Kuka, ketkä, häh?

sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Minä, 24-vuotias nuori aikuinen, joka pitää kaikesta kauniista ja mukavasta. Eläimet, kosmetiikka, vaatteet, sisustus ja miehen mukana tulleet kiinnostukset, kuten autot ja moottoripyörät. Meikkaaminen, vaatteet ja hiukset on yksi minun suurista intohimoista. Kosmetologikouluun pääsy haavelistalla ja oman kodin kunnostus sekä sisustus. Musiikkiluokan käyneenä ja aikas musikaalisena ihmisenä myös erilaisia biisejä täältä sitten jossain vaiheessa löytynee. Musiikkimaku on ihan laidasta laitaan. Mutta kaikki aikanaan.

Ihana mieheni, samaa ikäluokkaa, joka on niin monitaituri. Ihaillen katson ja yritän oppia häneltä kaikkia miesten juttuja. Kuinka kiehtovaa voi olla auton moottorit tai jokin kultani rakentama asia. Joten täältä tulee löytymään kaiken maailman rakennelmia ja jos joku kaipaa niin saa myös neuvoja, miten jokin tietty juttu on rakenneltu.

Meidän hauva-vauva (oikeasti jo ihan herra) 7-vuotias kääpiöpinseri uros, joka on luonteeltaan moniuloitteinen. Hellyyden kipeä, mutta silti tempperamenttinen. Jos jokin asia sitä ketuttaa niin se kyllä ilmaisee sen murinalla ja ilmeillään. Tästä otuksesta tulee myös juttuja, kuuluuhan se meidän joka päiväiseen elämään.

Kuva:Janet

Hieman tästä eläinrakkaudesta. Olen pikkulikasta asti pitänyt valtavan paljon kaikista eläimistä ja homma senkun jatkuu. Tällä hetkellä vaan alkaa olla ehkä järkeä sen verran ettei jokaista elukkaa tarvitse kotiin hankkia. Haaveena on joskus omistaa oma hevonen, mieluummin kaksi, että olisi miehelle oma. Omakotitalo jonka pihalla olisi oma talli. Tätä odotellessa :)

Kuva:Google

Täällä tullaan näkemään minun meikkejä ja kynsien laittoa, en todellakaan ole alan ammattilainen, mutta pidän meikkaamisesta ja laittautumisesta. Tätä kylläkin tapahtuu suurimmaksi osin vain viikonloppuisin ja lomalla. Itseoppinut meikkaaja siis kyseessä, joten meikitkin saattaa olla sitä luokkaa. Eli jos jollakulla on sitten joskus mulle hyviä neuvoja niin niitä otetaan kyllä mielellään vastaan :) Ja kommentteja ylipäänsä otan mielelläni vastaan.

Mutta tästä se lähtee ja katsotaan miten :)

You Might Also Like

0 kommenttia