Marras... eiku maalis!

perjantaina, maaliskuuta 01, 2013

Mä tokaisin Niksulle eilen, että huh kun aika on mennyt nopeesti. Tuleehan huomenna jo marraskuu. Niksu katseli mua vähän aikaa hölmistyneenä, kunnes tämä blondi tajusi mitä sammakoita päästeli suustaan. Kyllä mun vuosi meni nopeesti jos on jo marraskuu. Onneksi kuitenkin maaliskuu, muutenhan mulla olis mennyt kesä kokonaan ohi. Mä olen nauttinut näistä lämmenneistä ilmoista täysin rinnoin, mutta joku pakkasukko on nähtävästi kuitenkin päättänyt tulla pilaamaan hyvin alkaneen kevään tulon. Eipä näytä viikonlopun sää mitenkään kovin houkuttelevalta ainakaan meillä päin...

 kuva: fmi.fi


Siis oikeesti? Lauantaina käväistään melkein -20 asteessa! Ei jumpe. Pitääkö tässä vielä kääriytyä tuhanteen villapaitaan ja kalsariin, että tarkenee ulos lähteä? Mä olin kuitenkin siirtynyt jo mun paksusta Everestin takista pikkasen kevyempiin. Luonto taitanee olla mun kanssa erimieltä. Onneksi listauksessa näkyy edes yksi punainen numero, joka kuitenkin lohduttaa mieltä edes pikkasen. Virallisestihan nyt on kuitenkin kevät kuukausi ja tää piristää mielialaa miljoonalla. Päivät ovat pidentyneet ihan huomaamatta. Aamu valkenee jo seiskan jälkeen, joten unihiekat eivät enää saa silmiä  muurautumaan umpeen, kiitos valon :) Ja ihanaa kun valoa kestää pidemmälle iltaankin. Tää on yks kevään ihanimpia juttuja. Ja tietysti siis ilmojen lämpiäminen. Olet siis kevät erittäin tervetullut ja veikkaan kovin, etten ole ainoa joka sua oottelee. Ja kesä todellakin muistuttelee tulostaan myös sillä, kun töissä pitäisi ilmoittaa jo kesälomatoiveet. Mulle taitaa automaattisestikin jäädä heinäkuu, joten kaipa sitä on sit turhaa sen enempää miettiä. Vaikka laittaisin toiveet elokuulle, niin se taitaa kyllä olla jo varattu. Mikä aika teidän mielestä on paras kesälomalle? Ja pidättekö mieluummin sen 4 viikkoa putkeen vai osissa? Mä haluan ehdottomasti putkeen, että kerkeää kunnolla lomailla. Mä olisin loman tarpeessa kylläkin jo nyt.


Ja mitä, nyt on jo perjantai! Siis kamalaa vauhtia mennyt tämä viikko. Todellakin laittoman vauhdikkaasti. Johtunee kyllä siitä, että mä olen aamusta iltaan ollut koko ajan menossa. Olen nauttinut hevosenhoitoviikosta niin paljon, että taitaa kyllä suru tulla puseroon parin välipäivän vuoksi. Toisaalta olen kyllä ihan onnellinen siitäkin, että vihdoin pääsen kunnolla lepäämään. Väsymys on kyllä vähän painanut tällä viikolla, kun ei ole kunnolla kerennyt missään välissä lepäämään. Lauantai menee siis vielä hevostellessa, mutta sunnuntai on vielä ihan auki. Varmaan otettava ihan levon kannalta, että jaksaa taas pusertaa yhden viikon.


Mutta siis pidemmittä puheitta, oikein ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Toivottavasti teillä on kivoja suunnitelmia :) ♥

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Oi, mä oon jotenkin niin piristynyt tässä pari viimeisen päivän aikana että huhhuh. Kai se on se kun oli lämpöisempää ja varmaan myös henkinen mielentila kun maaliskuu tosiaan alkaa olla jo kevät kuukausi :) Vähän masentaa noi pakkaset mutta äkkiä ne menee ohi ja pitää vaan yrittää ajatella sitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä. Piristyn oikeastaan päivä päivältä kun valoisuuskin lisääntyy. Pakkaset sais kyllä nyt oikeesti loppua vaan nopeesti!

   Poista
 2. Veikkaan, että tuo on viimeinen rykäys pakkasta ja sitten alkaa lämmetä.. Yleensä maaliskuun puolessa välissä alkaa kaikki lumi jo kivasti sulaa pois..

  Kesälomakuuksi heinäkuun 2 vikaa ja elokuun 2 ekaa. ;) Takuulla kelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmasti onkin viimeisiä rykäyksiä. En uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta faktahan se on, että kevät on tulossa :)

   Mä olen kans yleensä pitänyt nuo viikot, mutta nyt pikkasen aikaistui.

   Poista
 3. Ihan jäätävää ollu eilen ja tänään, etenkin tuo tuuli!! Onneksi lumisateet taisi kiertää meidät, ihan pikkasen oli yöllä sadellu :)
  Mun suosikki lomailukuu on heinäkuu, tai sitten siinä heinä-elokuun vaihteessa. Ja neljä viikkoa putkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli oli kyllä ihan kamalaa! Meinasin hevosen selkään jäätyä pystyyn! Onneksi ne sentäs loppuivat!

   Samat ajat on myös meikän lempparit ja ehdottomasti putkeen!

   Poista