Ei tullut loistavaa valkoisuutta

maanantaina, toukokuuta 02, 2011

Moikka vaan kaikki :)

Mites se Vappu sujui? Meillä oli ihanan rauhallinen, mutta sitäkin ihanampi ja mieleenpainuvampi. Ensimmäistä kertaa me jopa "juhlistimme" vappua. Meidän tapaamme ei ole koskaan kuulunut juhlistaa näitä "turhia" juhlia. Ihan vain grillattiin, kuunneltiin musiikkia (jopa ehkä ihan pikkusen tanssahdeltiinkin sen tahdissa), nautittiin ihan äärettömän hyvästä ruoasta ja toisistamme. Mieheni tosiaan marinoi itse 1,6kg naudan sisäfilettä ja se oli niiiiiin taivaallisen hyvää. Illalla sitten vielä pelasimme pleikkarilla Uncharted 2, joka kuuluu meidän ihan lemppari pelisarjaan. Vielä kolmonen on tulossa ja täällä odotetaan sitä kuin kuuta nousevaa :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä, jos tykkäät seikkailupeleistä. Tämä on huippu peli! Minähän siis join ne kaksi siideriä, jotka olin varannut ja vielä yhden pikkiriikkisen lasillisen Baileysta. Taisin olla ihan hieman huppelissa :D Me molemmat päädyimme siihen tulokseen, että tämä oli ihan paras vappu mitä ikinä on ollut. Vaikka me kuulostetaan varmaan tosi tylsiltä, mutta ihanaa meillä silti oli :)

kuva:google

Pesin eilen sitten valkoiset vaatteet ja lisäsin kyytiin sen Dr.Beckmannin valkaisijan. Taisi tosiaan paketissa lukea, että tulee loistavaa valkaisuutta. Miksi meidän vaatteet ei sitten alkanut loistamaan. Edelleen sama harmaus oli havaittavissa, eikä vanhemmista paidoista lähtenyt jo hieman kellertyneet kainalotkaan valkoisiksi. Tämä oli pienoinen pettymys minulle. Tämän käyttö oli kyllä todella helppoa, sillä pussi heitettiin sinällään tavalliseen tapaan pesettävän pyykin sekaan ja pussi pois pesun jälkeen. Siltikään en saanut loistavan valkoista pyykkiä. Seuraavaksi kokeiltavaksi sitten kenties jotain tujumpaa tavaraa..?

Tänään olin aamusta melkoisen reipas. Lähdin heti herättyäni salille ja tein jalkatreenin. Yksi tunti siellä vierähti. Ja sen jälkeen vielä koiran kanssa pyöräilemään 5km. Meidän "Piippu"(koiramme lempinimi, tottelee tätäkin vaikka todella kaukana omasta nimestään :D) tykkää ihan älyttömästi pyöräilystä. Mä en pysy samassa vaudissa, kun se juoksee kovaa. Olen huomannut monien ihmisten nauravan meille, ollaanhan me varmaan todella huvittavan näköinen parivaljakko. Pienen pieni hauva vetelee edellä mamman yrittäessä pysyä perässä. Nyt on pakko ottaa itseä taas niskasta kiinni, sillä kuntoilu on ollut pari viikkoa ihan retuperällä. Taisi eilinen ohjelma MTV:ltä auttaa mua asiassa. I used to be Fat- ohjelma on ihan hyvä motivoija, kun siitä näkee millaisiin lopputuloksiin oikeasti pääsee. Täällä olis tavoitteena edelleen litteä vatsa :)

 Eipä muuten ole vieläkään mitään uutta kuulunut näistä töistä. Mol.fin sivut on tutkittu jo moneen kertaan, mutta ei sieltä löydy mitään sopivaa :(

Koitetaanhan jaksaa taas muutama päivä, kunnes pääsee taas vapaille :) Mukavaa illan jatkoa :)

You Might Also Like

0 kommenttia