Meidän kotia ja resepti

keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

 Tähän pakkaseen taitaa jo pikkuhiljaa tottua. Tuntuu se silti yhtä pahalta mennä ulos, mutta kai asenteella on tähän tottumiseen jotain vaikutusta.
Hih, mun auto meni katsastuksesta läpi :) Jee. Ainoa mitä pitää tehdä niin vaihtaa tuulilasi. Siinä on aika iso halkeama ja pakkasessa se vaan leviää enemmän.


Mä en sitten kyllä vaan osaa ottaa noita meikkikuvia. Värit ei vaan toistu kunnolla. Jos jollain on vinkkejä parempien kuvien saamiseksi, niin mielelläni otan neuvoja vastaan :) No, jos tuosta saisi edes jotain selvää. Eli koko lomaviikon vetelin aika perusmeikillä. Mun 88mattapaletista vaaleita luomivärejä ja rajaus. Ja ripset tietysti sojottaa miten haluavat :D


Tässä tulee pieni kurkistus meidän kotiin. Eihän tuo meidän koto mitenkään kovin iso ole, mutta oikein sopiva meidän pienelle pesueelle. 2h,avok,s,wc ja terassi(kesähuone). 53m2. Vielä on siis kovasti remonttia edessä, mutta hitaasti ja varmasti tehdään. Tässä kuvaa meidän keittiön kulmasta.


Tässä taas toisesta suunnasta. Tuo lamppu joka tuossa roikkuu, tulee vaihtumaan(siis oikealla ylhäällä) Emme vain ole vielä löytäneet mielestämme lamppua ja tuo on "perintönä" edellisiltä asukkailta. Tuo pieni olohuoneen ja keittön väliseinä on maalia ja hiomista vailla valmis.


Tässä sitten taas keittiöstä katsottuna olohuone. Sohva oli ostettu edelliseen asuntoon ja tästä syystä kulma on nyt tähän asuntoon nähden väärällä puolella, mutta me ollaan silti tykätty tuosta, se vähän niinkuin rajaa tuon olkkarin omaksi tilakseen. Tuossa vasemmalla nuo päällekkäin olevat Ikean Expedit-hyllyt keksi rakkaani. Oltiin Ikeassa ja hänelle tuli oikea idealamppu pään ylle ja näytti minulle visionsa :) (nosteli hyllyjä Ikeassa esittääkseen ideansa <3). Me tykätään tuosta kovasti. Ei tee ahdasta tunnelmaa, kun tuo on niin avara hylly.


Tuossa sohvan vieressä oleva sähköpiano ei ole oikeassa paikassa. Se tuli äidiltä meille lainaan, että saan taas vetreyttää sormiani.


Tässä sitten kuvaa meidän kesähuoneen ovelta. Tällä hetkellä siellä on lumelta suojassa meidän moottoripyörä. Pitää sitten kesällä esitellä se, kun on saatu se sisustettua. Tällä hetkellä se toimii enemmän tavaroiden säilytystilana, koska ei näillä pakkasilla siellä kykene olemaan. Mutta tuohon olohuoneeseen. Pöytä tulee vaihtumaan Ikean toisenlaiseen lasipintaiseen pöytään. Tuon pienen Lack-hyllyn päällä olevat valkoiset taulut odottaa mieheni maalaus inspiraatiota. Hän lupasi maalata meille taulut. Saanhan mä ehkä myös hieman suunnitella ;) Tuo pääty seinä ei ole valmis. En vielä paljasta mitä sille tapahtuu, mutta kuvia sitten kun se joskus saadaan tehtyä. Kovasti meillä on kaikkia suunniltemia.


Eli olohuone oikealla ja keittiö vasemmalla. Ulko-ovi edessä ja makuuhuone oikealla edessä. Vessan ovi makkarin vieressä ja kylppäri/sauna tuossa ulko-oven vieressä. (Tyylikkäästi olen jättänyt laukkuni keskelle lattiaa :D) Jotkut tavarat vielä etsivät omaa paikkaansa ja kuten kuvasta näkyy, niin tuo seinä on laittoa vaille valmis. Tuo seinä maalataan. Tuo tuulikaapin oven pissanvärinen lasi tullaan vaihtamaan. Joko maitolasi tai läpiväkyvä. Ja tuo ihana sydän siinä lasissa on rakkaani tekemä <3 Olin repimässä tapetteja tuosta seinästä, kun hän yllätti mut tekemällä tuon sydämen oven toisella puolella <3 Ja kuvaan tietysti änki tuo pieni linssilude :D

Tässä eilisen päivän ruoan resepti. Eli todella helppo ja nopea ohje.

Jauhelihakiusaus
800g jauhelihaa
1kg perunasipuli sekoitusta
500ml ruokakermaa ( +250ml kipparijuustolla maustettua ruokakermaa)

Uuniin +200 astetta n. 1h



Ruskista ja mausta oman maun mukaan jauheliha.



kuvat:Janet

Sitten kaikki isoon vuokaan ja kermat päälle. Todella yksinkertainen ja maukas ruoka. Jos et välitä kipparijuuston mausta, voithan laittaa ihan tavallista tai muuta makua. Kuvaa ei tullut nyt otettua valmiista ruoasta, unohtui ihan kokonaan :D

Mutta tällästä tänään ja kahvakuula tunti tänään tiedossa :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kivalta näyttää teidän koti! Tosi hyvä idis tuo expedit-viritelmä!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Joo, mäki tykästyin tuohon expedit viritelmään :) Mulla on niin idea rikas mies, että en tiedä miten me saadaan toteutettua kaikki ne hyvät ideat. Se olis sit rakennettava iso omakotitalo :)

    VastaaPoista
  3. Hehe, mä olen meillä se olla ideoita piisaa, tosin eri asia moniko niistä on toteutuskelposia :D

    VastaaPoista
  4. Mä oon ihan kateellinen sulle :D Mistäs mulle kans kivoja ideoita :)

    VastaaPoista