PartyLite paketit osa 2

perjantaina, huhtikuuta 20, 2012

Ja sitten paketin toiseen osaan. Itse kynttilöitähän mä en periaatteessa edes hirveästi ostanut, vaan noita kaikkia somisteita sun muuta ihanaa.

Koska ystävät rakkaat ostivat melkoisen hyvin kaikkea kivaa itselleen, niin emäntänähän tosiaan hyödyin sillä loppusumman 20% ilmaisjutuilla ja 40€ lahjakortilla. Yhteensä sain siis reilulla 100€ ilmaiseksi tavaraa. Oli siinä miettimistä mitä kivaa sitä ottaisi. No Ensimmäisenä tuon ukko kullan valitsema juttu. Eli tuoksujuttu vessaan. Nuo puiset tikut laitetaan tuohon tuoksupulloon ja tikuista sitten haihtuu ilmaan ihanaa tuoksua. Tuoksun vahvuutta pystyy säätelemään nimenomaan tikkujen määrällä, mitä enemmän niitä on, sitä enemmän tuoksua. N:n kanssa keskusteltiin hetki, minkälainen koriste tuoksupullon päälle otetaan ja hänen valinta nyt sitten voitti. Itse olisin ottanut vähän erilaisen, joka olisi myöskin ollut kalliimpi. Mut tämän on tarkoitus tulla sitten meidän uudistettuun vessaan. Milloinkohan sekin muka tapahtuu...? Ja tuoksuna mikäpä muu kuin Kielletty Hedelmä, Viettelevä Viikuna.


Eli pullo tosiaan menee piiloon tuonne "tiilien" sisälle. Toivoin tiilien olevan hieman tummempia, mutta onneksi noita on helppo maalata vaikka uudelleen, puuta kun ovat. Näitten hintoja oli tuoksu+tikut 29,90€ ja tuo somiste 25,90€. Eli nämä valittiin ilmaiseksi.


Sitten kalleimpaan ostokseeni. Ihastuin näihin GloLite kynttilöihin jo ensimmäiselle eli viimekertaisilla PartyLite kutsuilla, mutta en vain raaskinut ostaa niitä kalliin hintansa vuoksi. Kolme kynttilää, eri kokoisina, kuului yhteen satsiin ja hintaa sillä on 59,90€. Melkoista riistoa sanoisinko, mutta voi kuinka kaunis kynttilä onkaan palaessaan. En yhtään ihmettele tämän suosiota. Kun kynttilän sytyttää, loistaa se kokonaisuudessaan liekin ansiosta, eli pelkkä liekki ei tee valoa vaan koko kynttilä. Otan teille joskus kuvia, kunhan raaskin polttaa :D Tuo suurin kynttilä, jonka jätin vielä pakkaukseensa, palaa kuulemma pitkälle yli 100 tuntia, joten eihän nämä kauhean nopeasti varmaan pala loppuun. Näihin oli nyt myös saatavilla ihania keväisiä pastellivärejä, niin vaaleanpunaista kuin vihreääkin, mutta me päädyttiin valkoiseen, joka sopii varmuudella kaikkeen. Kynttilä tuoksuu hennosti ja tuoksuna on Lumimarja.


Ja sitten taas ilmaseksi valittuun tuotteeseen. Esittelijällä oli mukanaan ihana Symmetria-sarjan maljakko/kynttiläpidike keskikokoisena ja tämä kiinnitti äitini ja mun huomion. Ei siis omena kauas puusta putoa. Mietin ensin kauhean kauan, että olisinko ostanut sellaisen itse, mutta jätin kuitenkin listalta pois suuren hintansa takia. Kuitenkin sitten niillä kerryttämilläni voitoilla sain tämänkin ihanuuden kotiin. Nyt valitsin pienimmän sarjan maljakoista ja ajattelin ostaa sitten äitini luota keskikokoisen. Suurinta ei tuohon meidän pikku huusholliin kannata edes ottaa, kun niin iso on. Tällä pienellä olisi ollut hintaa 49,90€.



Ja mikä meissä sitten kiinnitti huomion tässä. No sen muunneltavuus! Kuinka ihanasti tuon voi saada juurikin pääsiäisteemaksi, kuten alla olen koettanut pikaisesti demonstroida. Nyt pitää päästä Tiimariin etsimään ihania tekokukkia tuonne sisälle ja jouluna sitten palloja ja havuja ♥ Tykkään tuosta suunnattoman paljon ja keskikokoinen on ehdottomasti ostoslistalla :)


Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä viimeinen lahja, jonka pystyi saamaan vain, jos PartyLite-kutsut ottaisi itselleen kaksi muuta emäntää. Jouduin pikkasen, siis oikeasti anelin ja rukoilin :D, pyytelemään, että jotkut ottaisivat kutsut itselleen. Näytti erittäin huonolta, etten tulisi tuota Mirador-lyhtyä saamaan, mutta ihana äiti ja naapurin Heidi otti kultaisesti kutsut itselleen ja näin ollen mä sain tuon upean lyhdyn itselleni. Valo tulee upeasti tuosta kuvioidusta lasista ulospäin ja pääsee ehdottomasti oikeuksiinsa pimeässä.



kuvat: Janet

Tämä upea lyhty on keskikokoinen eikä ole erikseen ostettavissa. Tämän pystyi vain saamaan itselleen mikäli kutsut otettaisi eteenpäin. Onneksi mulla oli ihanat ystävät jotka ottivat. Mä sitten suostuin myös, jos on tarvetta, niin heidän kutsuilta ottamaan taas ;)

Mutta mitäs tykkäsitte ostoksista? Mikä ostoksistani tai ilmaisjutuistani oli teidän suosikkinne?


Ja ihanaa kun on perjantai! Mä tartten nimittäin vielä lepoa. Eilen töitten jälkeen kävin sohvalle pötköttämään, kun energiat olivat totaalisen kateissa ja enkös mä sit ollut nukahtanut. Vetelin hirsiä ihan muina miehinä, tai siis naisina sen kaks tuntia ja havahduin siihen, et Emmerdalet oli kohta alkamassa. Onneks en nukkunu ohi! :D Eli en ole vieläkään sielun ja ruumiin voimissa. Viikonloppu varmana otetaan vielä ihan iisisti kotosalla. Kerätään vähän energiaa, sillä ens viikko onkin mulle pitkästä aikaa se normaali viiden päivän työviikko. Olen kyllä kerennyt tottumaan näihin lyhkäsiin viikkoihin. Ja mitä, vappu on jo sitä seuraavalla viikolla. Huh, kun menee aika nopeesti! Keli ei nyt vieläkään näytä kovin keväiseltä. Lumi on kyllä sulanut hyvin pois, mutta vettä tulee tällä hetkellä ja räntää on luvattu.

Muksaa perjantaita teille ♥

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kaikki on ihania! Mulla on tota lumimarjaa tuikkivina, ihana tuoksu :)
    Tuo lyhty on kyllä upea, onneksi sait sen:) Se ehkä onkin mun suosikki näistä. Tai sitten tuo maljakko.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta. Kyllä piti anoa oikeasti kaikilta varteenotettavilta vierailta, että ottaisivat kutsut. Onneksi siis sain lyhdyn. Odotan jo innolla, kun teemme terassin takapihalle, että saan tuon sinne lattialle loistamaan :) Ja tuo maljakko, se on niin muunneltavissa. Myös nuo kaksi on mun lempparit enkä osaa sanoa kumpi on kivempi :)

      Poista
  2. Jotkut nuo Party Lite jutut on kyllä niin ihania. Varsinkin nuo Glo Lite -kynttilät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Mä oon ainaki menettäny syrämeni noille GloLiteille. Onhan ne turhan hintavia, mutta onhan sitä palo aikaakin aikas paljon :)

      Poista