Pilkkuja, pallukoita

keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2014

Mä katson aina vähän kateellisena muiden upeasti koristeltuja kynsiä. Miten ihmeessä te osaatte? Mulle kun välillä tuottaa ihan vain kynnen lakkauskin ongelmia. Lakka on kynsinauhoilla ja parhaassa tapauksessa ihan koko sormella. Ehkä mä vähän olen tässä harjaantunut, mutta se koristelu. Koetan keksiä aina mahdollisimman helppoja koristuksia, eli glitterlakkaa kärkiin tai yhteen-kahteen sormeen. Siinä se. En vaan hallitse. Onhan mulla nuo leimausvehkeetkin, mutta sekin tuntuu niin suurelta vuorelta ylittää. Jostain sain päähäni kuitenkin pinttymän pilkuista ja niitä oli testattava. Kuulakärkikynän pää oli apuna ja tällaisen lakkauksen sain aikaiseksi.Oli alkuun kovasti hakemista, miten noista pilkuista saisi sopivia. Pikkuhiljaa kynnestä toiseen edetessä homma helpottui ja aloin löytää sopivan taktiikan lakkapilkun teolle.

Vinkki 1 - älä pyörittele kynällä pilkkua isommaksi. Siitä ei tule pyöreää vaikka kuinka yrität. Ja kuulakärkikynän kanssa saat vielä piirroksenkin aikaiseksi.

Vinkki 2 - ota lakkaa tarpeeksi siihen kuulakärkikynän päähän. Muuten saat taas sinisiä piirroksia aikaiseksi.

Vinkki 3 - mitä hennommin lasket pisaran kynnelle, sitä pienempi siitä tulee.

Vinkki 4 - testaile ja testaile :DLakkaukseen käytin Essien Lovie Dovieta sekä L'oréalin 819 hopeaa lakkaa. Mielestäni kiva kombo. Päällä tietysti vielä pikakuivattajaa. Kynnet viilasin pitkästä aikaa pehmeämpään muotoon. Mulla oli niin monesta kynnestä haljennut sivut ja näin sain kaikista vähän edes samantyyliset. Eipä nääkään pahat ole, vaikka tykkäänkin enemmän kantikkaista kynsistä.

kuten näkyy, sitä kynää on tuolla keskarissakin ;D

Mutta mitäs raati sanoo amatöörin pallukkakoristuksista? Jätänkö leikin suosiolla sikseen ja jatkan koristelua niillä glitterlakoilla? :D

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Tykkään pilkuista! :) Jos mulla olis aikaa, niin lähtisin itsekin töpöttelemään dotting toolilla noita kynsille, mutkun VAUVA. :D Viikonlopun kunnianhimoinen suunnitelma on päivittää varpaiden kynsiin uusi lakka lohkeilleen tilalle, kun tiedossa on hoitoapua. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, multakin löytyy kohta dotting tool. Otin itseäni niskasta kiinni ja vihdoin tilasin sellaisen. Ehkä mä olen kohta yhtä pilkkua :D Mutta vauva ♥♥♥♥

   Poista
 2. Oikein nätithän nämä on! :)

  VastaaPoista
 3. Nuohan ovat oikein kauniit. Kokeillessa uutta, taito kasvaa.
  ~elle~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ~elle~! Täytyy tosiaan kokeilla ja harjoitella enemmänkin :)

   Poista
 4. Kauniis kynnet! Tykkään pilkuista kynsillä, vaikka en itse niitä oikein osaa tehdäkään. Joskus kokeilin semmoisella perus lyjykynällä, se toimi ihan ok. En vaan ole jaksanut tehdä, hyvä kun lakata muistan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ♥ Lyijykynäkin pehmeäpäisenä voisi toimiakin hyvin! Enpä ajatellutkaan. Siitä ei varmaan lähtisi edes väriä. Mulla on kanssa monesti kynnet lakkaamatta, laiskottaa ;D

   Poista