Sydämellinen keskiviikko

keskiviikkona, tammikuuta 21, 2015

Noora ihanaisella ei alkanut keskiviikko aamu parhaalla mahdollisella tavalla. Harmillisesti hänellä tippui ripsari vessanpönttöön. Voi tiedän tunteen :( Kyllä sitä vähemmästäkin menee päivä piloille. Mutta Noora kuitenkin halusi torjua huonon päivän jatkoa muutamilla sydämillä, jotta päivä jatkuu varmasti onnistuneesti loppuun. Samalla hän heitti haasteen myös minulle ja toivoi kuulevan minun päivän sydämet :)



♥ Päivä alkoi todella leppoisasti omassa sängyssä, olinhan etäpäivällä töistä. Köllöttelin oikein makoisasti lämpimässä peiton alla töitä tehden pari tuntia ♥ Mulla oli myös ihanaa seuraa, eläimet, Niksu ja äiti ♥ Tein aamupalaksi niin hyvän makuista kaurapuuroa, että himottaisi toinenkin satsi :D ♥ Postinainen toi mulle ihanan paketin kosmetiikkaa testattavaksi. En ehkä pysty pitämään näppejäni erossa niistä ♥ Maanantaina postista haetut laukut ilahduttaa myös, kun niitä näin tarkemmin hipelöi :D ♥ Eilinen vierailu upean Tarun luona hymyilyttää vieläkin. Ja mukaan saadut jutut tottakai. Tiedättekö, mä tulin hyvin onnelliseksi parista paperikassista ja niistä parista "kirppis"löydöstä ;) ♥ Eilinen venyttelytuokio teki hyvää. Tänään on kroppa paljon vetreämpi. ♥ Tämän päivän Kayla-treeni oli taas rankka. Kädet ja vatsa on taas saanut kunnon rääkin ♥ Sain niin makoisat naurut, kun kerrankin olin oikeassa yhdestä laturista, josta Niksun kanssa väiteltiin. Nauroin niin hyvin, ettei Niksukaan voinut muuta kuin nauraa. Hän kun on meidän perheen "nörtti" :D ♥ Kauppareissukin oli niin kiva. Taisin hankkia vähän lisää Iittaloita :D ♥ Nyt sitten istun tässä takanlämmön ääressä ja katson telkkaria. Kohta vielä iltapalasmoothie ja sitten leppoisasti nukkumaan. :)



Oma keskiviikkoni meni siis oikein kivasti. Toivottavasti Noora murunenkin sai loppupäivän vietettyä paremmissa merkeissä ♥ Halitus täältä!

Mitäs teidän keskiviikon (tai tämän viikon) sydämiin kuuluu
♥ ?? ♥


You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Vastailen tänne puolelle, kun en tiedä koska ehdin blogia taas päivittelemään. ;)
    On muuten hirveä nälkä. Alkoi sun puuro himottamaan täälläkin.. haha

    Päivä alkoi nieluviljelyllä, joka ei ollut mikään mukavin juttu, mutta oksennusrefleksiä lukuunottamatta kaikki muu meni putkeen tänään. ;) Sydämiä ansaitsee mm. eräs työtarjous - pieni haaste tähän kaaokseen, ihanat kiitoslahjat tehdystä palveluksesta ja ystävän tekemä ruoka. <3

    VastaaPoista
  2. Minäkin tartuin heti päivällä tähän haasteeseen! Kiva päivä sielläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tottakai näin sydämellisiin haasteisiin pitääkin tarttua heti ;)

      Poista
  3. Kiitos haasteesta vielä täälläkin, palailen loppuviikosta asiaan. :) <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos haasteesta. Vastailen ajan kanssa tähän, eiköhän niitä harmillisempiakin päiviä tule niin silloin on tämän aika :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon haasteesta Janet!! Teen tämän mielelläni:)

    VastaaPoista