Beautybay.com tilaus

tiistaina, tammikuuta 20, 2015

Mä pistin marraskuussa oikein tuulemaan kosmetiikkaostosten osalta. Tilasin niin Bangerheadilta kuin Beautybaystä kosmetiikkaa, mutta osittain myös joululahjojen vuoksi. No sen kyllä tietää, etten minä pysty olla sitten erossa muistakaan tuotteista. Hommasin itselleni siis samalla muutamia pitkään himottuja juttuja. Bangerheadin tuotteet esittelinkin jo (ja sieltä hommasin joululahjaksi Victoria's Secret tuoksut) ja nyt vuorossa Beautybay.comin tilaus.

Tilausta aloin tekemään ihan vain siitä syystä, kun sain tehtyä Sirja ystävälleni hirmuisen rakkauden tuota Beautybayn munameikkisientä kohtaan. Pari kertaa Sirjan meikanneena ja tuota sientä käyttäneenä hän ihastui meikkipohjaan niin paljon, että pyysi ilmoittamaan kun tilausta teen. No mikäpä sen parempi idea sitten lahjaksi, kun tietää toisen sitä kovasti halajavan. Samalla ostin myös pari Beautybayn omaa meikkipalettia lahjaksi, toinen siis Sirjalle ja toinen Skeitille. Sitten tilauksen piti olla valmis...niin varmaan. Samalla oli vielä kaiken lisäksi alet menossa, joten kurkin mitä kivaa sieltä löytyy.

BEAUTYBAY.COM Stila In The Light Palette 24,40€
Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection 35,10€
Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain 0€
Anastasia Dipbrow 9€
Beautybay The Collection Blending Sponge 3,30€/kpl

Meinasin tipahtaa penkiltä, kun pari pitkään himoitsemaani luomiväripaletti oli tarjouksessa. Mietin ja pähkäilin, että ostaako vaiko eikö. Mutta mä tiesin, että tulen kovasti rakastamaan niitä ja niin käytännölliset sävyt menee varmasti vielä kun olen ihan ikäloppu. Stilan ja Too Facedin paletit näin ollen molemmat pääsivät ostoskoriin. Enkä muuten ole katunut. Olen ihan onneissani noista paleteista.
Tuo pieni hopeinen tuubi tuossa palettien välissä on tilaajalahja, Jane Iredalen huuli/poski tuote. Ja tuo Anastasian Dipbrow, herramunjee, halvalla lähti! Mielestäni nuo maksavat joka paikassa vähintään 20€ ja nyt sitten yhdeksän euroa. En kauaakaan miettinyt tilaamista. Nyt oikeastaan harmittaa, että tilasin vain yhden. Olen meinaan rakastunut tuohon.
Munameikkisienet olivat sopivasti alennuksessa ja niitä itsekin kovasti käyttävänä halusin ostaa pari lisää, koska edellinen alkaa olla jo vähän kärsineen näköinen. (Ihan vaan tuli mieleen, että olispas kiva verrata tätä Beautyn munasientä siihen aitoon ja alkuperäiseen Beautyblenderiin.)


EDIT: Ei mitään hajua, miten tämä yksi kuva oli kadonnut kuin pieru saharaan. Joten pieni lisäys. Dipbrow Pomade on sävyssä Chocolate.


Tilaajalahjaksi tosiaan tuli tuo minituubi, eikö olekin söpö :)



Too Faced Chocolate Bar sisältää niin ihastuttavia sävyjä, että tiedän tuon tulevan tuhottoman kovaan käyttöön. Ja tiedättekö mitä? Paletin sisältö tuoksuu ihanasti suklaalle! Joka kerta kun avaan paletin, mun on pakko nuuhkaista syvään tuota herkullista tuoksua. Mutta se mihin tässä hämmästyin todella, on paletin koko. Jotenkin olin olettanut sen olevan paljon pienempi, joten ilo oli suuri, kun paletin sitten livenä näki. Eipä todelalkaan tule sävyt heti loppumaan. Ja se, että nuo kaksi vaaleinta sävyä on suurempia kuin muut, on ihan mahtavaa! Ei tarvitse pelätä, että hyvät sävyt loppuu ennen aikojaan. Jotenkin kummallisesti mulla tuppaa vaaleiden sävyjen kanssa käymään niin. Muuten paletti sisältää 16 eri sävyä ja muuten neutraaleiden sävyjen joukossa on söpö pinkki ja lilakin. Tästä tulette saamaan tarkempaa postausta vielä :)


Stilan paletti sisältää myös neutraaleja sävyjä. Tässä kymmenen sävyn paletissa tuli mukana myös silmänrajauskynä tummanruskeana, josta mulla ei ollut mitään tietoa. En tainnut katsoa tarkasti mitä tilaan. Tähän palettiin sain kamalan himotuksen Youtuben meikkigurujen videoita katsellessa. Moni oli tätä kehunut ja näin ollen päähäni istuutui himotus, joka hellitti vasta nyt :D Tästäkin tulee vielä parempi postaus.


Mutta että sellainen tilaus. Ja voi miten olen onnellinen ihan vain näitä kuvia katsellessakin :D
Onkos teille tuttuja tuotteita?

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. No joo, hämmästyin sen toimitatavasta ja samalla ihastuin :)

      Poista
  2. Arvaa otatko sun meikkejä mukaan ja meikkailaan sitten kun tuut tänne!! :)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä aarteita! <3

    Psst. Mun blogistani löytyisi sulle pieni sydämellinen haaste! ;)

    VastaaPoista
  4. Oi kun paletit on niin kauniita, ja nätteljä sävyjä ja... ja... mulle ei mahdu yhtään uutta palettia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! ♥
      Olen samaa mieltä, ettei mullekaan mahdu enää yhtään lisää, mutta hienosti ne tuonne joukkoon on sujahtaneet ;D

      Poista
  5. Oi, miten ihania ostoksia, ja kappas vaan, miten sattuikin - oon nimittäin harkinnut noiden ihan samojen ostamista!:) Mulla on tällä hetkellä vain parin paletin kokoinen luomivärikokoelma ja mietin parhaillani, mahdutanko joukkoon tuon Stilan paletin vaiko Chocolate Barin. Molemmat näyttävät niiin ihanilta!

    Missä sävyssä tuo sun Anastasian kulmatuote on? Mä olen miettinyt tilaavani Blonden, mutta en oo tarkan googletustyönkään jälkeen saanut selkoa siitä, sopisko se mun kylmänvaaleisiin hiuksiin vai onko sävy tuhkaisen sijasta punertava.

    Niin, ja lopuksi pitää vielä sanoa, että oli ilo löytää tänne sun blogiin! Jään seuraamaan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Saana kivasta kommentista ja tervetuloa vaan seurailemaan <3 Postaustoiveita yms. saa esittää :)

      Voi, jos noista kahdesta paletista saan suositella, niin tuo Chocolate bar on parempi ;) Mutta kyllähän ne molemmat mahtuu hyvin, jos sulla on vasta pari palettia ;)

      Lisäsin tekstiin uuden kuvan, se kun oli kummallisesti hävinnyt. Mutta mun Dipbrow on sävyssä Chocolate. Se on kyllä kohtuu tumma. Mäkin ottaisin mielelläni vähän vaaleamman. Mäkin yritin googletella swatcheja, muttei oikein hyviä löytynyt. Blode kiinnostaisi muakin :)

      Ja tosiaan, kiitos <3

      Poista