Liikunnat vko 12

maanantaina, maaliskuuta 25, 2013

Mun kädellä on joku vika. Se on ihan tajuttoman kipeä. Kivasti vielä tuo oikea, kirjoituskäteni, se jolla teen kaiken. Avaan ovet, nostan teekuppia ja liikuttelen tuota himputin hiirtä. Vähän väliä meinaa kyyneleet tirahtaa silmiin, kun vihlasee ihan julmetusti. Käsi ei ole kipeä koskettaessa, eikä kovemmin painellessakaan tunnu mitään erikoista, mutta auta armiasta jos yhtään väännät, käännät tai täräytät, niin taju meinaa lähteä. Mulla on viime viikolla ihan pikkasen vihleksinyt tuota kuvassa näkyvää kohtaa, mutta eilen se kipu sitten todella iski päälle. En ole tehnyt mitään, mikä kivun olisi voinut aiheuttaa. En siis ole täräyttänyt kättä, kolauttanut sitä mihinkään enkä tietääkseni ole sitä liiaksi rasittanutkaan. Mutta nyt on sit sen maailman kipu päällä, että räpellän ja hieron kättä koko ajan. Tää on ihan pyllystä. Tänään olisi vielä tiedossa salille sekä tallille menoa. Ensiavuksi on varmaan vaan kietaistava side, etten rasita vääntelemällä kättä enää yhtään enempää. Mikäli kipu ei huomiseksi helpota, niin kai se on pakko mennä työterveyslääkärin vastaanotolle.

Mä olen koettanut miettiä, että mikä mua koko ajan vaivaa. Uusia vaivoja tulee koko ajan, mutta onneksi jotkut myös häviää. Päänsärky mulla on ja pysyy varmaan hamaan maailman loppuun saakka, mutta ne mysteeriset vatsakivut ja nyt tää. Onko mun kroppa sanomassa itseään irti? Stressi voi hyvinkin aiheuttaa noi vatsavaivat, mutta ei tätä kättä nyt sen piikkiin voi laittaa. Mä en vaan käsitä. Mä olen niin kyllästynyt itseeni ja kehooni. Ei olis uusia ostettavissa?

 kuva: weheartit.com + omat piirrustukset

Urheiltua on tullut melko normaaliin tapaan. Mitä nyt perjantaina oli pakko tehdä lyhennetty saltreeni, kun pää meinas räjähtää. Sanoinko jo, että olen kyllästynyt itseeni? Yritin kyllä parhaani mukaan, mutta ei vaan kyennyt. Meinasi taas oksu tulla kylään ja etova olo olikin koko illan. Siitäkin on nyt taas selvitty, vaikka koko viikonlopun päätä juippikin. Vähänkö mä olen raihnanen! No mutta ne liikunnat.


Ma: kävelylenkki 40min
Ti: Salitreeni 1h 15min
Ke: Salitreeni 1h 30min
To: Tallityöt 40min, talutus 45min syvässä lumessa
Pe: Salitreeni 45min (kova päänsärky)
La: kävelylenkki 40min (shoppailua 3h)
Su: - (lepo)


Kyllähän nuo treenit taas menettelee, vaikka paremminkin voi tietysti aina mennä. Eniten mua tässä ahistaa edelleenkin se, ettei mun mielestä tuloksia näy minkäänlaisia. Mä tiedän kyllä olevani todella malttamaton, mutta kai nyt jo pitäis jotain näkyä? Vai enkö mä vaan näe? Edelleen olen mielestäni niin kamalan iso. No, maltti on valttia ja kunhan keho toimii. Ainiin, nappasin kuvaa myös instagramiin lauantaisesta asusta. Mun on saatava noita toppeja muissakin väreissä. Rakastuin ihan palavasti siihen ja yhteen toiseenkin lauantain löytööni. Kuvia tulossa kyllä :) Tää kevät tekee mulle ihme vaatehimotuksia :D


Asiasta vielä kukkaruukkuun, kun tässä monen asian selittämisessä olen niin kunkku, mutta siis vähän jo huolestuttaa tämä ja ensi viikko täällä töissä. Kiirettä meinaan varmasti pitelee. Tää pääsiäinen kun vaikuttaa niin kovin. Onneksi on sitten neljän päivän vapaa. Mä odotan niitä ihan hullun kovaa! Koska multa puuttuu talvilomakin kokonaan, niin tää on mun ainut pidempi hengähdystauko.

No joo, voisin taas pölistä ummet ja lammet vaikka mistä, mutta pakko tarttua taas töihin kiinni. Mukavaa maanantaita teille ♥

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Höpsistä neitiseni, et kyllä oo yhtään iso! ♥

  Kurjaa tuo käsijuttu, toivottavasti se siitä pian helpottaa :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä ihana ♥

   Toivotaan joo, että kipu pian helpottaisi. Tää on tylsä vaiva. :/

   Poista