Uusi lakka ja höpötilöpöti..

keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Oli ihan pakko käydä ostamassa täydennystä kynsilakkoihin. Jostain tuli ihan hirveä himo siniseen kynsilakkaan. En yleisesti ottaen niinkään välitä sinisestä väristä, mutta tämä oli saatava :D Kävin siis Seppälästä hakemassa Models Own:n Bluebelle lakan. Olin ihan hieman pettynyt. Minullahan on jo entuudestaan kolme Modelsin lakkaa ja pidän siitä, että ne kuivuu nopeasti ja ovat värikylläisiä. Tämä sininen sitten on pelkkiä hileitä värittömässä lakassa, kun taas oranssi- ja pinkkihileet olivat saman sävyisten lakkojen joukossa. Tästä väripuutoksesta johtuen pienoinen pettymys, mutta tämänkin saanee korjattua kun ostaa samansävyisen peruslakan alle. Tässä päivän kynnet. Lakkaus meni kyllä vähän pepulleen, mutta kelpaa minulle ihan riittävästi.


Kuivuminen kesti tällä lakalla hieman pidempään kun muilla Modelsin lakoilla, ei kuitenkaan liian häiritsevästi. Etsintään tuli nyt sitten täydellinen sininen tämän lakan alle. Jos teillä on tietoa jostain samansävyisestä, saa kertoa :)

Ostin yhdelle kummitytöistäni ihanan tunikahousu yhdistelmän. Tytön äiti pyysi sitä ostamaan ja kummina tein tietenkin töitä pyydettyä. Hintaa oli 17,95€. Tämä olisi ollut kiva joululahja, mutta tytön äiti halusi tämän jo nyt :) Tosiaan, minua on siunattu jo kolmella kummilapsella. Kaikki tyttöjä ja niin ihania. 5-, 4- ja ½-vuotiaat prinsessat. Eli varmasti tulen esittelemään sitten lapsille suunattuja ostoksiakin. Niin ja vielä tätillä on kaksi sisarenpoikaa. Eli viidelle lapselle tulee tällä hetkellä tehtyä ostoksia.

 Kaikki kuvat:Janet

Saimme ihanan puun tuparilahjaksi veljeni perheeltä. Tämä on varjoviikuna. En ole koskaan ollut mikään kovin viherpeukalo, mutta nyt on jo tullut hankittua monta kasvia. Niistä kuvia sitten myöhemmin. Mutta tämmöinen höpölöpö juttu tälle illalle. Pitäisi postailla vähän useammin, mutta jotenkin on nyt ollut kiirettä ja väsymystä niin ei ole sitten jaksanut blogille suoda energiaa.

Kävimme rakkaani kanssa silloin sunnunaina katsomassa heppaa. Oli oikein kiva. Eli siellä tullaan nyt sitten jatkossa käymään. Hepan omistaja oli oikein mukava ja sanoi, että saa ratsastaa ihan niin paljon kuin huvittaa. Polle osaa myös vetää kärryjä, oikein kiva juttu :) Mutta jatketaan taas.

You Might Also Like

0 kommenttia