puhelimeeni saapui viesti tulleesta paketista. Tilasin joku aika sitten Hennesiltä kaksi mekkoa, neuleen ja kengät. Neuletta odottelin pidemmän aikaa, mutta oli odotuksen arvoinen. Selailen useasti nettikaupoista ale osastot ja tulee sitten tilailtuakin. Mutta vaatteisiin.

Tässä se ihana neule jota sai odotella. Tämä on väriltään ruskeameleerattu. Aiemmin tilasin tämän M kokona, mutta palautin sen ollessa turhan löysä ja vääristä kohdista iso. Hennesiltä tilatessa olen huomannut, että voi helposti ottaa S kokoa vaikka muualta normaalisti M.


Ihastuin tähän mekkoon jo silloin, kun se tuli myyntiin. En vain raaskinut ostaa sitä, mutta kun se löytyi alesta niin olihan se tilattava. Päällä tosi kivan tuntuinen ja sopii myös tärkeämpiin tilaisuuksiin.


Tämä oli ostettava ihan vain siitä syystä, että se oli 4,95€. Tulee kyllä varmasti käyttöönkin, mutta myönnettävä on, jos jotai halvalla lähtee niin minähän sen useasti ostan. Tietysti mietin, ettei sitä nyt turhan panttina pidetä. Mutta tämäkin mekko oli oikein mukava. Ainoa, että olkaimet ehkä kaipaisi hieman uudistusta, mutta katsotaan mitä sille tehdään.


Ja viimeisenä kengät. Pitkään olen katsellut näitä, mutta arveluttaa vain laatu ja kestävyys. Eihän näitä todellakaan ole hinnalla pilattu, 19,90€. Mietin pitkään mustan ja konjakin välillä, mutta päädyin silti mustaan sillä ei minulla ole muuta konjakinväriä. Ei ehkä mitkään parhaan jalkaan, mutta tälläisiä olen pidemmän aikaa etsinyt niin nämä nyt saa kelvata ainakin ensi alkuun.


Varsinainen aiheeni piti tänään olla kynsilakkani. Minun pieni kokoelma. Siis kirjaimellisesti pieni. Olisi paljon lakkoja joita haluaisin, mutta ajan kanssa. Olen hieman kausi lakkailija, välillä ei jaksa innostaa laisinkaan ja välillä tehdään mitä hassuimpia lakkauksia. Olen myös todella taitava katkomaan kynsiäni ja sitten kun katkeaa, niin siihenhän se lakkailukin jää. Mutta tätä kokoelmaa olisi tarkoitus kasvatella pikkuhiljaa ja samoin kynsiä.


Kaikki kuvat:Janet

Pahoittelen kuvien laatua. Salamalla värit vääristyy eikä ne lamppujenkaan alla kovin hyvältä näytä.

Mutta tälläistä tänään. Takas vällyjen väliin lämmittelemään. Ulkona on aika hurja sää.

You Might Also Like

0 kommenttia