Murhetta mielenpäällä

sunnuntaina, kesäkuuta 29, 2014

Mä en oikein ole ollut postailu tuulella viikonloppuna. Mä olen ollut melko murheellinen eikä sen vuoksi oikein ole ollut jaksamista kirjoitellakaan. Olen itkenyt aikalailla, mutta onneksi on ollut ihania ihmisiä ympärillä piristämässäkin. Mä olen todella huolissani eräästä läheisestäni, mutta en viitsi puida asiaa silti täällä sen tarkemmin. Hän on kovin kipeä ja mä murehdin siitä ihan hirmuisesti. Nähtiin perjantaina tunnin verran ja se auttamattomuuden tunne mikä mut valtasi, oli ihan kamala. Voi jos voisin, ottaisin hänen kivut ja sairauden itselleni, vaikka tiedän ettei hän niitä minulle tahtoisi antaa. Tavallaan toivon, että voisin purkaa asiaa tarkemminkin, purkaa omaa mieltä, mutta pitää kunnioittaa toista ja hänen toiveitaan. Mutta tiedätte siis, että täällä on murhetta.


Tänä viikonloppuna olen kuitenkin pitkästä aikaa meikannut oikein pitkän kaavan mukaan. Toisen meikeistä tulette näkemään tiistaina, sillä se on osallistumismeikkini Kosmetiikkaobsessio-blogin kilpailuun ja sen osallistumisaika päättyy huomenna. Lauantaina meikkasin vähän neutraalemmin, koska olin menossa veljeni tykö. Huonot kuvat nappasin, mutta kai näistä jotain saa irti.


Pääosa meikissä oli vahva rajaus ja tykkäsin siitä kovasti. Luonnossa tuo näkyi paljon paremmin kuin kuvissa. Vahvalla rajauksella koetin myös kiinnittää huomion pois itskuisista silmistäni ja kamalista silmäpusseista. Niiden takia suurin osa kuvista meni suoraan roskakoriin.


Luomivärit ovat Too Faced - Joy to the Girls paletista ja rajaus onkin tällä kertaa Maybellinen geelirajaus. Piakkoin olen tekemässä tämän sekä Bobbi Brownin geelilinerin vertailupostauksen. Sain Skeitiltä tuon Maybellinen ja olen nyt testaillut näitä kahta sen verran, että olen muodostanut niistä oman mielipiteen.

Mutta joo, ei tää teksti nyt tunnu oikein sujuvan ja nukkumaanhan tästä pitäisi mennä - olenhan nukunut muutenkin niin huonosti. Toivottavasti teillä on ollut mukavempia uutisia. :)

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Sulla on niin kauniit silmät!

  Mee nukkumaan, uni auttaa aina. Tsemppiä ja jaksamista sinne, aurinko paistaa aina sateen jälkeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos bonnie ihanuus ♥
   Uni tekee kyllä murheelliselle hyvää ja uni on lääke kyllä moneen vaivaan :) Kiitos ihanuus ♥

   Poista
 2. Super haleja♡♡♡♡♡♡♡ nätti olet vaikka sitten itkusilmä ja pussit, ai lavit....
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits wakas ♥ ai gat mi aii bägs :D aii lavit ;D

   Poista
 3. Koitahan jaksaa <3 Voimia myös läheisellesi!

  VastaaPoista
 4. ♥ voimahali sinulle♥ läheiselle rakkaalle myös♥. Olet niin suloinen rakkas tytyöni.
  Äitiliini täällä näin aattelee!

  VastaaPoista
 5. Paljon jaksamista niin sinulle kuin läheisellesikin! <3

  VastaaPoista
 6. Hali <3 Kyllä ne asiat ajan kanssa aina järjestyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 toivotaan että ajan kanssa ainakin selkeytyisivät :)

   Poista