10 kuvaa kesään haaste - kesäkuu

keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2014

Mä oon rättipoikki. Vaikka olenkin tehnyt hommia tänään etänä kotosalla, on mulla ollut ehkä vuoden kiireisin päivä. Jouduin painamaan vielä kolme tuntia överiä. Tää oli todella harvinaista, sillä mun harvemmin tarvii ylitöitä edes tehdä. Tää Juhannus vaan toi kamalat kiireet mukanaan. Ja mitä muuta, no 10 kuvaa kesään haasteen viimeisen kuvan. Hassua, nyt on kymmenen kuukautta kestäneen haasteen loppumetrit menossa. Eli mennään suoraan asiaan, ennen kuin simahdan tähän näppikselle.


Vihreetä, vihreetä ja vihreetä <3 Ihanaa! Huomatkaa heti ikkunan alle ilmestynyt puska. Sitä ei ennen ole ollut. Kesä tuo mukanaan kaikkea ihanaa ja huomenna teille ajattelin muutamia juttuja näyttää. Mutta ihan vielä näin asiasta kukkaruukkuun. Tietääkö kukaan, mitä noille pienille havupuille pitää tehdä, kun latvat on ihan kuolleet. Saako ne leikata pois vai herääkö ne tuosta vielä henkiin?

Tässä vielä vertailut.


Näihin kuviin ja tunnelmiin lopetetaan siis haaste. Oli kyllä kiva seurata, miten luonto muuttuu kymmenen kuukauden aikana. Mutta tää vika kuva on ehdottomasti paras :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. No eikö vaan mennyt nopeasti 10 kuukautta!? Syyskuussa sitten mukaan taas kun haaste alkaa! :)
  Paranemista sinne vällyjen alle! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä meni nopeasti, vaikka syksyllä tuntuikin että pitkä aika on. Pitää ottaa toinen ikkuna sit ens haasteeseen ;)

   Poista