Liikunnat vko 23

maanantaina, kesäkuuta 09, 2014

♥ Maanantaita murmeliseni! ♥

Anteeksi taas kerran muutaman päivän postailettomuudesta! Mulla on vain ollut niin touhun täyteinen viikonloppu, että en ole ehtinyt saati malttanut koneelle asti. Meillä on ollut vieraita, me ollaan käyty vieraissa ja sitten näitä perus kotijuttuja on pitänyt hoitaa. Ei ihme, että maanantaisin aina väsyttää niin vietävästi, kun vikonloppu menee hommaillessa. Viikonlopun jälkeen voisi olla vielä yksi lepopäivä, niin maanantait ei tuntuis aina niin raskailta. No, onneksi mulla alkaa loman kuuden viikon kuluttua!! Sitten kyllä touhuan ja lepään, molempia :) En enää malta odottaa.

Perjantaina meillä oli vieraina niin äiti ja sisko lapsineen kuin vanhan naapuriystävänikin. Siinähän se ilta sitten mukavasti vierähtikin. Lasten kanssa leikittiin tervapataa, varmaan ihan väärillä säännöilläkin vielä, mutta soijaa pukkas pahemman kerran. Lauantaina oltiin kylässä veljen perheen tykönä ja siellä myös leikittiin lasten kanssa. Me oltiin kilpahevosia, lapset repparissa tietysti. Kyllähän se Niksu oli nopeampi kilpaponi, mutta kummityttö taisi silti olla kumminsa suoritukseen oikein tyytyväinen. Ja mitä vielä, veljen poika oppi ajamaan polkupyörällä! Voi sitä ylpeyden tunnetta, mitä lapsesta voi tuntea. Oli niin ihanaa olla siinä osallisena, toinen niin reippaana vaikka kaatumisiakin tuli. Aina vaan uudestaan satulaan ilman pienintäkään kyyneltä tai kiukkua. Itse olisin meinaan jättänyt leikin kesken jo sen sata kertaa. Ja juhannuksen ostoslistakin on nyt laadittu. Kaikki pitäisi olla enää kaupassakäyntiä vaille valmista. Ehkä. Mun tuurilla jotain kuitenkin unohtuu. Ja eilinen menikin sitten tuossa pihalla eessuntaassun suhaillen. Taas on nurtsi ajettu. Siinä kyllä saa ajan vierähtämään todella rattoisasti. Eikä se kyllä mitään ihan kevyttä puuhaa tuolla meidän pihalla ole. Neljän tunnin saldona niin rakkoiset kädet kuin pieni taisteluvammakin. Ruohonleikkuri pisti vielä viimeisillä voimillaan mulle vastaan ja saatoin päästää parit ärräpäät. Hitto kun sattui!


En suosittele kallistamaan ruohonleikkuria yhdellä kädellä ruohomöttyjä pohjasta toisella ottaen. Vaarana palovamma! Kuului kunnon sihahdus, kun käsivarsi osui ruohonleikkurin moottorin suojana olleeseen ritilään. Tällä hetkellä kädessä mehevät vesikellot ja niin kosketusarka että. Tekevälle sattuu. Kissan tekemä naarmukin vielä. Kyllä mä sit osaan :D Kiva viikonloppu kuitenkin oli ja seuraavaa taas odotellessa :)

Liikunnat on myös sujuneet hyvin. Nälkä sen kun vain kasvaa koko ajan, siis salilla käymisen nälkä. Tää uus kolmijakoinen treeni tuntii sopivan mulle todella hyvin! Jaksan painaa ihan eri tavalla ja nyt lihaksissa vasta tuntuukin.Siis silleen hyvällä tavalla kipeät. Jatketaan siis samaa rataa ja toivotaan tuloksia tulevan.


MA: Salitreeni 1h25min
TI: Salitreeni 1h25min
KE: - (savottaa 2h)
TO: Salitreeni 1h25min
PE: -
LA: -
SU: Salitreeni 1h, sulkapalloa 30min, nurmikonajelu 4h


Syömiset sujuu myös hyvin arkisin, viikonloppuisin ei vielä. Sunnuntainakin unohdin syödä ja sen kyllä huomasi salilla. Meinasi nuutua ihan totaalisesti. Arkena on vain niin paljon helpompi pitää ruoka-ajoista ja tavoista kiinni, rytmi kun on joka päivä melkein sama. Viikonloppusyömistä pitää vielä harjoittaa.


Mutta joo, mites teillä ihanilla sujui viikonloppu? Oletteko teki touhunneet niin kovin, että tänään on väsytänyt?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ai samperi, kun näyttää kipeältä!
  Sinä se sit oot niin sitkeä sissi.. Lainaatko energiaa vähän tännekin? ;)

  Tervapataa. Miten se menikään? Apuva. En edes muista muuta kuin sen olleen tosi hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että sattuikin kyllä ihan kiitettävästi. Mulla on nyt ollut näitä palovammoja useampikin, mutta nyt tuli kunnon polttomerkki :D
   Voi, kyllä sitä ensua täälläkin välillä kaivataan, mutta kyllä mä sulle muru voin aina lähettää <3

   Tervapata, niin, me kun ei vissiin ihan oikeilla säännöillä sitä pelattu. Mutta on iso ympyrä, jossa kaikilla on oma pesä. Yksi kiertää ympyrää ja tiputtaa kepin jonkun taakse ja yrittää saada pesän itselleen. Muistuuko? :)

   Poista
 2. Hui mikä palovamma! Mulla on tapana kallistaa ruohonleikkuri yhdellä kädellä mutta ehkä nyt muistan ettei kannata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt tää palovamma näyttää vielä pahemmalta, kun se on "rauhoittunut". Eli on tummempi kuin kuvassa. Älä missään nimessä kallistele ainakaan ilman kunnon suojia, ettei käy samalla tavalla!

   Poista
 3. Auts, onneksi ei käynyt pahemmin!! :/<3

  VastaaPoista
 4. auh mikä jälki =( repesin muuten tuolle käytiin vieraissa tekstille =D on teillä aika vapaa suhde =D =D väsyneenä repii huumoria pienistä asioista =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD Eikä! Nyt mä vasta tajusin miltä se oikeasti kuulostaa xD Ehkä jatkossa puhun kylässä käymisestä ;P Mutta hyvä, kun sait naurut :)

   Poista
 5. Hui, hurja jälki! Muuten kuulosti ihanalta viikonlopulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja nyt vielä pahemman näköinen kun on tummunut.
   Muuten oli kyllä niin ihanaa <3 :)

   Poista