Nukkumatit

torstaina, toukokuuta 12, 2011

Meillä oli eilen hauvan kanssa oikein ihanat päikkärit. Sen jälkeen olikin onneksi suht pirteä olo ja menin vaihteeksi taas Kahvakuulaan. Miten voi olla, että aina tunnin jälkeen muistan, että tää oli kivoin tunti. Eli taas pitää mennä vain kaikille tunneille mille kerkeää. Se oli oikeasti niin kivaa. Tänään onkin sitten hieman kipeät lihakset. Pakarat ja ojentajat eniten. Mulla on kyllä hauis kasvanu :)
kuvat: Janet (puhelimella)

Eikö tuo ole melkoisen suloinen nukkuessaan? Päikkäreillä se nukkuu joko mun kainalossa tai jaloissa. Nyt taisi olla liian kuuma, kun otti hieman etäisyyttä. Muutoin nukkuu yöt omassa pedissään. Käytiin eilen illalla jopa viiden kilsan pyörälenkillä ja Piippu juoksi niin reippaasti. Otin mä välillä sen kainaloon, ettei käy lenkki liian raskaaksi, vaikka se juoksee 10 kilsan lenkinkin ihan ongelmitta. Kai tää mamma vaan on välillä turhan huolissaan tuosta hauvasta :D

Mä en saa nyt vielä ainakaan lisättyä kuvia kamerasta. Meidän konetta pitäs vähän säätää.. Ja tänne töihin en halua kameraa ottaa mukaan. Mutta työn alla on kuvien saanti tänne :) Ja siitä shoppailusta. Sovittiin, että huomenna mennään äipän kans taas kiertelee kauppoja ja töiden jälkeen mun kultakin liittyy seuraan. Mitäköhän siitä tulee, kun huomenna on perjantai 13. ....? Ei mulle muistaakseni ole koskaan tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta onko tuo päivä jollekkin oikeasti ollut ihan epäonnenpäivä?

Taas kerran tää mun ulosanti on heikolla pohjalla, mutta pääkipu on hieman ainakin hellittänyt. Väsymys ei ole kyllä lähtenyt mihinkään, joten päikkärit kutsuu tänäänkin.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Niin suloinen :)
    Meidän neidit kans tosi usein pitää tassua tuollen nassulla <3

    VastaaPoista