Livbox - kesäkuu 2014

tiistaina, kesäkuuta 10, 2014

Musta mysteeriboxi saapui jo viime perjantaina, kuten ounastelin ja taas kerran hirmuisella innolla hypistelin paketin sisältöä. Kyllä se vaan on niin kivaa, kun jännityksellä tuota availee ja ottaa tuotteita yksi kerrallaan tutkittavaksi. Jälleen kerran boxista tuli mielenkiintoisia tuotteita, joten mennään vain suoraan asiaan.


Boxin teemana oli "armas aurinko" ja mielestäni tämä boxi oli jotenkin oikein mietitty kokonaisuutena. Kesäihoa hoitavia juttuja ja hoidettu, ehkä päivettynyt iho, pärjää pelkästään pienellä määrällä meikkiä kesällä. Tuotteita oli tällä kertaa boxissa kuusi ja lisänä myös sadepäivien varalle Viaplayn kahden kuukauden ilmainen kokeilujakso. Meillä on kyllä Netflix käytössä, mutta ihan mielenkiinnolla siis testataan myös miten Viaplay toimii. Olisiko se parempi kuin Netflix?

Jeeess! Boxista tuli BIC Soleil Bella varsiterä. Olenkin ollut uuden höylän tarpeessa jo pitkän aikaa. Olen suhaillut menemään niin tylsilläajureilla, että puolet karvoista pysyy tiukaswti vielä paikallaan. Mahtavaa päästä kokeilemaan uutta höylää, mä kun olen käyttänyt Gilletteä jo pienen ikuisuuden. Josko nyt saisin siloisat kesäkintut :)

Tämä jalkavajakki innostui kovasti myös Hansaplastin Anti Callus 2in1 peeling- kuorinnasta. Mun erittäin herkästi rakkoontuvat ja muutamista kovettumista kärsivät jalipohjat tarvitsee todella hoitoa, mutta mahtavien tuotteiden puuttuessa on hoitokin jäänyt vähän vähemmälle. Tämän tuotteen lupaukset on kyllä sen päiväisiä, että näinköhän tepsii todella? "Kuorintavoide ja sen tehokkaat ainesosat poistavat kahdessa vaiheessa kovettumia sekä hoitavat ihoa." Jos samasta aineesta löytyy niin kovettumien poistaja kuin pehmentäjäkin, on kyllä kyseessä ihmetuote. Jos tämä todella tekee mitä lupaa, musta tulee kyllä vakikäyttäjä! :)

Nivea In-Shower Body Milk onkin mulle tuttu ja jo käytössä oleva tuote. Boxista tuli kuivan ihon body milk, joka mulla on tälläkin hetkellä käytössä. Aiemmin olen käyttänyt loppuun normaalin ihon version ja siitä pidin kyllä ihan himuisesti! Laiskan rasvaajan huipputuote. Ihan kiva siis saada matkakokoisena tuote, niin pysyn kesälomalla matkoillakin sopivasti kosteutettuna ;)

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub kasvojen kuorintavoide kuulostaa myös ihan huipputuotteelta. Se kuulemma auttaa supistamaan ihohuokosia sekä vähentää ihon kiiltoa. Oi, tätä mun kesäiho ehdottomasti tarvitsee. Mulla naama kiiltelee kesäisin ihan peilin lailla, joten tuote joka ehkä auttaisi sen vähentämisessä, on ihan must juttu. Mun näppynaama muutenkin yleensä näyttää paremmalta kuorinnan jälkeen, joten huipun kuorinnan metsästys on kyllä käynnissä.

Kuorinnan takana lymyilee Ecotoolsin pesukukka. Voih, olisin niin mielelläni Ecotoolsilta ottanut vastaan vaikka jonkun siveltimen, ne kun ovat niin huippuja heillä. Mutta onhan tämä pesukukka tähän kokonaisuuteen sopivampi. Nyt saa koko vartalokin kivan pienikuorivan pesun tämän avulla. Meiltä yksi pesukukka löytyykin, joku Tarjoustalon halpis malli, joten ihan testausmielessä on kiva tutkia onko tämä jotenkin erilaisempi. Tämän sanotaan sopivan myös kuivaharjaukseen...vähän sitä kuitenkin karsastan. Siihen mun mielestä pitää kuitenkin olla se sellainen tietynlainen harja, jollaista siis metsästän vielä. Mutta käyttöön pääsee ehdottomasti tämäkin.

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä boxin kivoin tuote. Rimmel Apocalips huulilakan ostoa olen muhittanut jo kauan. Niin moni bloggaaja on kehunut nämä maasta taivaisiin, että munkin on pitänyt moinen ostaa jo vaikka kuinka monta kertaa. Kuitenkin se on vielä jäänyt hommaamatta. Nyt boxista tuli ja hypähtelin taas riemusta. Harmi, että väri ei ollut ihan omiaan mulle. 300 Out Of This World on mun mielestä vähän aikuisempi sävy, näkisin tämän sopivan mein äiskälle ihan täydellisesti, mutta testattava tämä kuitenkin on! Jos tämä tuntuu ihan huipulta huulituotteelta, menen varmasti ostamaan paremmassa sävyssä.


Tykkäsin boxin kokonaisuudesta ja siitä, että kaikki tuotteet oli jotenkin nidottu yhteen. Nyt saa kesäiho kunnon hoitoa ja voi lähteä kesäkaduille hoidettuna :) Ei siis muuta kuin testailemaan. Mitäs te tykkäsitte sisällöstä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. En oo tilannut vielä kumpaakaan boxia. Vaikka onhan tuollaiset yllärisisällöt kyllä varmaan hauskoja piristyksiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiselle kosmetiikkahullulle tällainen yllätysboxi on kyllä niin kiva juttu. :) Ei oikein malttaisi aina odottaa uutta boxia. Löytyy meinaan oikeasti uusia luottotuotteita tämän avulla :)

      Poista