CRP koholla

torstaina, toukokuuta 26, 2011

Tänään aamulla kävin taas lekurissa ja ajattelin sen olevan ihan perus sairaanhoitajalla käynti, mutta toisin kävi. Mulle annettiin aika lääkärille joka sanoi tän taudin olevan varmasti pahempi kuin tavallimem flunssa, joten hän määräsi mut CRP-kokeeseen. Ei tarvinnut onneksi ottaa verikoetta, sillä mä en tykkää niistä, vaan sormenpäästä pika arvot. Tulehdusarvot oli 43 eli melko koholla, jos oikein muistan niin alle kymmenen on normaali. Normaali flunssa olis kuulemma jo alkanut helpottaa, mutta mulla oireet vaan pahenee. Sain antibioottikuurin ja viikon lisää sairaslomaa, mulla on keuhkoputkentulehdus. Olipa tosi kiva ylläri... Nyt siis lepoa ja parantelua. Huomenna pitää silti mennä käymään töissä viemään saikkutodistukset ja katsomaan jatkuuko mulla ens viiloööa enää työt lainkaan. Tänään oli silti mukava ylläri kun mulle soitettiin ja sovittiin ensimmäinen työhaastattelu. Se sentäs piristi mieltä. Ei menny ainakaan ihan hukkaan mun työn haku. Toivon silti lisääkin niitä tulevan. Toinen kiva juttu tänään oli kun käytiin mun uuden kaverin kanssa ulkoiluttamassa koiria tuossa lähi metsässä. Sai Piippukin kivaa liikuntaa vaihteeks ja varsinkin kun molemmat koirat oli narttuja vaikkakin ihan liian isoja leikkikavereita. Olis niin kiva päästä samankokoisten tyttöjen kanssa leikkimään. Nyt sit mietiskelen, että mitä touhuaisin. Nukkumaan vois käydä, mut silti ei oikein huvita. On tää kipeänä oleminen niin rankkaa.
No katsotaan taas miten tää kehittyi. Hyvät yöt :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi vitsi. Mutta hyvä että pääsit lääkäriin ja löytyi jotain hoidettavaa, ettei tarvi ihmetellä miksei flunssa mene ohi. Toivottavasti nyt alkaa pian olo paranemaan :)
    Meilläkin tyttöjen leikkikaverit on kaikki isompikokoisia, mutta hyvin leikit sujuu silti :) Mitä nyt välillä meidän tytön pää on isomman suussa kokonaan :D Siinä saa mamma olla tarkkana ettei käy vahinkoa..

    VastaaPoista
  2. Pikku hiljaa alkaa tauti jo helpottamaan. Kauhea "kutina" vaan keuhkoissa koko ajan ja kuiva yskä. Joo, onneksi nuo koirat osaa silti leikkiä keskenään koko eroista huolimatta :)

    VastaaPoista